6 yıllık ilişkiyi sonu olmadığı için bitirdim onca yıl çöp oldu

Yanı adam belli etmiş kendini siz anlamak istememişsiniz..memur isteyebilir normal..siz ısrarla evlenelim ciddi olalım vs..ne gerek vardı ki adam kıtlığı mi var yanı. 6 yıl boşa gitmiş. Olmuyorsa ısrar etmenin bir anlamı yok Bu süre zarfında başkasıyla seni olduğu gibi seven biriyle de tanışabilirdin beddua edecek bir durum yok.. Su ısrarı cozememdim ben..ama bazı kızlar erkeklerin peşinden çok kosuyor yanı böyle evlenelim diye kendini paraliyor kendine saygısı kalmıyor artık erkke blöf yapıyor kız kaybedecek diye akli çıkıyor
evlenince de görüyoruz buraya konu açmalarını eşim bana değer vermiyor beni takmıyor vs. Ee benim de peşinden o kadar koşsa gururunu yerle ir edip ben de takmam..nasılsa peşimde benim..ayrılmaz nasılsa diyip istediği gibi davranır.

Adam en başından niyetini belli etmiş sen illa ki evlenelim diye kendini küçük düşürmüşsün. Ne Denir ki bu durumda
Böyle konuşunca içiniz mi rahatlıyor anlamıyorum. Sadece içimi döküp tavsiye almak istedim. Kendini küçük düşürmüşsün diyerek çok iyi destek oldunuz.

Adam çok çalışan çok kazanma imkanı olan birini istemiyor. Belli bir maaşı olsun, çalışma saatleri belli olsun, eve de vakit ayırabilsin, elimi işe vurdurmasın evde malak gibi yayılayım istiyor. Asıl sorun konu sahibi 6 yıl bu muameleye nasıl dayandı?
+1000000 katip
Çok güzel gözlem yapmışsın.
Bu evlenirken illa öğretmen olsun, memur olsun kafasındaki adamlar garanti olsun işi istesede bırakamasın. Sürekli ek gelir olsun diye bakıyor.
Ayrıca evlendikten sonra kadın az biraz yardım et dese, sen yoruldum mu sanıyorsun, erkenden geldin devlet dairesi ne var deyip car car ötmeye bahane arıyorlar.
Hem kadın çalışsın, hem eve geldikten sonra beyzadelere tek iş kalmasın, hemde dört başı mamur sofra üstüne kahve olsun diyorlar.
Değişik olan konu sahibinin adamın gerçek yüzünü görmeyip ısrarla tek başına ilişki yürütmeye çabalaması

Bence en çok takılmanız gereken şey adamın kızları ekleyip durması. Sizi aldatan birinden kurtulduğunuz için sevinmeli ve yolunuza bakmalısınız. Bence internet ilişkilerinden uzak durun.

Yanı adam belli etmiş kendini siz anlamak istememişsiniz..memur isteyebilir normal..siz ısrarla evlenelim ciddi olalım vs..ne gerek vardı ki adam kıtlığı mi var yanı. 6 yıl boşa gitmiş. Olmuyorsa ısrar etmenin bir anlamı yok Bu süre zarfında başkasıyla seni olduğu gibi seven biriyle de tanışabilirdin beddua edecek bir durum yok.. Su ısrarı cozememdim ben..ama bazı kızlar erkeklerin peşinden çok kosuyor yanı böyle evlenelim diye kendini paraliyor kendine saygısı kalmıyor artık erkke blöf yapıyor kız kaybedecek diye akli çıkıyor
evlenince de görüyoruz buraya konu açmalarını eşim bana değer vermiyor beni takmıyor vs. Ee benim de peşinden o kadar koşsa gururunu yerle ir edip ben de takmam..nasılsa peşimde benim..ayrılmaz nasılsa diyip istediği gibi davranır.
Ben bu meseleler yüzünden kendisinden defalarca kez ayrıldım git kendin gibi birini bul mutlu mesut yaşa dedim. Tamam memur ol diye ısrar etmiyorum diyen barışmak isteyen kendisiydi bunun neyini anlatamıyorum. Adamın peşinde koşmadım. İlişkim olsun yeni birilerini tanıyayım kafasında olmadım. İşime gücüme baktım. Kendisi 1-2 ay sonra ulaşmaya mesaj atmaya başladı insan yerine koyup dinledim hatasının farkında olduğunu düşünürek devam ettirdim.

