......

Çalışmayan, evinin geçimini düşünmeyen erkekten hayır gelmez.
Başka bişeye gerek yok bu bile başlı başına sorun.
Çok yoruluyorum diye iş bırakmak ta nedir ya.Daha iyisini bulana kadar sıkarsın dişini,
bulunca da iş değiştirirsin.
Anlıyorum mecburiyetten bir aradasınız da eşinin kaba -saba tavırlarına da ne kadar tahammül edebilir ki ailen.
Ummadığın bir anda patlak verir bir olay, işin içinden daha da çıkılmaz olur.Demek istediğim buydu.

Artık devam etmek istemiyorum. Gerçekten gücüm yok. O evde olmayınca rahatlıyorum. 3 yıllık evliyim ve evliliğimin ilk aylarında böyle hissetmeye başladım. O evde yokken rahatım dedim oh. Normal mi bu yeni evli bir çift için?
İnanın ailem hiç birşeye müdahil olmak istemedi. Sabrettiler. Halada sabrediyorlar. Kardeşim sonunda sabredemedi.
Evladınız var mı bilmem ama birinin ona kötü davrandığını düşünün? hergün. her saat. her dakika. Kabul eder misiniz?
Kabul ettiler. Hala da ediyorlar.

ama onun için değil. Zerre kadar değer vermiyorlar eşime her ne kadar iyi davransalarda. Hissediyorum.
Ailem benim için bu terbiyesize katlanıyorsa, ben o terbiyesizin aileme yaptığı saygısızlığına neden göz yumayım?
Bugün konuşacağım akşamı beklşyiroum.
Çıkmak zorundayım tekrar yazarım size kızlar.

benzer problemleri bende yaşadım sonunda dayanamadım düzelmesini bekledim 1,5 yıl olmadı sonunda bıraktım 4 aydır ayrı yaşıyorum ve de boşanmak üzereyim az kaldı süre kurtulcam pislik heriften

Canım bak elbette zor günler geçirmiş ve çok zor şeyler yaşamışsın ama böyle olmaz. Sen aileni neden bu kadar içinize sokuyorsun ki? Baban sizi yanına alıp damadına bakıcılık yapacağına karşısına alıp konuşsaydı, oğlum ben evladımı senden hakaret işitsin diye bugünlere getirmedim ya adam ol yada sen sağ biz selamet deseydi daha iyi olmaz mıydı?

Değişmiyor ki birşey.
Kardeşim ayen sizin dediğinizi söyledi ona. KIyameti kopardı. Kimse benim eşim ile aramdaki sorunlara karışamaz dedi.
İyi de abi bu sizin aranızdaki bir sorun ama haksızlık yaptığını görmüyor musun dedi.
Babam dese ne değişecek ki? Değişmez. Çünkü eşim yaptığı şeylerin yanlış olduğunu düşünmüyor.
Eğer beni aldatırsa veya şiddet uygularsa ozaman her konuda haklıymışım. Ama bu durumda haksızmışım.
Böyle bir adamla ne konuşacak babam? Anlamaz.

benzer problemleri bende yaşadım sonunda dayanamadım düzelmesini bekledim 1,5 yıl olmadı sonunda bıraktım 4 aydır ayrı yaşıyorum ve de boşanmak üzereyim az kaldı süre kurtulcam pislik heriften

Peki pişman mı? Hiç deli gibi yanmıyor mu? bırakırsam tam bırakırım Allah büyük söyletmesin ama bittiyse tamamen biter.
Sadece pişmanlığını görmek duymak bilmek isterim.

7den sonrasını okuyamadım, bunaldım resmen, niye bu adama hala tahammül ediyorsunuz ki?
evlilik böyle bir müessese olmamalıdır, ne sanıyo bu adam kendini

Sizinki pek evlilik olmamış, eşiniz kendi kendine takılmış.

