- 9 Ocak 2012
- 15.517
- 30.104
- 798
E diyoruz ya. 2 çocuğunu babaya atıp hayatına bakan kadın kötü ve boşanılacak bşr kadındır. Önce çocuk bana göre gerisi tırı vırıBir kadın için bunu desek ne kadar çirkin olurdu değil mi: “iyi bir kadın olsa kocası boşamazdı”
Adamlar evlenince hangi verdikleri sözü tutuyor da bunu tutacakİşte ben de diyorum ki konu sahibi baştan çocuklarla yaşamayacağını net olarak söylemeli ve sözünü almalı
Tabii anneleri ölürse şartlar değişebilir
İnanın iyi bir cinsel hayatı ve huzuru olduğu sürece yeni karısının gözünün içine bakar erkekler
Ya çok üzgünüm ama bence aksine erkeklerin bence birçoğu çocuğundan vazgeçiyor. :/ Boşanıp da çocuğu eski eşine verince boşanmamış gibi davranıyorlar. Nafakasını ödeyip geçiyor çoğu. Hatta bazısı onu bile ödemiyor. Bir erkek meclisinde bunu böylece söyleyince hepsi ama hepsi anneleri yüzünden göremiyorum oluyor savunma. Oysa kaç tanesinin eski eşi çocuğu kullanıyordur ki?E diyoruz ya. 2 çocuğunu babaya atıp hayatına bakan kadın kötü ve boşanılacak bşr kadındır. Önce çocuk bana göre gerisi tırı vırı
Ben bunu yaşıyorum aynen durum bu ama karma işliyor biz de çok şükürYa çok üzgünüm ama bence aksine erkeklerin bence birçoğu çocuğundan vazgeçiyor. :/ Boşanıp da çocuğu eski eşine verince boşanmamış gibi davranıyorlar. Nafakasını ödeyip geçiyor çoğu. Hatta bazısı onu bile ödemiyor. Bir erkek meclisinde bunu böylece söyleyince hepsi ama hepsi anneleri yüzünden göremiyorum oluyor savunma. Oysa kaç tanesinin eski eşi çocuğu kullanıyordur ki?
Hadi diyelim kadın inat ediyor, bu adamlar çabalıyor mudur? Bence hayır.
Kafaya takıp da icra ile falan çocuk gören erkek sayısı azdır.
Bana kalırsa çoğu çocuğunu da boşuyor. Sonra gidip evlenip yeniden çocuk yapıyorlar ve üzgünüm ama hiç de bir şey olmuyor. İlahi adalet mi karma mı artık neyse hiç bunlara uğramıyor.
Bence çocuksuz kadınlar çocuk sorumluluğunun, masrafının farkında değiller. Evlilik öncesi orada kalır, burada kalmaz, sen ilgilenirsin ben bakmam anlaşmalarına sadece gülüyorumAhahahha hayal aleminde yaşıyor herhaldeçocuğundan vazgeçen adam seni mal gibi satar halbuki di mi ya
Ben de aynen. Ben vermem mesela çocuklarımı ama velev ki kızım oğlum istedimbaba diye giderler o zaman. Kaldı ki erkekler çocuğu başta neden almıyor? Bakamam diye. Evlenince artık çocuğa sarıyorlar. Alıp götürüyorlar. Evlendikleri kadına da biliyordun çocuğumu deyip haklı oluyorlarBence çocuksuz kadınlar çocuk sorumluluğunun, masrafının farkında değiller. Evlilik öncesi orada kalır, burada kalmaz, sen ilgilenirsin ben bakmam anlaşmalarına sadece gülüyorum
Daha geçen böyle bir konuya yazdım. Çocuk da 12 yaşında mıydı neydi. Çocuk sorunlu, adam çocuğa bakıcı diye kadını almış. Ama oradaki konu sahibi de çocuklu bir adamla evlendiğinin farkında değildi. Çocuklu bir adamla evlendiysen akşam baş başa oturamazsın, çocuk yakınlaşmanızı kıskanır, uyanıkken seks yapamazsın vs. Çoğu çocuksuz kadın çocuklu günlük hayat pratiğinin çocuksuz evlilikten ne kadar farklı olduğunun farkında değil.Peşin hükümlü biri değilimdir fakat bu forumda çocuklu adamla evlenen kadınların açtığı konular genel olarak "çocukların her şeyiyle ilgileniyorum, eşim yine de memnun olmuyor, teşekkür bir yana, zaten görevimmiş gibi davranıyor." minvalinde.
