6 yıl önce boşanmıştım.Karsima şuan biri çıktı 2 çocuğu var bosanmis

hambeli

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
49
10
8
32
Karsimdakiyle iyi geçiniyorum.Problemimiz yok ama cevra çocukları var ayrıl diyorlar .Arada kaldım

Ömür boyu 2 çocuk sorumluluğu olacak adamla ben evlenmezdim.
Çok düzgün bir adamı da 2 çocukla boşamaz kimse bence. Kim bilir ne haltlar yedi derdim yine istemezdim.
Çocuksuz insanların başka çocuk sorumluluğuna bodoslama atlamasını da saçma buluyorum

Aynen!

Hem saçma hem de mantıksız bence.

Evlilik biraz da mantık işi olmalı,gerçekçi düşünmeli.

Neden 2 çocuklu adam? Rahat mı battı?

Üç çocuğum var çok ama çok seviyorum. Ama annelik yorucu. Ebeveyn olmak çok zor. Ergenlik korkunç ( daha tam ergen bile değiller) ben kendi çocuklarıma sabrederken zorlanıyorum ara ara. Başkasının çocuğunun sorumluluğunu almaya ne gerek var?

Adamın iyi ya da kötü olduğunu bilemeyiz ama dünyanın en iyi adamı bile olsa çocuksuz halimle 2 çocuklu adamla evlenmem. Neden dertsiz başına dert alayım? Sorumluluk ayrı, maddiyati ayrı. Şu dönemde insanlar kendi çocuklarına bile yetemiyor, yarın öbür gün çocuğun olunca nasıl olacak?
Ayrıl çocuksuz birisi ile evlen

Cok zor cevreniz hakli. Ustteki yorum dogru mu cocugunuz olmadigi icin mi cocuklu biriyle evlenmek istiyorsunuz?

Hayır benim yok
Yani bence ayrılın. Birde ben şöyle düşünüyorum peşin hükümlü gibi olmayayım ama adamın 2 çocuğu var boşanmış. Hiçbir kadın durduk yere kafam esti ayrılayım demez. Eski karısı neler yaşadı acaba. Kadınlar biraz daha düzeltme odaklı, affedici davranıyor. 2 çocukla birde kadın boşandıysa benim kafamda soru işareti olurdu. Birde ben başkasının çocuklarına bakmak asla istemem.

Çocuğunuz olmuyormuş sizin, o yüzden boşanmışsınız. Çocukları olan biriyle evleneyim, onlara annelik yapayım diye mi düşünüyorsu

Çocuğunuz olmuyormuş sizin, o yüzden boşanmışsınız. Çocukları olan biriyle evleneyim, onlara annelik yapayım diye mi düşünüyorsunuz?
Tabikii hayır.OLMUYORMUŞ DİYE BİR KONUŞMA NEDİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…