......

kızlar mesajlarınızı okuyorum ama cevap veremiyorum ayrı ayrı kusura bakmayın.
Eşim 1 saat önce eve geldi.
Moreli bozuk bir şekilde geldi. Neyin var dedim. Bundan sonra sizin evde bana kahvaltı hazırlama, kendi evimiz olduğunda istersen hazırlarsın dedi. Neden dedim? Babam bu sabah bana neden erken kalktın uyusaydın daha erken dedi. Eşim gidecek ona kahvaltı hazırlıyorum, sende duşunu al gel baba dedim. Tamam dedi, eşin lavoboya gitti mi, ben duşa girecem dedi. Yani girmediyse bekleyeyim onu demek istedi.
Eşimde yukarıdaki konuşmayı duymuş, sizin evde bir kadının kocasına kahvaltı hazırlamasının bile yanlış olduğunu düşünüyorlar, o yüzden sen benim dediğimi dinle bundan sonra kahvaltı hazırlama ben kendim birşeyler atıştırırım dedi.
Yanlış düşünmüşsün dedim öyle bir durum yok, herşeyden birşey çıkarma yeter artık dedim. O kadar kurnaz ki her konuşmadan bir kötülük çıkarıyor.
Senin benim aileme saygın yok, bana yapılanları sineye çektim ama onlara yapılanları sineye çekmeyeceğim dedim.
Sen hep aileni koruyorsun hep onları seviyorsun beni onlar kadar sevmiyorsun oysa ben seni ailemden çok sevdim hep seni korudum dedi.

Beni ailene karşı nasıl ne zaman korudun merak ediyorum dedim? Ben ailen ile bir sorun yaşamadım ki beni korudun dedim.
Ablasında temizlik yaptım birgün eşimde o gün geldi, bu kızı çalıştırmayın devamlı dedi. Beni korumuş güya böylece. Sinirimden ağlayasım vardı ama tuttum kendimi. Kimse bana zorla bir iş yaptırmadıki o gün beni koruyasın dedim. Ben kendim isteyerek iş yaptım. Düşünün karşılaştırdığı şeye bakın.
Birde senin bilmediğin şeyler var dedi o konulardada hep seni aileme karşı korudum dedi. Ne dedim bilmediğim şeyler, anlat dedim. Herşeyi bilemezsin dedi. Gözleri yine yalan söylüyordu. Dayanamıyorum artık yalanlarına!!! sırf kendını haklı çıkarmak için attığı bu yalanlara tahammülüm yokkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evliliğimiz iyi gitmiyor dedim. Farkındayım dedi. Senin beni sevdiğini zannetmiyorum dedim.Peki o zaman neden hala benimle evlisin dedi. Ben beni sevmeyen biri ile evli olmazdım salak mısın sen dedi. Bende beni bırak artık dedim. Durdu beş dakika. Yani boşayayım mı dedi? Evet dedim bırak beni. Sen kaybedersin dedi odaya gitti kapıyı kapattı.

Rahatladım. Ama akşam babam eve geldiğinde ne olacak bilemiyorum. Akşam yemeği yemek istemeyecek kesin eşim babamda odasına gidip çağıracak. Gelmeyecek. Sonra soracak ne oldu diye.
Bir kere daha böyle kendini odaya kapatmıştı.

Son düzenleme:
♥gözyaşı♥;32079574 .!.:
Ayrılırsan bir müddet canın yanacak,
Hatta ah ben ne yaptım bile diyeceksin.
Ama sonra soğuyacak için ve bu adamdan bu kadar erken kendini kurtardığın için ALLAH şükürler edecek ve çok mutlu olacaksın..
Zira ben hiç bir zaman bir yuvanın yıkılması taraftarı değilim ama böylesi de bir ömür çekilmez..
Ailene saygısı yok başta, dile kolay geliyor ama içinde ki sevgi bittiyse eğer ki bitmiş gibi görünüyor,
Sen yol ve bu oduna..
ALLAH yardımcın olsun..

En çok canımın yanmasından, pişman olmaktan korkuyorum.
Hep düzelir umudum var onu kaybettim şimdi, ama ayrılırsamda acaba düzelir miydi düşüncesine kapılıp kendimi harap etmekten korkuyorum.
Çok korkuyorum :(

bizim kıyamet evliliğin 2. aylarında koptu çok gidip geldim babaevine o da beni defalarca aldı eve getirdi sözler vererek ama tuatamadı çünkü karaktersiz vede kişilksizdi bu sefer kesin bitirdik mahkemeyi bekliyoruz

senin eşin gibi benim eşim de saygızsızdı aileme bana etrafıma yapmadığı şey kalmadı beni tüketti 1,5 yılda şu ana kafam rahat hergün kavga gürültü yok beni iğneleyen herşeyime kusur bulan birisi yok yanımda hepimiz mutluyuz

Peki eşini özlüyor musun? Pişmanlık duydun mu hiç?

