- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Yaptığım yorumları okudunuz mu bilmiyorum ama kadını arayıp hesap sormak kocasına söylemek gibi bir niyetim yok, söylediklerinizin hepsini ben de düşündüm. Birbirlerini vururlarsa, babam bizi öldürürse hepsi geçti aklımdan böyle bir şey düşünmüyorum. Adını soyadını öğrenmeye çalışmam meraktan babam sosyal paylaşım sitesinde aşka dair acı çeken sözler paylaşmış, o kadın da yapmış mı bu tarz şeyler nasıl biri diye merak ediyorum. Belki saçma bulabilirsiniz ama öyle. Şayet annem boşanmaya kalkarsa ki hiç sanmıyorum, adını soyadını bilmem bizim lehimize olacaktır.
Ben artık ona boşan demiyorum arkandayım diyorum zaten baştan beri söylüyorum annemin boşanmaya niyeti yok. Babama karşı duygularımı kontrol edemiyorum şuan öfke doluyum. Ama tutup da gidip gidip ona laf söylemiyorum hesap sormuyorumm. O gece söyleyeceğimi söyledim bitti.
Hayır asla suçlar gibi konuşmuyorum siz öyle algılamışsınız. Herkesin yorumları benim için kıymetli. Annem boşansın diye uğraşmıyorum ki ben. Uyarınız için teşekkür ederim ben de sizinle hemfikir olduğumu anlatmaya çalıştım sadece. Derdim kendimle benim annem affetti içinden affetmediğine eminim lakin benim içimden çıkmıyor. Ben bunu nasıl aşarım nasıl yoluma bakarım diye çözüm arıyorum. Dengem altüst oldu hayal kırıklığı yaşıyorum ve inanılmaz üzgünüm. Onlar adına karar almak zaten bana düşmez çaresizim benim kalbim de iyileşsin istiyorum...Bak sen hep lafı tersinden alglıyor gardını almış şekilde yaklaşıyor insanları suçlar gibi konuşuyorsun.Senin yaptığın yorumları okuyup okumamakla alakalı değil benim yazdıklarım.Ben sana gidersin yaparsın demiyorum uyarı benimki sadece YORUM YAPIYORUM.Sen biraz sakin ol.Eğer diğer yorumcuların yorumlarını okuduysam,babanın silah olayını da okuduysam demekki senin yorumlarını da okumuşumdur.Söylediklerimin hepsini sen de düşünüyorsan o zaman bu konuya kimse yorum yapmasın.Anlamı yok..Amacımız yardımcı olmak fevri davranıp yanlış karar almaman.Ben sana sadece kocasına git diyenlerin bir an boşluğa gelipte gazına gelme diye uyarıda bulundum.İster dinlersin ister dinlemez.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. İnanın yazdıklarınız bana iyi geliyor. Tam da bahsettiğiniz gibi her şey. Ben karakter olarak çok güçlü biriyim nelerin altından kalktım insanlar şaşırır takdir ederdi beni. Ama bu kez çaresizim elimden bir şey gelmiyor. Biraz beklemede kalmayı düşünüyorum doktor konusunda annem biraz kafasını toparlasın doktora götüreceğim onu çünkü bunu başka türlü atlatamaz.annenizi bosanmakla tehdit ediyorsa... o kadınla iliskisini kesse bile yine gider bence.
hepinizin bir olsanız dahi korkudan hicbir sey yapamayacagınızı dusunuyor...
ama annen o gücü kendinde bulamıyorsa dedigin gibi yanındayım demekten baska birsey kalmıyor. ama verdigi kararda sizi neden olarak gostermesine izin verme ki istemediginiz bir sey icin bosuna fedakarlık yapmasın.
muhtemelen aynı seyleri hissederdim, ne eş adayıma anlatabilir ne de evden kurtulmak icin onunla bu psikolojisyle evlenip en mutlu gunumu hayal kırıklıgı ve şüpheyle dolu yasayabilirdim...
fakat aldatacaksa baban yapmamıs olsa bile yapan yine yapar... korku cozum degil ki su an.
kaygılarına dayanarak karar veremezsin, birseyin varlıgı kesinse ona gore davranırsın ya da bilinmezlik iceriyorsa duygularına güvenirsin. birgun aynı seyleri yaşama ihtimalin belki olur diye ömür boyu evlenmeyecek misin?
herkese psikolog öneriyoruz ama annenin suskunlugu icin senin endişelerin icin ve kardesinin sınavı icin ailece bir gitseniz nasıl olur? gerci yerinizde olsam şu durumda bir de ona para ayıramam annem zaten maddi durum yüzünden sabrediyor derdim...