Bence en çok takılmanız gereken şey adamın kızları ekleyip durması. Sizi aldatan birinden kurtulduğunuz için sevinmeli ve yolunuza bakmalısınız. Bence internet ilişkilerinden uzak durun.
En büyük sorun benim için zaten buydu bende suç buldu aşırı kıskançsın bunda ne var kafaya takılacak şeyler değil bunlar çok fazla abartıyorsun vs. Çok şükür aklım başıma geldi. Kendime ettim başkasına değil. Sadece onca dil döktüm kendisi bu kadar ısrar edip üstüme gelmemeliydi. Sabır sabır bir yere kadar taşıyor. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Neden devam etmeye çalıştınız ki onca yıl. Zaten mutlu olmadığınız bir ilişkide onca yıl durmak hata. Ama ben de yaşadım zamanında. Bazen insan zamanına kıyamayıp devam ediyor düzelir diye. En güzelini yapıp noktayı koymuşsunuz. Artık arkaya değil önünüze bakın. Geçen geçti. Daha gençsiniz sizi gerçekten mutlu edecek kişinin bir an evvel karşınıza çıkmadı dileği ile🌺🌺🌺

Kendimi işime gücüme verdim zaten. Adamın maaşını yedim onca sene dimi, tek kurşunu istemedim. Bende çalışıyorum sen bir yere götürdüysen burası da benden dedim. Burda kısıtlamayla ilgili bir durum yok ki. Kendini özel sektörde geliştirmiş ve geliştirmeye devam eden kadın ve memur isteyen erkek sadece böyle bir şey yaşadım ve içimi dökmek istedim. Böyle şeyler de yaşanıyor Allah akıl fikir versin hepimize hepsinden önce insanlık halden anlama versin. Kınadığın şey başına gelince karşı tarafın durumunu anlama cehaletine düşürmesin herkesin hikayesi bakış açısı farklı
Beni yanlis alintiladiginizi dusunuyorum 😊 evet mantik baska kalp baska soyler. Ama yazik olmus emeginize. Umarim gonlunuze gore olur bundan sonra, bosverin bu adami.

Ben bu meseleler yüzünden kendisinden defalarca kez ayrıldım git kendin gibi birini bul mutlu mesut yaşa dedim. Tamam memur ol diye ısrar etmiyorum diyen barışmak isteyen kendisiydi bunun neyini anlatamıyorum. Adamın peşinde koşmadım. İlişkim olsun yeni birilerini tanıyayım kafasında olmadım. İşime gücüme baktım. Kendisi 1-2 ay sonra ulaşmaya mesaj atmaya başladı insan yerine koyup dinledim hatasının farkında olduğunu düşünürek devam ettirdim.
Umarım 1 2 ay sonra size yeniden yazdığında barışma girişimizi kabul etmezsiniz. Her yerden engelleyip numaranızı değiştirmenizi öneririm. Size hiç ulaşamasın bile.

Neden devam etmeye çalıştınız ki onca yıl. Zaten mutlu olmadığınız bir ilişkide onca yıl durmak hata. Ama ben de yaşadım zamanında. Bazen insan zamanına kıyamayıp devam ediyor düzelir diye. En güzelini yapıp noktayı koymuşsunuz. Artık arkaya değil önünüze bakın. Geçen geçti. Daha gençsiniz sizi gerçekten mutlu edecek kişinin bir an evvel karşınıza çıkmadı dileği ile🌺🌺🌺
Devam etmeye çalışmadım ki ayrıldım kendisi 1-2 ay sonra geri geldi yine konuşmaya başladık böyle böyle gitti. Ben önüme bakmaya çalıştıkça bir şekilde yolunu bulup ulaşmaya çalıştı bende buldu tüm suçu kabahati sürekli ayrılarak ben bu hale getirmişim. İnsanoğlu hep kendi haklı olsun istiyor ben bu kadar yufka yürekli olup her defasında bu sefer hatasını anladı demekle kendi başımı yaktım. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Umarım 1 2 ay sonra size yeniden yazdığında barışma girişimizi kabul etmezsiniz. Her yerden engelleyip numaranızı değiştirmenizi öneririm. Size hiç ulaşamasın bile
Onca sene yeniden yazdığında değişen hiç bir şey olmadığı gibi tüm kabahat bana kaldı. Aynı tas aynı hamam devam etti kürkçü dükkanı belledi. O kadar üzüldüğüme mi yanayım tüm suçun bana kaldığına mı burda bile hata bende bulunuyor. Teşekkür ederim öneriniz için.

6 yıl boyunca kendine nasıl bu kadar dalga geçtirdin.Adam seni ciddiye almamış ki.İlahi adalet diyorsun kandırmamış sen kendini adamın kollarına atmışsın sürekli

Canım sen sosyal medyaya bakma iş başkasına akıl vermek oldu mu en iyi akılı biz veririz, başımıza geldi mi basiretimiz bağlanır. İşin özü herkesin demek istediği şu, bu ilişkiyi bitirdiysen biriymişsindir artık, dirayetli dur, daha fazla manipüle edilme, bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Hayatına bak evliliği de önemseme. Karşına biri çıkarsa doğru kişiyse 40 bile geç değildir tıp ilerledi her yaşta anne olunur artık.
Onca sene yeniden yazdığında değişen hiç bir şey olmadığı gibi tüm kabahat bana kaldı. Aynı tas aynı hamam devam etti kürkçü dükkanı belledi. O kadar üzüldüğüme mi yanayım tüm suçun bana kaldığına mı burda bile hata bende bulunuyor. Teşekkür ederim öneriniz için.

