6 yıl önce boşanmıştım.Karsima şuan biri çıktı 2 çocuğu var bosanmis

Adamlar evlenince hangi verdikleri sözü tutuyor da bunu tutacak

E diyoruz ya. 2 çocuğunu babaya atıp hayatına bakan kadın kötü ve boşanılacak bşr kadındır. Önce çocuk bana göre gerisi tırı vırı
Ya çok üzgünüm ama bence aksine erkeklerin bence birçoğu çocuğundan vazgeçiyor. :/ Boşanıp da çocuğu eski eşine verince boşanmamış gibi davranıyorlar. Nafakasını ödeyip geçiyor çoğu. Hatta bazısı onu bile ödemiyor. Bir erkek meclisinde bunu böylece söyleyince hepsi ama hepsi anneleri yüzünden göremiyorum oluyor savunma. Oysa kaç tanesinin eski eşi çocuğu kullanıyordur ki?
Hadi diyelim kadın inat ediyor, bu adamlar çabalıyor mudur? Bence hayır.
Kafaya takıp da icra ile falan çocuk gören erkek sayısı azdır.
Bana kalırsa çoğu çocuğunu da boşuyor. Sonra gidip evlenip yeniden çocuk yapıyorlar ve üzgünüm ama hiç de bir şey olmuyor. İlahi adalet mi karma mı artık neyse hiç bunlara uğramıyor.

Ben bunu yaşıyorum aynen durum bu ama karma işliyor biz de çok şükür

Peşin hükümlü biri değilimdir fakat bu forumda çocuklu adamla evlenen kadınların açtığı konular genel olarak "çocukların her şeyiyle ilgileniyorum, eşim yine de memnun olmuyor, teşekkür bir yana, zaten görevimmiş gibi davranıyor." minvalinde.
İyi düşünün.

Ben kendim denemiş biri olarak söylüyorum tamamen pişmanlık. Biz de çok iyi anlaşıyorduk ama eski eşiyle gereksiz samimiyeti ve çocukların sürekli gündemde olması beni çok rahatsız etmişti. Zaten benim gördüğüm şu; normalde çocuğunu pek sallamaz ama nedense bir kadın hayatına girince sorumluluk almasını istiyor çocuğuyla ilgili. Bir de gidip kendileri çocuklu kadınlara bakmazlar. Ayrıldım ve pişman değilim.

Ahahahha hayal aleminde yaşıyor herhalde çocuğundan vazgeçen adam seni mal gibi satar halbuki di mi ya
Bence çocuksuz kadınlar çocuk sorumluluğunun, masrafının farkında değiller. Evlilik öncesi orada kalır, burada kalmaz, sen ilgilenirsin ben bakmam anlaşmalarına sadece gülüyorum

Bence çocuksuz kadınlar çocuk sorumluluğunun, masrafının farkında değiller. Evlilik öncesi orada kalır, burada kalmaz, sen ilgilenirsin ben bakmam anlaşmalarına sadece gülüyorum
Ben de aynen. Ben vermem mesela çocuklarımı ama velev ki kızım oğlum istedimbaba diye giderler o zaman. Kaldı ki erkekler çocuğu başta neden almıyor? Bakamam diye. Evlenince artık çocuğa sarıyorlar. Alıp götürüyorlar. Evlendikleri kadına da biliyordun çocuğumu deyip haklı oluyorlar

Daha geçen böyle bir konuya yazdım. Çocuk da 12 yaşında mıydı neydi. Çocuk sorunlu, adam çocuğa bakıcı diye kadını almış. Ama oradaki konu sahibi de çocuklu bir adamla evlendiğinin farkında değildi. Çocuklu bir adamla evlendiysen akşam baş başa oturamazsın, çocuk yakınlaşmanızı kıskanır, uyanıkken seks yapamazsın vs. Çoğu çocuksuz kadın çocuklu günlük hayat pratiğinin çocuksuz evlilikten ne kadar farklı olduğunun farkında değil.

Karsimdakiyle iyi geçiniyorum.Problemimiz yok ama cevra çocukları var ayrıl diyorlar .Arada kaldım
Bu konuların artık şaka olduğuna inanmak istiyorum gerçekten. Bir insan kendine bu kötülüğü yapmamalı.

Çocuklu insanları yargılamak doğru olmasa da , aşırı problemli bir durum oluyor söz konusu çocuklu erkek olunca insanın aklına bin türlü şey geliyor ben şahsen evlenmezdim.

Evlenmek boşanmak asla kötü bişey değil ,fakat çocuk olayı sıkıntılı ve büyüdükce de o problemler çoğalacak başka birinin çocuğunun sorumluluklarını üstüne alıcak kadar fedarkar olmamalısın bence.