Hayır asla suçlar gibi konuşmuyorum siz öyle algılamışsınız. Herkesin yorumları benim için kıymetli. Annem boşansın diye uğraşmıyorum ki ben. Uyarınız için teşekkür ederim ben de sizinle hemfikir olduğumu anlatmaya çalıştım sadece. Derdim kendimle benim annem affetti içinden affetmediğine eminim lakin benim içimden çıkmıyor. Ben bunu nasıl aşarım nasıl yoluma bakarım diye çözüm arıyorum. Dengem altüst oldu hayal kırıklığı yaşıyorum ve inanılmaz üzgünüm. Onlar adına karar almak zaten bana düşmez çaresizim benim kalbim de iyileşsin istiyorum...
Aldatmak karaktersiz insanların işidir, her kadının kaderi değildir bu konuda size katılmıyorum. Olayı öğrendiğim gece babama öfkemi saçtım sonra kenara çekildim bir daha da bir şey söylemedim. Anneme kararı ne olursa olsun arkasında olduğumu söyledim nitekim o da kararını verdi. Ortalığı alevlendirmiyorum yani. Kendi içimdeki sıkıntı için çözüm arıyorum eskisi gibi olabilir miyiz babamın manevi yönünü tekrar arkamda hissedebilir miyim geçer mi tüm bunlar bunun için burdayım :2:Bence annenin ve babanin arasina girme
erkekler bosluga düsdümü arayisa cikarlar
arkadas edinmistir belki görüstü yatti kalkti, merak etme yas 50 üzeri ise o iside pek becerememistir
sonucda evinde adamcagiz. yani babanla kötü olma yarin öbürgün evlenirsen seninde basina gelecek.
aldatilmak kadinlarin kaderidir. kabullen sus ortayi daha fazla alevlendirme.
Annem anlatırsa diniyorum. Tansiyon hastası onun için endişeleniyorum. Kararına yönelik yorum yapmamaya çalışıyorum. Bu olay olana kadar sevdiğim adama kavuşmak için can atıyordum ama sanki içimdeki heves söndü, bu ruh haliyle onca yıldır hayal ettiklerimin hiçbirini ağız tadıyla yaşayamam ki zaten bu yüzden beklemekten başka çarem yok. Ya o da yaparsa soruları dönüyor kafamda oysa bu zamana kadar hiç bir hatası olmadı bana karşı. Ama en güvendiğim insan bize bunu yaşatınca el oğlu ne yapmaz ki diyorum. Korkuyorum ben hem canım yanıyor hem korkuyorum. Geçer di mi bu his?Bak şimdi doğru kelimeler seçmeye başladın.
Bak canım,olay yeni olduğu için hazmetmek zaman alır.Babanla arana mesafe koy,bu konuyu annenle bile tartışma ve hayatını akışına kendini bırak.Daha beter şeyler de olabilirdi.Öyle düşün.Haklısın.Hazmedemiyorsun.Ama içinde yaşayraka kendine zarar vermenkten başka birşey yapmazsın.Şu an ki mutsuzluğunla evlenmek için de acele etme.Acele ediyorsun demiyorum.Bak buraya yazdıklarımı sen yapıyorsun diye demiyorum.Sadece sakin ol,dua et ve uzaklaş bu konudan.Her şer de bir hayır vardır unutma.Belki bazı şeyler bu şerle daha iyileşir zamanla.
Annem anlatırsa diniyorum. Tansiyon hastası onun için endişeleniyorum. Kararına yönelik yorum yapmamaya çalışıyorum. Bu olay olana kadar sevdiğim adama kavuşmak için can atıyordum ama sanki içimdeki heves söndü, bu ruh haliyle onca yıldır hayal ettiklerimin hiçbirini ağız tadıyla yaşayamam ki zaten bu yüzden beklemekten başka çarem yok. Ya o da yaparsa soruları dönüyor kafamda oysa bu zamana kadar hiç bir hatası olmadı bana karşı. Ama en güvendiğim insan bize bunu yaşatınca el oğlu ne yapmaz ki diyorum. Korkuyorum ben hem canım yanıyor hem korkuyorum. Geçer di mi bu his?
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. İnanın yazdıklarınız bana iyi geliyor. Tam da bahsettiğiniz gibi her şey. Ben karakter olarak çok güçlü biriyim nelerin altından kalktım insanlar şaşırır takdir ederdi beni. Ama bu kez çaresizim elimden bir şey gelmiyor. Biraz beklemede kalmayı düşünüyorum doktor konusunda annem biraz kafasını toparlasın doktora götüreceğim onu çünkü bunu başka türlü atlatamaz.
