Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En çok canımın yanmasından, pişman olmaktan korkuyorum.
Hep düzelir umudum var onu kaybettim şimdi, ama ayrılırsamda acaba düzelir miydi düşüncesine kapılıp kendimi harap etmekten korkuyorum.
Çok korkuyorum![]()
arkadaşım senin hayatın hep diken üzerinde mi geçecek...kızlar mesajlarınızı okuyorum ama cevap veremiyorum ayrı ayrı kusura bakmayın.
Eşim 1 saat önce eve geldi.
Moreli bozuk bir şekilde geldi. Neyin var dedim. Bundan sonra sizin evde bana kahvaltı hazırlama, kendi evimiz olduğunda istersen hazırlarsın dedi. Neden dedim? Babam bu sabah bana neden erken kalktın uyusaydın daha erken dedi. Eşim gidecek ona kahvaltı hazırlıyorum, sende duşunu al gel baba dedim. Tamam dedi, eşin lavoboya gitti mi, ben duşa girecem dedi. Yani girmediyse bekleyeyim onu demek istedi.
Eşimde yukarıdaki konuşmayı duymuş, sizin evde bir kadının kocasına kahvaltı hazırlamasının bile yanlış olduğunu düşünüyorlar, o yüzden sen benim dediğimi dinle bundan sonra kahvaltı hazırlama ben kendim birşeyler atıştırırım dedi.
Yanlış düşünmüşsün dedim öyle bir durum yok, herşeyden birşey çıkarma yeter artık dedim. O kadar kurnaz ki her konuşmadan bir kötülük çıkarıyor.
Senin benim aileme saygın yok, bana yapılanları sineye çektim ama onlara yapılanları sineye çekmeyeceğim dedim.
Sen hep aileni koruyorsun hep onları seviyorsun beni onlar kadar sevmiyorsun oysa ben seni ailemden çok sevdim hep seni korudum dedi.
Beni ailene karşı nasıl ne zaman korudun merak ediyorum dedim? Ben ailen ile bir sorun yaşamadım ki beni korudun dedim.
Ablasında temizlik yaptım birgün eşimde o gün geldi, bu kızı çalıştırmayın devamlı dedi. Beni korumuş güya böylece. Sinirimden ağlayasım vardı ama tuttum kendimi. Kimse bana zorla bir iş yaptırmadıki o gün beni koruyasın dedim. Ben kendim isteyerek iş yaptım. Düşünün karşılaştırdığı şeye bakın.
Birde senin bilmediğin şeyler var dedi o konulardada hep seni aileme karşı korudum dedi. Ne dedim bilmediğim şeyler, anlat dedim. Herşeyi bilemezsin dedi. Gözleri yine yalan söylüyordu. Dayanamıyorum artık yalanlarına!!! sırf kendını haklı çıkarmak için attığı bu yalanlara tahammülüm yokkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evliliğimiz iyi gitmiyor dedim. Farkındayım dedi. Senin beni sevdiğini zannetmiyorum dedim.Peki o zaman neden hala benimle evlisin dedi. Ben beni sevmeyen biri ile evli olmazdım salak mısın sen dedi. Bende beni bırak artık dedim. Durdu beş dakika. Yani boşayayım mı dedi? Evet dedim bırak beni. Sen kaybedersin dedi odaya gitti kapıyı kapattı.
Rahatladım. Ama akşam babam eve geldiğinde ne olacak bilemiyorum. Akşam yemeği yemek istemeyecek kesin eşim babamda odasına gidip çağıracak. Gelmeyecek. Sonra soracak ne oldu diye.
Bir kere daha böyle kendini odaya kapatmıştı.