68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Arkadaslar ben 7 aydir tatli surmuyorum agzima,bi ara su kuru meyveli muslilerden yemistim tatli niyetine o kadar. Ama bu sefer de meyveyi cok abartiyodum,suan onu da agustosun ortasina kadar yememek icin yemin ettim :KK70: meyve gercekten kilo almak icin bire bir. Yaklasik 3 senedir zayiflamaya calisiyorum 84 ten 65 e dustum insallah simdi 58 e de duserim,herkese basarilar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar ben 7 aydir tatli surmuyorum agzima,bi ara su kuru meyveli muslilerden yemistim tatli niyetine o kadar. Ama bu sefer de meyveyi cok abartiyodum,suan onu da agustosun ortasina kadar yememek icin yemin ettim :KK70: meyve gercekten kilo almak icin bire bir. Yaklasik 3 senedir zayiflamaya calisiyorum 84 ten 65 e dustum insallah simdi 58 e de duserim,herkese basarilar :)

Caglacim haklısın meyve su tutuyor ve odem yapiyor vucutta

meyvenin bazılarıda kalorisi yüksekki
dengeli beslenebilmek lazım aslında tüm mesele bu:KK51:

ve bi önerim var kızlar...
ramazandan sonra...
3 ana ögün. 3 ara ögün.. toplamda 6 ara ögün şartlandıralım.
ve en gec 7 de yemek yemiş olalım:KK34:
güzel olmazmı?:26:

Ben cok fazla ara ogun yememeye calisiyorum cunku daha cok bi seyler yemek istiyo canim,6dan sonra da yememeye calisiyorum,ki zaten meyve de yemiyorum. Cay falan artik

ana ögünler zaten sebze diyet agırlıklı oldugu için.
ara ögün yersek. ana ögünlerimize pek agırlık vermeyiz. yada cabuka cıkmayız.
gecen yıl diyetimde böyleydim ben. cok güzel kgler vermiştim.

ve bi önerim var kızlar...
ramazandan sonra...
3 ana ögün. 3 ara ögün.. toplamda 6 ara ögün şartlandıralım.
ve en gec 7 de yemek yemiş olalım:KK34:
güzel olmazmı?:26:

Kralicem ben ara öğün yapmasam daha iyi kilo veririm çünkü benim ara öğünler ana öğün gibi oluyor. Ama akşam belli bir saatten sonra yememeye kesinlikle varım .ve kesinlikle spor da istiyorum. haftada 3-4 neyse artık yapalım muhakkak.
Bence yine tablolar yapalım . Ara öğün ana öğün ne kadar besleneceğimizi , günde toplam kaç kalori hedeflediğimizi ve haftalık spor hedefimizi içeren tablolar yapalım ve birbirimizi kontrol edelim olabilir mi sizce

handecim selamm

malum mezun olduktan sonra fazla giremez oldum.
Günlüğün hayırlı olsun (sanırım biraz geç kaldım ):KK16:

Son durum nedir tatlım ?

Zeynepcim çok sağol :) Sİz mezun olduktan sonra ben de yurtdışına gittim giremedim takıma. Malesef bir iki kilo aldım sizlerle 64e inmiştim en son. Şimdi 68 den tekrar ineceğim.Dün de vazgecmekyok uğradı günlüğe özlemişim sizi:KK16::KK16:

Kralicem ben ara öğün yapmasam daha iyi kilo veririm çünkü benim ara öğünler ana öğün gibi oluyor. Ama akşam belli bir saatten sonra yememeye kesinlikle varım .ve kesinlikle spor da istiyorum. haftada 3-4 neyse artık yapalım muhakkak.
Bence yine tablolar yapalım . Ara öğün ana öğün ne kadar besleneceğimizi , günde toplam kaç kalori hedeflediğimizi ve haftalık spor hedefimizi içeren tablolar yapalım ve birbirimizi kontrol edelim olabilir mi sizce

bana uyar canım herşekil
aman siz yemeyin ara ögün ben yerim:KK4::KK53:

