- 1 Şubat 2015
- 3.613
- 9.352
- 358
Tabii tatillerde gelebilirlerÇocukların babasında kalma hakkı olmasın mı yani? Babaları o evde ya da dışarıda göremez çocukları öyle bir dünya yok.
Çocukların elinden kimse babalarının evine gelme özgürlüğünü alamaz.
Çocuklu adamla evlenen kadın çocukların da var olduğunu bilmeli annelerinde yaşasalar bile hafta sonu ve tatillerde onlara en azından güler bir yüz gösterme sorumluluğunu yerine getirmeli. Babalarının evi başkasıyla evli olsa bile çocukların mutlu bir şekilde çekinmeden gelmek isteyecekleri bir ev olmalı.
Diğer Türlüsünde ilişki yürümez zaten. Cinsel hayat fasa fiso. Huzur kaçar.
Kaç kurtar kendiniKarsimdakiyle iyi geçiniyorum.Problemimiz yok ama cevra çocukları var ayrıl diyorlar .Arada kaldım
Vicdanla ne ilgisi var
Baştan böyle anlaşılırsa evlenilir zaten
Çocukların annesinde kalması şartıyla evlenilir
Tabi anneleri ölürse başka
Maddi durumu iyiyse çözülür bu işlerHala şart diyorsunuz ya. Masal dünyasında mi yaşıyorsunuz? Kadın çocukları tek başına mi yaptı? Kadın evlenmek istese adamda çocukların babaya ver dese, çocukları sokağa mi atacaklar? Baba ne demek biliyor musunuz? Tüm yükü kadına atacak, adam sefa sürecek. Çocuk anne ve babasını ne zaman isterse görür. Babasının evinde kalır, isterse ve anne izin verirse babasıyla da yaşar.
Evlendiler 2 sene çocuk babasıyla yaşamak istese ne olacak? Yaz tatilinde babasıyla kalmak istese ne olacak, x ablanla anlaştık benimle kalamazsın mı diyecek.
Umarım karşınıza böyle bir adam çıkmaz.
5 yaşında mısınız? Bu kadar gerçeklikten kopuk olunmazMaddi durumu iyiyse çözülür bu işler
Ben kocişimle aşk yaşar keyfime bakarım
O da ister çocukları için ayrı ev tutar, onlara da bakıcı tutar, istediğinde de benim yanıma mutlu yuvamıza gelir
Ben çocuklu adamla evlenecek olsam şartlarım bunlar olurdu5 yaşında mısınız? Bu kadar gerçeklikten kopuk olunmaz
Denize dalga yapmayacaksın diye anlaşma yapmak gibi bir şey bu dediğiniz onu idrak edememeniz komik.Ben çocuklu adamla evlenecek olsam şartlarım bunlar olurdu
Adamın işine gelmiyorsa kendisi bilir
Şu geleneksel saçı süpürge etmecelerden bi çıkın
Gerçi kime anlatıyorum, konuların hepsi kaynana elti görümce gibi first world problems
Yok gayet bu şartlara uyanlar varDenize dalga yapmayacaksın diye anlaşma yapmak gibi bir şey bu dediğiniz onu idrak edememeniz komik.
Bu çocuklar adamın nüfusunda kayıtlı mı? Kayıtlı. Bugün adam tamam der. Gün gelir annesi evleneceğim al çocuklarını der verir. Ayrı ev tutup bakıcı tutacak kadar zekası kıt bir baba zaten yoktur. E ne olacak. Çocuklar aynı eve gelecek. Evde bakıcı olsa bile çocuklu ev olacak mı? Olacak.