Ayrılırsan bir müddet canın yanacak,
Hatta ah ben ne yaptım bile diyeceksin.
Ama sonra soğuyacak için ve bu adamdan bu kadar erken kendini kurtardığın için ALLAH şükürler edecek ve çok mutlu olacaksın..
Zira ben hiç bir zaman bir yuvanın yıkılması taraftarı değilim ama böylesi de bir ömür çekilmez..
Ailene saygısı yok başta, dile kolay geliyor ama içinde ki sevgi bittiyse eğer ki bitmiş gibi görünüyor,
Sen yol ve bu oduna..
ALLAH yardımcın olsun..

bu adam kapının önüne konulmayı coktan hakketmiş insanlara değeri kadar değer vereceksin sonra azıttıyorlar senin kocanda

azıtmış iyice herkes suskun sessiz boş bulmuş meydanı o da çoşuyor haddini bildirmen zamanı gelmişte geçiyor

Bu adamın yaptıklarının biri bile kabul edilemez. Bunca şeye nasıl katlandınız gerçekten? Sabretmek için değemez bu adama. Zaten yaşadığınız şey evlilik değil. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Peki pişman mı? Hiç deli gibi yanmıyor mu? bırakırsam tam bırakırım Allah büyük söyletmesin ama bittiyse tamamen biter.
Sadece pişmanlığını görmek duymak bilmek isterim.

bizim kıyamet evliliğin 2. aylarında koptu çok gidip geldim babaevine o da beni defalarca aldı eve getirdi sözler vererek ama tuatamadı çünkü karaktersiz vede kişilksizdi bu sefer kesin bitirdik mahkemeyi bekliyoruz

senin eşin gibi benim eşim de saygızsızdı aileme bana etrafıma yapmadığı şey kalmadı beni tüketti 1,5 yılda şu ana kafam rahat hergün kavga gürültü yok beni iğneleyen herşeyime kusur bulan birisi yok yanımda hepimiz mutluyuz

Ailenize bi şey yapmamış ama ailenizde onu çocuk gibi sizde dahil beslemişsiniz.. Sorumluluklarının farkına bile varmamış yada işine öyle gelmiş. Dört dönüm bostan yan gel yat hesabı olmuş.. Siz buna evlilik mi diyorsunuzda boşanıyım mı diye soruyosunuz anlamadım

Bence verdiğiniz karar çok isabetli, benim anlamadığım cesaretini nerden aldığı? Babanıızın evinde babanıza dik dik bakması, annenizin hareketlerine gıcık olması, üzerine örttüğünü yere atması bu nasıl terbiyesizliktir? Üstelik kendi evinde de değil. Size olan saygısızlığını saymıyorum bile, kayınvalidesinden-kayınpederinden çekinmeyen adam sizden zaten hiç çekinmez!

Aileniz de çok susmuş, benim babam evlilik bir kere olur, mezara kadar gibi bir düşünceyi savunsa da şu durumda olsam kaşıma gözüme bakmadan tekmeyi vururdu çoktan, 3 yıl az bir zaman değil siz daha evliliğinizin ilk aylarında eşinizin yolunu dört gözle bekleyeceğinize oh, rahatım demişsiniz. Alttan almışsınız iyice ezmiş, karşılık vermişsiniz yine suçlu siz olmuşsunuz yani her halukarda siz suçlusunuz zaten onun gözünde, boşanmaya karar verirseniz eğer sizi suçlayacağı aşikar, ama geneli böyle değil midir zaten? Kim ben suçluyum? Hangi aile kolay kolay benim yoğurdum ekşi der ki?

Bu kadar durduğun bile kabahat arkanda ailen var mesleğin var genceciksin daha ne olsun yol ver gitsin saygısı,merhameti mantığı olmayan adamla ancak sinir hastası olursun ne gerek var zararın neresinden dönersen o kadar iyi Allah yolunu açık etsin kurtul bu hasta ruhludan(özür dilerim kızdıysan da)

Sana ınanamıyorum ya Masallah ne sabır varmıs sende. Bende evlıyım kendımı yerıne koydum ben 1 sn cekmem boyle bı adamı yaa sınır oldum oldugum yerdeee?

yuh be yuhh kusura bakmayın ama çok g.tünü kaldırmışsınız adamın.ver eline valizini defolsun gitsn .terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…