Eşimin bana bunca yaptıklarına karşı bu soruları sorduğum için bana kızanlar olacak ama inanın ayrılık kararı verirken kafanızda neler neler geçiyor. Geçmişinizi, geleceğinizi bundan sonraki, onsuz hayatın nasıl olacağını, çok acı çekip çekmeyeceğinizi herşeyi düşünüyorsunuz.

bence eşine suan babanın evinde kalması agır geliyor kendini fazlalık gibi hissediyor her nee kadar ailen anlayıslı olsada o bir erkek olarak içgüvey gibi yasamayı kabullenemiyor demekki.bu yüzden tartısma yaratıyor bence.çalışmayıda sevmiyomus.aslında onu bir işe girmeye ikna etsen kiralık bir ev bulsanız.belkide sorunlar düzelir.bence şuan psikolojik olarak erkek oldugundan kendini sizin evde kalmakla güçsüz hissediyor.

Arkadaşım bu işin sonu belli .
Eğer ekonomik özgürlüğün varsa arkana bile bakma .
Sende insansın .
Buna kim dayanır yahu .

O adami on kez bosamaya yetecek kadar sebebin var suanda senin. daha fazla dusunme

kızlar mesajlarınızı okuyorum ama cevap veremiyorum ayrı ayrı kusura bakmayın.
Eşim 1 saat önce eve geldi.
Moreli bozuk bir şekilde geldi. Neyin var dedim. Bundan sonra sizin evde bana kahvaltı hazırlama, kendi evimiz olduğunda istersen hazırlarsın dedi. Neden dedim? Babam bu sabah bana neden erken kalktın uyusaydın daha erken dedi. Eşim gidecek ona kahvaltı hazırlıyorum, sende duşunu al gel baba dedim. Tamam dedi, eşin lavoboya gitti mi, ben duşa girecem dedi. Yani girmediyse bekleyeyim onu demek istedi.
Eşimde yukarıdaki konuşmayı duymuş, sizin evde bir kadının kocasına kahvaltı hazırlamasının bile yanlış olduğunu düşünüyorlar, o yüzden sen benim dediğimi dinle bundan sonra kahvaltı hazırlama ben kendim birşeyler atıştırırım dedi.
Yanlış düşünmüşsün dedim öyle bir durum yok, herşeyden birşey çıkarma yeter artık dedim. O kadar kurnaz ki her konuşmadan bir kötülük çıkarıyor.
Senin benim aileme saygın yok, bana yapılanları sineye çektim ama onlara yapılanları sineye çekmeyeceğim dedim.
Sen hep aileni koruyorsun hep onları seviyorsun beni onlar kadar sevmiyorsun oysa ben seni ailemden çok sevdim hep seni korudum dedi.

Beni ailene karşı nasıl ne zaman korudun merak ediyorum dedim? Ben ailen ile bir sorun yaşamadım ki beni korudun dedim.
Ablasında temizlik yaptım birgün eşimde o gün geldi, bu kızı çalıştırmayın devamlı dedi. Beni korumuş güya böylece. Sinirimden ağlayasım vardı ama tuttum kendimi. Kimse bana zorla bir iş yaptırmadıki o gün beni koruyasın dedim. Ben kendim isteyerek iş yaptım. Düşünün karşılaştırdığı şeye bakın.
Birde senin bilmediğin şeyler var dedi o konulardada hep seni aileme karşı korudum dedi. Ne dedim bilmediğim şeyler, anlat dedim. Herşeyi bilemezsin dedi. Gözleri yine yalan söylüyordu. Dayanamıyorum artık yalanlarına!!! sırf kendını haklı çıkarmak için attığı bu yalanlara tahammülüm yokkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evliliğimiz iyi gitmiyor dedim. Farkındayım dedi. Senin beni sevdiğini zannetmiyorum dedim.Peki o zaman neden hala benimle evlisin dedi. Ben beni sevmeyen biri ile evli olmazdım salak mısın sen dedi. Bende beni bırak artık dedim. Durdu beş dakika. Yani boşayayım mı dedi? Evet dedim bırak beni. Sen kaybedersin dedi odaya gitti kapıyı kapattı.

Rahatladım. Ama akşam babam eve geldiğinde ne olacak bilemiyorum. Akşam yemeği yemek istemeyecek kesin eşim babamda odasına gidip çağıracak. Gelmeyecek. Sonra soracak ne oldu diye.
Bir kere daha böyle kendini odaya kapatmıştı.

Esin bana cok oyuncu, numaraci geldi. Artist ya! Suna bak sen kaybedersin demis.
27 yasindasin, omur tuketme. Bak bu adam duzelir ama ne zaman olur biliyor musun? Seninleyken olmaz, sen bosarsan ondan sonra belki beter bir kadinla evlenir o zaman kiymetin anlasilir. Ama simdi asla duzelecek diye bekleme.
Hem de yalanci, ne tutuyorsun ki bu adami? Bir de niye bosandiktan sonra pisman olacaksin ki? Senin de mi sana saygin kalmamis arkadasim? Sen boyle kararsiz davranirsan o bosanmayin diye veya kendini kotu hisset diye duygu somurusu yapacak.
Kendi anne babasinin hosnut olmadigi bi adamdan ne beklenir ki?

ay yazdıklarınızı okurken biri şu adamı hırpalasın bi kendine getirsin ağzının payını versin istedim ya bu ne böle sabredilir gibi değil. Kişilik problemlerimi var bu ne küçük çocuk gibi ya çok iyi dayanıyosun
Annene yaptıkları hele nerden buluyo bu hakkı değermi bu kadar yüz vermeye

az önce eşim yanıma geldi birşey dedin mi sizinkilere dedi. Hiç birşey demedim dedim.
Ben diyeceğim ozaman dedi. Babamı çağırdı dışarı çıktılar.