İyi düşünün.
Bu konuların artık şaka olduğuna inanmak istiyorum gerçekten. Bir insan kendine bu kötülüğü yapmamalı.Karsimdakiyle iyi geçiniyorum.Problemimiz yok ama cevra çocukları var ayrıl diyorlar .Arada kaldım
Bir de bu tip adamların ortak özelliği hep sorunlu, manipülatif ve nankör olmaları. Kadın çocuğa bakarken paspas bile olsa görmemeleri, takdir etme bi yana sürekli kadını eleştirmeleri, kendi yapmadıkları ebeveynliği elin kadınından beklemeleri ve yine söylüyorum, kadın zaten bakmak zorundaymış gibi bir tavırda olmaları.Daha geçen böyle bir konuya yazdım. Çocuk da 12 yaşında mıydı neydi. Çocuk sorunlu, adam çocuğa bakıcı diye kadını almış. Ama oradaki konu sahibi de çocuklu bir adamla evlendiğinin farkında değildi. Çocuklu bir adamla evlendiysen akşam baş başa oturamazsın, çocuk yakınlaşmanızı kıskanır, uyanıkken seks yapamazsın vs. Çoğu çocuksuz kadın çocuklu günlük hayat pratiğinin çocuksuz evlilikten ne kadar farklı olduğunun farkında değil.
İşte ben de diyorum ki konu sahibi baştan çocuklarla yaşamayacağını net olarak söylemeli ve sözünü almalı
İnanın iyi bir cinsel hayatı ve huzuru olduğu sürece yeni karısının gözünün içine bakar erkekler
İşte ben de diyorum ki konu sahibi baştan çocuklarla yaşamayacağını net olarak söylemeli ve sözünü almalı
Karsimdakiyle iyi geçiniyorum.Problemimiz yok ama cevra çocukları var ayrıl diyorlar .Arada kaldım
Boşandım çocuğum yok ama çocuk sorumluluğun çok fazla farkındayım :) o yüzden burda boşanmış çocuklu erkek konusu görünce hemen konuya dalıyorumBence çocuksuz kadınlar çocuk sorumluluğunun, masrafının farkında değiller. Evlilik öncesi orada kalır, burada kalmaz, sen ilgilenirsin ben bakmam anlaşmalarına sadece gülüyorum
Aynen ya ben de boşanmış çocuklu adamı gördüm. Hatta çok yakın arkadaşım da gördü. Bana işin iç yüzünü bilseydim evlenmezdim dedi açık açık. İşin içine girmeyince tam anlaşılmıyorBoşandım çocuğum yok ama çocuk sorumluluğun çok fazla farkındayım :) o yüzden burda boşanmış çocuklu erkek konusu görünce hemen konuya dalıyorum
Sanki memlekette çocuksuz bekar adam kalmamış gibi, çocuklu boşanmış adam sevdasını hiç anlamayacağım...çocuklu halimle 2 çocuklu adami istememBoşandım çocuğum yok ama çocuk sorumluluğun çok fazla farkındayım :) o yüzden burda boşanmış çocuklu erkek konusu görünce hemen konuya dalıyorum
Keşke hayat sadece cinsellikten ibaret olsaİşte ben de diyorum ki konu sahibi baştan çocuklarla yaşamayacağını net olarak söylemeli ve sözünü almalı
Vicdanla ne ilgisi varKusura bakmayın ama çocuklu adamla evlenince otomatik olarak çocuk sahibi olursunuz. Çocuklar babalarının evine istediği gibi gelir. Orası sadece sizin eviniz değil, çocukların gelmesin diyemezsiniz.
Kusura bakmayın ama bana çok vicdansız geldiniz. Şu şartları kabul edip çocuklarını bırakan adamdan zaten koca olmaz. Çocukların bırakan, daha güzelini bulunca kadını da bırakır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?