Teşekkür ederim yorumunuz için iyi dilekleriniz için Allah razı olsunGecer mi bu his diyorsun ya arkadasim, gecer, geciyor.
Hatta bu acin soguduktan sonra baban bir kere daha aldatsa emin olabilirsin bu kadar yanmayacak canin. İnsanlar aciya da bagisiklik kazaniyorlar. Bir evlat olarak cok iyi anliyorum seni ama en cok uzuldugum kisi annen. Cunku muhtemelen hem uzulup hem size yansitmamaya calisiyor ve ote yandan da sakinlestirmeye calisiyor sizi. Sabredin. Sebat edin. Dua edin. Teskin edin. Allah kerim..
Kadının evli olduğunu babam kendisi söyledi canım o konuda eminiz. Ev geçindirmeye gelince çok şükür hem ev geçindirip hem kredi ödeyebilecek kadar para kazanıyorum, annem boşansa hem anneme hem kardeşime bakabilirim. Annem şüpheleniyordu zaten delil arıyordu böyle olmasa zaten gidip söylemez önce babamla konuşurdum ama durum dediğim gibi olduğu için anneme söyledim. Bir de yakalarsam boşarım diyordu şimdi başka söylüyor bana da saygı duymaktan başka bir şey kalmadı. Çok çabuk affetti keşke bu kadar çabuk olmasaydı. Ama çok iyi davrandığımı söyleyemem zaten onun yanında da onsuz da ağlıyor sürekli.Canım kadının adını soyadını bile bilmiyorsun watsapa çocuk resimi koyması evli olduğu anlamına gelmez illa belki de ayrılmıştır olabilir. Hata tek taraflı değil kimin başlattığını da bilmiyorsun eşine söylemek iyi bir fikir olmaz zaten sen de düşünmüyormuşsun bunu ama kendin söylüyorsun annen artık yaşını başını almış sen çalışıyorsun ama kardeşin daha okuyor ben sana bakarım diyorsun annene ama bu kolay mı ne kadar maaş alıyorsun ki kirası, geçinmesi kolay şeyler değil herşeyi geç annenin bu yaştan sonra yeni hayat kurması kolay değil. Keşke en baştan annene kardeşine söylemeseydin sadece herşeyi biliyorum gibisine babana söyleseydin anneni kaybetme korkusu olurdu şimdi annen zaten çekip gidemicek güvencesi yok bir evladı okuyor baban da nasılsa gidemiyor deyip devam edebilir ya da ders olmuş olabilir. Sen babana ağır konuştuğun için tabii babanda öyle demiştir sana kızgınlıkla unutmak çok zor elbette ama şu an yapacak bir şey yok gibi gözüküyor. Kardeşinin bu hassas döneminde de ayrılmaları kötü olur. Ama annen tabii ki affetmesin hep hatırlatsın göz dağı versin, takibe alsın.
Ben o evden kavga gürültü çıkmak istemiyorum. Her şey usulüne göre olsun istiyorum hep öyle hayal ettim. Şimdi ben evleniyorum desem beni evden kovar beklemekten başka çarem yok. Arsa satılırsa annem kendini iyi hissedince konuşacak babamla. Erkek arkadaşıma söylemeyi düşünmüyorum, dediğin gibi ilerde sorun çıkabilir hem de utanıyorum bu durumdan. Şimdi gelin isteyin desem gelirler çünkü babamın keyfini bekliyorlar.konunu takipteyim. biraz sakinlesmeye ihtiyacın var bence.
bu surecte yapacagın tek sey bence elinde kanıt bulundurmak, bu hem unutmanı zorlastıracak hem de senin davranıslarını degistirecek belki ama babanla tartısmadan eve git gel, mesafeli ol ama kızgın kızgın bakma bence, seni her gordugunde ortam daha da gerilmesin.
erkek arkadasına da bosanma aşaması gerceklesmedigi surece hicbir sey anlatmamaya devam et,
cok ısrar edip sorarsa ailem ile ilgili, kusura bakma özel dersin o da ne olursa olsun sana destek olmak icin ugrasır.
her ne kadar evlilikten su an korksan da maddi olarak dusunmeye basla bence,
babamın borcu var diyorsun, ya onu odemeyi kes ve direkt evlen,
dünürlere mahcup olup olmamak senin icin cok onemliyse ceyizini de taksitle sen kendin alırsın gerekirse kredi cekersin ama kendi yuvanı kurmus olursun zamanla ödersin.