Ayrılacağımızı söyleyecek sanırım. Bu kadarmış işte.

az önce eşim yanıma geldi birşey dedin mi sizinkilere dedi. Hiç birşey demedim dedim.

ayrılmaya pek hevesliymiş heralde

Arkadasim sen hala esinin ne yapmaya calistigini goremiyor musun? Ben ayrilmak istiyorum cunku senin kizin soyle soyle diyecek, sen de bana kahvalti hazirlarken gozunu devirdin, posta koydun ivir zivir bir suru anlatacak. Niye babana citlatmiyorsun ki baba ben istiyorum bosanmayi diye. Ailen problemmis gibi anlatacak. Adami uzecek simdi. Veya bilmiyorum ne numara cevirecek. Hazirda mi bekliyormus sen bosa beni deyince hemen kabullendi. Senin esin bayaga uckagitci bir tip.

Hata yapmışsın arkadaşım baban meseleyi el oğlundan değil kızından duymalıydı.Bak burda bile hadsizlik yapıyor göremiyorsun.Senden rol çalıyor, yine kralcılık yapıyor...

Eşiniz eve döndü mü ? Sonuca varabildiniz mi merak ettim. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Peki eşini özlüyor musun? Pişmanlık duydun mu hiç?

Eşimin bana bunca yaptıklarına karşı bu soruları sorduğum için bana kızanlar olacak ama inanın ayrılık kararı verirken kafanızda neler neler geçiyor. Geçmişinizi, geleceğinizi bundan sonraki, onsuz hayatın nasıl olacağını, çok acı çekip çekmeyeceğinizi herşeyi düşünüyorsunuz.

ilk zaman ayrılmayı düşünüp baba evine döndüğümde hep onun aramasını bekledim özledim hep kafamda acaba sans vermelimyim pişman olurmuyum ayrılırsam dedim ve tekrar döndüm ona baktım hala herşey devam ediyor icimdeki sevgi aşk hersey bitti biz severek ayrıldık adamdan nefret ettim he aklıma geliyor bazen eski günler ama o beni hiç mutlu etmediki hep ben ödün verdim kendimden düzelir diye bekledim olmadı sonunda ayrıldım pişmanmıyım değilim olacağımı da sanmıyorum çünkü benim için o yanlış kişiydi

ilk zaman ayrılmayı düşünüp baba evine döndüğümde hep onun aramasını bekledim özledim hep kafamda acaba sans vermelimyim pişman olurmuyum ayrılırsam dedim ve tekrar döndüm ona baktım hala herşey devam ediyor icimdeki sevgi aşk hersey bitti biz severek ayrıldık adamdan nefret ettim he aklıma geliyor bazen eski günler ama o beni hiç mutlu etmediki hep ben ödün verdim kendimden düzelir diye bekledim olmadı sonunda ayrıldım pişmanmıyım değilim olacağımı da sanmıyorum çünkü benim için o yanlış kişiydi

severek ayrıldık demişim pardon severek evlendik yani ben sevmişim sadece hep onu düzeltmekle geçti 1,5 yılım

bunu danışman falan adam edemez.bu adamla bir ömür geçirmek için ne mecburiyetiniz var?evlilik farzsa boşanmak sünnettir.saygısıza bak yaaa:47:okurken kafamda eşinize elimde sopayla saldırdığımı hayal ettim.hala sinirim geçmedi.

bunu danışman falan adam edemez.bu adamla bir ömür geçirmek için ne mecburiyetiniz var?evlilik farzsa boşanmak sünnettir.saygısıza bak yaaa:47:okurken kafamda eşinize elimde sopayla saldırdığımı hayal ettim.hala sinirim geç

eger arkanda ailen varsa ve de cocukta yoksa bırak defolup gitsin inanki değmiyor olanlara biz ve ailelerimiz yıprandıklarımızla kalıyoruz ne mecburiyetimiz varki ömür boyu cekmeye olmayınca da olmuyor. onunlayken hep gerginlik sıkıntı s,nir yüzüm hep asıktı çünkü mutsuzdum ama ayrılınca oh be dedim ben neden bekledim ki 1,5 yıl başında bırakaydım diye neyse zararın neresinden dönersem kardır.

ya inanmıyorum bi de, utanmaz ''ben söyleyeceğim babana'' demiş.siz ne yaptınız o zamana kadar?ya insan bu kararı ailesiyle konuşmaz mı?''ayrılırsam acı çekerim'' diye afedersiniz de şimdi siz.bu adam size ne veriyor?ne katıyor?bu soruya bi cvp bulun bakalım.bence boşanmak için niye bu kadar bekledim diye acı çekersiniz en fazla...

Back
X