Zeynepcim çok sağol :) Sİz mezun olduktan sonra ben de yurtdışına gittim giremedim takıma. Malesef bir iki kilo aldım sizlerle 64e inmiştim en son. Şimdi 68 den tekrar ineceğim.Dün de vazgecmekyok uğradı günlüğe özlemişim sizi:KK16::KK16:

selam :) beni de listeye yazar mısınız?? :KK31: 56 dan 49 a düşmem gerek :KK55:

ah canım yaa kilo almana üzüldüm umarım en sağlıklı sekilde tekrar verirsin (ki vereceğine inanıyorum )

Benimde hersey üst üste geldi mezun oluşum iş yerinde artık eskisi gibi rahat nete takılacak kadar zamnımın olmaması...
Eski 5. takım gibisi yok vallahi bende özledim :KK16:

bende kilo verdim vermesine ama yumusadım en kısa sürede pilatese baslayarak sıkılaşacagımmm mm :KK1:

selam :) beni de listeye yazar mısınız?? :KK31: 56 dan 49 a düşmem gerek :KK55:

Merhaba :) seni de ekledim listeye. Sanırım başlığa göz atmışsındır . menülerimizi düzenli paylaşıyoruz ve pazartesileri de tartılıyoruz :KK34:

ah canım yaa kilo almana üzüldüm umarım en sağlıklı sekilde tekrar verirsin (ki vereceğine inanıyorum )

Benimde hersey üst üste geldi mezun oluşum iş yerinde artık eskisi gibi rahat nete takılacak kadar zamnımın olmaması...
Eski 5. takım gibisi yok vallahi bende özledim :KK16:

bende kilo verdim vermesine ama yumusadım en kısa sürede pilatese baslayarak sıkılaşacagımmm mm :KK1:

Zeynepcim ben de eminim sen kafana koyduysan sıkılaşırsın zaten zayıflama konusunda çok iyiydin :13: Ben de aldığım kiloları da tez zamanda vereceğim canım.Burda yeni diyet arkadaşlarımla kaynaştık sayılır , ramazan bitince spora da başlayacağım. Spor spor spor:KK8::KK8::KK8::KK8:

Hemen bugün yediklerimi yazayım:KK56::KK56:. Geç kalktığımdan 2 öğün oldu bugün.
Kahvaltı , 4 yk müsli, 3 yk meyveli yoğurt , yarım elma

Ara Şekersiz kremalı kahve

Akşam 1 kase tarhana çorba , 1 porsiyon tavuk göğüs eti, 1 dilim çavdar ekmeği, salata

Birazdan yine orta şekerli Türk kahvesi içeceğim.

$images wloss.jpg

Kızlar kaç gündür motivasyon fotosu paylaşmadım . Bu fotoyu az önce netten buldum.:nazar:

Hemen bugün yediklerimi yazayım:KK56::KK56:. Geç kalktığımdan 2 öğün oldu bugün.
Kahvaltı , 4 yk müsli, 3 yk meyveli yoğurt , yarım elma

Ara Şekersiz kremalı kahve

Akşam 1 kase tarhana çorba , 1 porsiyon tavuk göğüs eti, 1 dilim çavdar ekmeği, salata

Birazdan yine orta şekerli Türk kahvesi içeceğim.

Handeciüim menüler iyide kremslı kahve olmadı ya kremasız ve süt ile yapalım süt tozu ilede değil okey canım

Ben hiç icmiyorum kahve,selulitim daha fazla azmasin diye.. ve krema olayina da katiliyorum,bence ekleme hic.
Iftar menum:1kase diyet yogurtlu cacik,1 kucuk tabak kiyma(sote tarzinda),1 kase de barbunyaaa :))

Kızlar iki tane krep yedim nutellali saat 9 gibi pismanliktan ölüyorm yarin hic bişiy yemicem sanırım

Sahur menüm: 1 salatalik,1yumurta,1 kase yogurt,1 tabak barbunya ve 1 tabak erişte bi de yaninda zencefilli çay

Son düzenleme:
X