kusura bakma ama baban sorumluluk sahibi biri gibi davransaydı 1yıl sonra evlensen borc bitmis olsa bile sana hangi parayla destek cıkacak bunu dusunurdu zaten.
her kadın bir olmadıgı gibi her erkek de bir degil. burada bir suru konu okuyoruz ailemden gormedigim ilgiyi anlayısı esimden gordum diye... tam tersi de olabilir tabi. sen bu olay gerceklesmemis gibi dusunerek karar ver eş adayın icin. su an moralin bozuk oldugun icin ona kendini de kapatma bence, belki onunla gorusmek sana daha iyi gelir bu huzursuz ortamdan biraz olsun uzaklasmıs olursun. gorustugunde de evlilik konusunu cıtlat ki beklemeyip bu yıl aniden evlenme kararı verirsen hazırlıksız yakalanmasınlar.
Ben o evden kavga gürültü çıkmak istemiyorum. Her şey usulüne göre olsun istiyorum hep öyle hayal ettim. Şimdi ben evleniyorum desem beni evden kovar beklemekten başka çarem yok. Arsa satılırsa annem kendini iyi hissedince konuşacak babamla. Erkek arkadaşıma söylemeyi düşünmüyorum, dediğin gibi ilerde sorun çıkabilir hem de utanıyorum bu durumdan. Şimdi gelin isteyin desem gelirler çünkü babamın keyfini bekliyorlar.
Bizim de bir evimiz yok kiradayız. Her kadın sizin anneniz kadar cesur olamıyor malesef. Anneniz gençmiş sanırım bu olaylar başına geldiğinde. Ama benim annem 50 yaşında bu yaştan sonra iş bulabileceğini sanmıyorum. Yine konuştuk affetmedim acaba hala görüşüyor mu diyor, görüşüyorsa gidelim diyor. Bunu öğrenemeyiz artık dedim, çünkü evde telefonunu kurcalamaz bir daha da tel dökümlerine ulaşamayız. Tel dökümlerini getir dese kıyamet kopacak. Ne olacak bilmiyorum ama gidemez gibi geliyor bana benim ekonomik güvencem olduğu halde kardeşimin akıbetini benim geleceğimi düşünüyor. Annenizi tebrik ederim çok onurlu davranmış.sastım kaldım pıskınlıge bakbızım evımız kıraydı kardesım ve ben okuyorduk ve annemde ev hanımıydı affetmedık babamı defoldu gıttı almadık eve zaten dırek o kadına gıttı o kadında evlıymıs oda terk etmıs babam gıdınce oh ne ala memleket be erkeklere!!! annem aslanlar gıbı baktı ele gune muhtac olmadık unı okuttu ehlıyetıme kadar aldırttı evlendırdı yerı geldı wc temızledı yerı geldı el evını ama gururundan odun vermedı
Bizim de bir evimiz yok kiradayız. Her kadın sizin anneniz kadar cesur olamıyor malesef. Anneniz gençmiş sanırım bu olaylar başına geldiğinde. Ama benim annem 50 yaşında bu yaştan sonra iş bulabileceğini sanmıyorum. Yine konuştuk affetmedim acaba hala görüşüyor mu diyor, görüşüyorsa gidelim diyor. Bunu öğrenemeyiz artık dedim, çünkü evde telefonunu kurcalamaz bir daha da tel dökümlerine ulaşamayız. Tel dökümlerini getir dese kıyamet kopacak. Ne olacak bilmiyorum ama gidemez gibi geliyor bana benim ekonomik güvencem olduğu halde kardeşimin akıbetini benim geleceğimi düşünüyor. Annenizi tebrik ederim çok onurlu davranmış.
Kadının evli olduğunu babam kendisi söyledi canım o konuda eminiz. Ev geçindirmeye gelince çok şükür hem ev geçindirip hem kredi ödeyebilecek kadar para kazanıyorum, annem boşansa hem anneme hem kardeşime bakabilirim. Annem şüpheleniyordu zaten delil arıyordu böyle olmasa zaten gidip söylemez önce babamla konuşurdum ama durum dediğim gibi olduğu için anneme söyledim. Bir de yakalarsam boşarım diyordu şimdi başka söylüyor bana da saygı duymaktan başka bir şey kalmadı. Çok çabuk affetti keşke bu kadar çabuk olmasaydı. Ama çok iyi davrandığımı söyleyemem zaten onun yanında da onsuz da ağlıyor sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?