- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
Canım aynı gun hem kısır hem dolmabıber yemissin biraz fazla olmus yarın toparlarsın:)
Bnde basladim bugun ınsallsh devamını getırırımmBen de epey yürüyorum 15-20 bin adımı buluyor başka da bir şey yapamıyorum bu ara çok yoğunum ama ciddi spora başlamak istiyorum
Dengelersın cnm bende yarın mısafırlıkteyım ama bozmuycm dıyetımıAynen canım fazla oldu dediğin gibi yarın dengelerim umarım
İnşallah diyetlerimiz de sporlarımız da daim olsun,hedefi görene kadarBnde basladim bugun ınsallsh devamını getırırımm
Evettt
Karatay tarzı besleniyorsunuz sanırım
Dısarda olunca dıyet mıyet kalmıyor ya bende bu aralar cıkmamaya caliscm yoksa insan mecbur yıyo kalorili seylerıSabah: 2 yumurta ile yulaf kepekli omlet
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Domates salatalık marul
Öğle: ton balıklı salata
Akşam:et döner (dışardaydım) güzel gidiyordum aslında :/
Yaa hiç ekmek yok keşke ben de bırakabilsem,ki siz 15 günde yaklaşık 5 kilo vermişsiniz bravoSABAH: 2 HAŞLANMIŞ YUMURTA
AKŞAM: 1 ADET BİFTEK. 10 KAŞIK EV YAPIMI YOĞURT , DOMATESLİ BİBER (1 parça eski kaşar attım yaparken)
GÜN İÇİ: 2 AVUÇ ÇİĞ FINDIK
SU:2 LİTRE
SPOR:60DAKİKA YAVAŞ TEMPO YÜRÜYÜŞ
30 DAKİKA EGZERSİZ
120 DAKİKA EV İŞİ
Aynen canım,hele ki ısrar eden bir eş varsaDısarda olunca dıyet mıyet kalmıyor ya bende bu aralar cıkmamaya caliscm yoksa insan mecbur yıyo kalorili seylerı
Hiç veremedim ki 68,5 im çünkü hep bozdum öğleden sonraları@Nedesemboss sen kaç kilo oldun şuan
Ben de 68.8 dim çünkü
Evet ama o kadar zorlanıyorum Kİ açıkçasıYaa hiç ekmek yok keşke ben de bırakabilsem,ki siz 15 günde yaklaşık 5 kilo vermişsiniz bravo
Valla cnm hıc dinleme esını yerı geldi bnmkı karşımda pide ler yedı bana uzattıkça ben kızıyordum artık ısrar etmiyor oda alıstıAynen canım,hele ki ısrar eden bir eş varsa(
Ama ne zaman başladın tam olarakHiç veremedim ki 68,5 im çünkü hep bozdum öğleden sonraları((
Ben de daha kararlı olacağım inşValla cnm hıc dinleme esını yerı geldi bnmkı karşımda pide ler yedı bana uzattıkça ben kızıyordum artık ısrar etmiyor oda alıstı
suankı kılon kackı cnm@Nedesemboss sen kaç kilo oldun şuan
Ben de 68.8 dim çünkü
Yarın başlıcam tam olarak çünkü hiç tam başlamadım hep bi bahanem oldu ama artık bahane yok inşAma ne zaman başladın tam olarak
Çarşamba’ysa normal
İnsallah cnmmBen de daha kararlı olacağım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?