Bir de bu tip adamların ortak özelliği hep sorunlu, manipülatif ve nankör olmaları. Kadın çocuğa bakarken paspas bile olsa görmemeleri, takdir etme bi yana sürekli kadını eleştirmeleri, kendi yapmadıkları ebeveynliği elin kadınından beklemeleri ve yine söylüyorum, kadın zaten bakmak zorundaymış gibi bir tavırda olmaları.
Dediğiniz gibi, çoğu kadın hayatı nasıl etkileyebileceğinin farkında değil. Kimsenin hayatı, ömrü bu kadar değersiz olmamalı.

Çocukların babasında kalma hakkı olmasın mı yani? Babaları o evde ya da dışarıda göremez çocukları öyle bir dünya yok.
Çocukların elinden kimse babalarının evine gelme özgürlüğünü alamaz.
Çocuklu adamla evlenen kadın çocukların da var olduğunu bilmeli annelerinde yaşasalar bile hafta sonu ve tatillerde onlara en azından güler bir yüz gösterme sorumluluğunu yerine getirmeli. Babalarının evi başkasıyla evli olsa bile çocukların mutlu bir şekilde çekinmeden gelmek isteyecekleri bir ev olmalı.
Diğer Türlüsünde ilişki yürümez zaten. Cinsel hayat fasa fiso. Huzur kaçar.

Kusura bakmayın ama çocuklu adamla evlenince otomatik olarak çocuk sahibi olursunuz. Çocuklar babalarının evine istediği gibi gelir. Orası sadece sizin eviniz değil, çocukların gelmesin diyemezsiniz.

Kusura bakmayın ama bana çok vicdansız geldiniz. Şu şartları kabul edip çocuklarını bırakan adamdan zaten koca olmaz. Çocukların bırakan, daha güzelini bulunca kadını da bırakır.

Çocukların velayeti kimde ? Bu önemli bir soru, şu açıdan: velayet erkekte ise, genelde çok aykırı bir durum olmadığı durumlarda kadında olduğu için, demekki kadında ciddi bir sorun var demek, belki madde bağımlısı belki öfke problemi belki ciddi bir aldatma, gece hayatı, çocuklar için uygun olmayan ortam vs. Ama velayet kadında ise, kadında çocuklara bakmak adına bir sorun yok demek bu da boşanmak için makul bir karar vermiş olabileceği ihtimalini artırıyor ama yine de kesin değil. Ben düzgün bir erkek olsa karısı boşamazdı düşüncesine de katılmıyorum, bu mantıkla kimsenin ikinci evliliğini yapamaması lazım yapsa da mutsuz olması lazım ama ikinci evliliklerin sanki başarı oranı daha yüksek gibi geliyor bana, yaşanan tecrübelerden de dolayı. Yani her açıdan çok iyi düşünülmesi lazım ama 2 çocuklu adam ve kuracağı dengeyi yönetmek asla kolay olmayacaktır o konuda herkesle hemfikiriz bence

Karsimdakiyle iyi geçiniyorum.Problemimiz yok ama cevra çocukları var ayrıl diyorlar .Arada kaldım

Sizin çocuğunuz yok anladığım kadarı ile?
Sırf çocuğu var diye ayrılınır mı bilemedim?
O kadar az bilgi ile ne çıkartabiliriz ki bu konudan?

Adam nasıl birisi, size karşı özverili mi? Çocukları ile ilişkisi nasıl?
Ortak velayeti mi var? Bunlar önemli şeyler.

Boşandım çocuğum yok ama çocuk sorumluluğun çok fazla farkındayım :) o yüzden burda boşanmış çocuklu erkek konusu görünce hemen konuya dalıyorum

Boşandım çocuğum yok ama çocuk sorumluluğun çok fazla farkındayım :) o yüzden burda boşanmış çocuklu erkek konusu görünce hemen konuya dalıyorum
Aynen ya ben de boşanmış çocuklu adamı gördüm. Hatta çok yakın arkadaşım da gördü. Bana işin iç yüzünü bilseydim evlenmezdim dedi açık açık. İşin içine girmeyince tam anlaşılmıyor

Sanki memlekette çocuksuz bekar adam kalmamış gibi, çocuklu boşanmış adam sevdasını hiç anlamayacağım...çocuklu halimle 2 çocuklu adami istemem

Keşke hayat sadece cinsellikten ibaret olsa
İlk zamanlar olayın heyecanı ile sıkıntı belki olmaz, monotonlastikca hayatın gerçekleri işin içine girince asıl film orda başlıyor

Vicdanla ne ilgisi var
Baştan böyle anlaşılırsa evlenilir zaten
Çocukların annesinde kalması şartıyla evlenilir
Tabi anneleri ölürse başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…