Öyle uzaktan masallar anlatmayın yani. Komik duruyor
Benim işte yakın arkadaşım aynı sizin şartlarla çocuklu adamla evlendi. Çocuk ortalığı dağıtırsa sen veya kadın toplasın ,ilk zamanlar çocukla yaşayamam evliliğimiz otursun önce , çocuk onun annesi var babası var beni ilgilendirmiyor dedi ama öyle olmuyor. Anne her haftasonu gezmeye başladı. Çocuklar hep babada. Okuldan çıkıyor git baban alsın. Okul masrafı ekstra çıkınca babandan al vs.. annesi de evi görmek için görüntülü arıyor kızı mesela evi gezdiriyor. Bunlar hep gerginlik sebebi. Evet kabul eder adam ama iş davranışa gelince öyle olmuyor.Yok gayet bu şartlara uyanlar var
Yok gayet bu şartlara uyanlar var
Doğru bazı toz pembe bakan kadınlar demek lazım. Yukarıdaki bazı yorumlarda güzel güldüm çünkü. Bakıcılar, gerekirse ayrı evler falan havada uçuşuyor. Tam bir hayal alemiBoşandım çocuğum yok ama çocuk sorumluluğun çok fazla farkındayım :) o yüzden burda boşanmış çocuklu erkek konusu görünce hemen konuya dalıyorum
Annelerde sanırım eski kocası başkasıyla evlenince ve mutlu olunca bi kıskanıp işleri zorlaştırma durumu oluyorBenim işte yakın arkadaşım aynı sizin şartlarla çocuklu adamla evlendi. Çocuk ortalığı dağıtırsa sen veya kadın toplasın ,ilk zamanlar çocukla yaşayamam evliliğimiz otursun önce , çocuk onun annesi var babası var beni ilgilendirmiyor dedi ama öyle olmuyor. Anne her haftasonu gezmeye başladı. Çocuklar hep babada. Okuldan çıkıyor git baban alsın. Okul masrafı ekstra çıkınca babandan al vs.. annesi de evi görmek için görüntülü arıyor kızı mesela evi gezdiriyor. Bunlar hep gerginlik sebebi. Evet kabul eder adam ama iş davranışa gelince öyle olmuyor.
Bu da ihtimal dahilinde tabii ki. Kafayı eski eşe takan kadınlar da vardır. Arada çocuk olunca adam asla iletişimini kesemez.Annelerde sanırım eski kocası başkasıyla evlenince ve mutlu olunca bi kıskanıp işleri zorlaştırma durumu oluyor
Daha çok gezip çocuğu babaya yollamaya başlıyorlar ki huzursuzluk çıksın
Vicdanla ne ilgisi var
Baştan böyle anlaşılırsa evlenilir zaten
Çocukların annesinde kalması şartıyla evlenilir
Tabi anneleri ölürse başka
Evet iletişimi kesemez. Ayrıca mecburen de iyi geçinmek zorunda.. mesela arkadaşımın eşi annenle düzgün konuş demişti çocuğa.. arkadaşım buna bile alınmıştı. Sanane vs diye tartışıp durdular. İster istemez eski eş kıskanılıyor.. Cidden sıkıntı ya en iyi adamla bile..Bu da ihtimal dahilinde tabii ki. Kafayı eski eşe takan kadınlar da vardır. Arada çocuk olunca adam asla iletişimini kesemez.
Şey maddi durumu iyi olanda maddi durumu iyi olana bakar zatenMaddi durumu iyiyse çözülür bu işler
Ben kocişimle aşk yaşar keyfime bakarım
O da ister çocukları için ayrı ev tutar, onlara da bakıcı tutar, istediğinde de benim yanıma mutlu yuvamıza gelir
O hayal aleminde yaşıyorVay be, demek evlenme şartı tüm sorumluluğu diğer bir kadının üstüne itelemek. Babanın hiçbir sorumluluğu yok tabi, anne eşşek çünkü üstüne isteyen istediği gibi binebilir.
O hayal aleminde yaşıyorbu tür adamlar kadına birşey kalmasın diye noterde neler neler yapıyor. Ben ölünce bütün mallar çocuklara kalsın. Oturduğumuz evde ölene kadar kadın otursun(bunu da vicdanı varsa yapıyor) sonra o da çocuklarımındır diyor. Zaten genelde de 2. Kadın aradığı buysa bulamıyor. Poposuna bakarak boşanıyor en son arkadaşımın babası ki adam 70 yaşındadır bunu yaptı boşandılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?