+1000000 katip
Çok güzel gözlem yapmışsın.
Bu evlenirken illa öğretmen olsun, memur olsun kafasındaki adamlar garanti olsun işi istesede bırakamasın. Sürekli ek gelir olsun diye bakıyor.
Ayrıca evlendikten sonra kadın az biraz yardım et dese, sen yoruldum mu sanıyorsun, erkenden geldin devlet dairesi ne var deyip car car ötmeye bahane arıyorlar.
Hem kadın çalışsın, hem eve geldikten sonra beyzadelere tek iş kalmasın, hemde dört başı mamur sofra üstüne kahve olsun diyorlar.
Değişik olan konu sahibinin adamın gerçek yüzünü görmeyip ısrarla tek başına ilişki yürütmeye çabalaması
Evet öyle işte. Konu sahibi özel sektördeyim önüm açık demiş durmuş adama ama adamın derdi o değil. Önü açık , potansiyeli olan, çok kazanan kadın istemiyor adam, öylesini yönetemez. Çapı yetmez. Ezilir karşısında. O kadına çayımı getir diyemez, hani nerde yemek diyemez, tatil matil yok köye gidecez anama yardım edeceksin diyemez. Millet der kadına bak bi de adama bak diye, paşanın egosu yerle bir olur.

Yazıyor diye mi 6 yıl dayandınız? Sadece yazıyor diye. Allah'ım bazı erkekler çok şanslı.

Nasıl zorlayabilirim ki yanlış olduğunu defalarca söyledim çekip gittim kaç ay konuşmadık sürekli kavga gürültü yine bir şekilde devam etme kararı aldık böyle böyle seneler geçti kimseyi zorlamadım.
Bir erkeğe gelecek konuşalım demek, olmaz dediği halde evlenelim evde ders çalışayım atanayım demek, kızları eklediği halde kızıp kızıp bu iğrençlikle devam etmek.. Bunları 1 yıl değil, 3 yıl değil 6 yaşamak zorlama değil de nedir? Başka erkek mi kalmadı. Ayrıca siz memur olmak istediğinizde adım atarsınız. Başkası için değil. Burada ben sizi suçlu buldum maalesef ki.. Evlenince taç takmıyorlar insana. Evlilik zaten zor. Olmaz diyen adamı evlilik için ikna etmeye çalışmak akıl karı değil.

Bir erkeğe gelecek konuşalım demek, olmaz dediği halde evlenelim evde ders çalışayım atanayım demek, kızları eklediği halde kızıp kızıp bu iğrençlikle devam etmek.. Bunları 1 yıl değil, 3 yıl değil 6 yaşamak zorlama değil de nedir? Başka erkek mi kalmadı. Ayrıca siz memur olmak istediğinizde adım atarsınız. Başkası için değil. Burada ben sizi suçlu buldum maalesef ki.. Evlenince taç takmıyorlar insana. Evlilik zaten zor. Olmaz diyen adamı evlilik için ikna etmeye çalışmak akıl karı değil.

Her şeyi o kadar normalleştirdi ki her şeyi abartan ben oldum sorun çıkartan ben oldum. Evlenmeye niyetin yoksa bitti demek mi peşinden koşmak. Kendin gibi birini bul demek mi evet taç takmıyorlar ama bana bu kadar zulüm ettikten sonra da mutlu olacağını düşünmüyorum. Defalarca söyledim kendin gibi birini bul diye defarlarca ısrar etmiyorum deyip iş bulunca böyle bir şeyle karşılaşmak ama ben suçluyum tabi erkeğin hiç bir suçu yok baştan söylemiş her şeyi.

Her şeyi o kadar normalleştirdi ki her şeyi abartan ben oldum sorun çıkartan ben oldum. Evlenmeye niyetin yoksa bitti demek mi peşinden koşmak. Kendin gibi birini bul demek mi evet taç takmıyorlar ama bana bu kadar zulüm ettikten sonra da mutlu olacağını düşünmüyorum. Defalarca söyledim kendin gibi birini bul diye defarlarca ısrar etmiyorum deyip iş bulunca böyle bir şeyle karşılaşmak ama ben suçluyum tabi erkeğin hiç bir suçu yok baştan söylemiş her şeyi.
Sürekli dedim, dedi, dedim, dedi. Lafla geçmiş 6 yıl. Çok yazık.

X