• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

63 kilodan 53'e doğru ..

Bluedreamer02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
2.126
2.761
133
Evet uzun zamandır uğraşıyorum şu 10 kiloyu bir türlü veremiyorum. Ve yine yeniden başlıyorum diyet yapmaya ve spor alışkanlıklarımı tekrar kazanacağım inşaAllah.. Önümüzde ki yaz 36-38 beden olmak istiyorum.

[tr][/tr]
[th]^^[/th]
[th]başlangıç kilo[/th]
[th]hedef[/th]
[th]25-09-2016[/th]
[th]02-10-2016[/th]
[th]TOPLAM[/th]
[tr][/tr][tr]
[th]Diyet Vakti[/th]
[th]63,0[/th]
[th]53,0[/th]
[th]62,7[/th]
[th]62,0[/th]
[th]1,0[/th]
[/tr]

Son düzenleyen: Moderatör:
Zayıflamak için bir çok şey denedim.. İsceç diyeti, hurma diyeti, Dukan diyetinde başarılı oldum ancak onu da tamamlamadığım için verdiğim 14 kilonun 10 kilosunu geri aldım. Karatay diyeti, kan grubuna göre diyet gibi bir çok farklı diyet yöntemi var ama bana göre değiller. Ben de kalori diyetine benzer bir diyet yapmaya başladım. Tabi bunu sporla desteklemem gerekiyor ve evde yapılacak bir spor olması gerekiyor.. Bunun için dukan diyeti yaptığım dönemlerde faydasını gördüğüm Leslie Sansone ev yürüyüşlerini tekrar yapmaya karar verdim...

Bu yürüyüş programını ilk 10 gün 1 mil olarak yapmak gerekiyor düzenli olarak. Daha sonra günlük 3 mil yürüyeceğim.

1mil, yani 1.609 km yürüyüşe denk geliyor ..

1 kase yoğurt yedim. Artık her gün yoğurt tüketmeye çalışacağım. Sindirim sistemini çalıştırmaya yönelik büyük etkisi var yoğurdun..

Sabah aç karnına tartıldım ve sonuç beni mutlu etti :)

image.jpeg

Merhaba canım :KK45: hedefimiz aynı yarışalım ozaman, rekabet işin içine girince daha bir hırslanıyoruz biz kadınlar :KK53: günlüğünü görmüştüm canım bende takipteyim :))
şuan aramızda 6 kilo var ama hedef kilolar farklı toplamda vermek istediğimiz kilo aynı:KK50:

Sabah 1 kase çorba

Ara 1 kırmızı elma

Öğlen 1 kase mercimek çorbası
1/2 tabak etli türlü yemeği

Akşam Fırında köfte patlıcan patates

sabah : yarım litre su
kahvaltı : 1 dl ekmek, 1 yumurta , 5 zeytin , çay
ara : 1 bardak süt , 1 tuzlu kurabiye
ara : 1 yeşil elma
ara : 2 kuru kayısı , 5 fındık
akşam : 1 tabak kuru fasulye , 3 kaşık yoğurtlu patlıcan (közlenmiş) , 1 dl ekmek
su: 1,5 litre / 3 olur
spor : 45 dk tempolu yürüyüş

bu bugün ki menüm mesela

sabah : yarım litre su
kahvaltı : 1 dl ekmek, 1 yumurta , 5 zeytin , çay
ara : 1 bardak süt , 1 tuzlu kurabiye
ara : 1 yeşil elma
ara : 2 kuru kayısı , 5 fındık
akşam : 1 tabak kuru fasulye , 3 kaşık yoğurtlu patlıcan (közlenmiş) , 1 dl ekmek
su: 1,5 litre / 3 olur
spor : 45 dk tempolu yürüyüş

bu bugün ki menüm mesela

Sen öğle yemeği yemiyorsun galiba onun yerine ara öğün yapmışsın.. Peki acıkmıyor musun canım ? Bir şey daha sorayım ekmek normal mi yoksa tahıllı falan mı?
Spor, süt, kuru kayısı fındık falan çok güzel :)) yarasın canımm

selam canımm en son 68.7 idim , güzel gidiyor spor yapıyorum hergün kendime 2 ay zaman verdim bıkmadan pes etmeden devam edeceğim

Pes etme canım spor çok faydalı bende yeni başladım evde yürüyüş yapıyorum haftanın bir günü dinlenme günü yaparım 6 günü de spor yapmak istiyorum bakalım nolcak :) fazla kg yokmuş aramızda sen bana yetişmeden ben 50'li rakamları görsem ohh ne de güzel olur

Selam canim ayni kilodayiz.63kiloyum ben aslinda 62idim bayramda malesef 1kilo aldim.ben 55olmak vede fit bir vucuda sahip olmak istiyorum ama iradem zayif biraz duygusal aclik var malesef ama kararliyim verecegim 8kiloyu insallah.boyum 1.66

Back
X