- 1 Şubat 2015
- 3.613
- 9.352
- 358
Bir kadın için bunu desek ne kadar çirkin olurdu değil mi: “iyi bir kadın olsa kocası boşamazdı”İyi bir adam olsa karısı boşalmazdı. Sizinlede çocuklara bakın diye evleniyordur muhtemelen.
Türkiye de gerçekten böyle birşey mümkün mü? Adam evlenmeden he he der iki gün sonra, çocuklarımı bilerek evlendin der…kadında elalem 2. Den de boşandı demesin diye çekerBen seviyorsam evlenirdim
Bir de maddi durumu iyi olmalı tabii
Çocuk masraflı bir şey
Ama çocukların sorumluluğunu asla almazdım
Baştan da söylerdim; onlar senin çocukların, istediğin gibi gör, zaman geçir ama bizim seninle ayrı bir hayatımız var, ben olabildiğince yapıcı ama mesafeli olurum derdim
Annelerinde kalsın çocuklar
Babaları da o evde ya da dışarıda görsün. Size geleceklerinde de yardımcı kadın çağırın, temizlik yemek için
Kimsenin hizmetçiliğini yapmayın.
Neden boşanmış? İkiniz kaç yaşındasınız? Sizin çocuk var mı? Ne kadar süre evli kalmış ve ne zaman ayrılmış? Çocukları kaç yaşında? Çocukları olan boşanmış erkekle çok zor. Bence bağlanmayın kendinizi kaptırmayın. Çocuğu olmayan bir erkekle ilişki kurmayı deneyin.Karsimdakiyle iyi geçiniyorum.Problemimiz yok ama cevra çocukları var ayrıl diyorlar .Arada kaldım
Erkekler köprüyü geçene kadar çocuğum annesinde ya da annemde kalacak onlar ilgilenecek der ilişki ilerleyip evlilik olunca " o benim çocuğum, çocuğum olduğunu biliyordun zaten bunu bilerek evlendin, kabul etmek zorundasın bu eve geldiğinde çocuğumla ilgilenmelisin " moduna geçerBen seviyorsam evlenirdim
Çocuk masraflı bir şey
Baştan da söylerdim; onlar senin çocukların, istediğin gibi gör, zaman geçir ama bizim seninle ayrı bir hayatımız var, ben olabildiğince yapıcı ama mesafeli olurum derdim
Babaları da o evde ya da dışarıda görsün. Size geleceklerinde de yardımcı kadın çağırın, temizlik yemek için
Kimse iki çocukla adami boşamaz demekki çekilmez bi adam ayrica ben de ayrılmıştım çocuksuz hiç çocuklu insanlarla muhatap olmadım bekar biri ike evliyim iki buçuk senelik bir de kizim oldu yeni insana kendi çocuğunun sorumluluğu agir geliyor birde başkasının çocuğunun derdini kaldirmak zor ayrılın çevreniz gayet mantikli söylüyorKarsimdakiyle iyi geçiniyorum.Problemimiz yok ama cevra çocukları var ayrıl diyorlar .Arada kaldım
İnsanlar boşanabilir yahu. İyi adamlar da iyi kadınlar da boşanabilir. Boşandı diye hiç kimse kötü, berbat, falan olmaz. Bitmiştir bi şeyler ve herkes kendi yoluna devam etme kararı almıştır. Her şeyin bi ömrü var sonuçta. Çocuk var diye ittire ittire devam eden evliliklerde herkes çok mu mutlu sanki ? Boşanmak için ille de çok büyük şerefsizlikler falan yapmış olmaya gerek yok. Ben de boşandım ve eski eşim başka bir kadını çok da mutlu edebilir. Beni edemedi, uyuşamadık ama başkasıyla gayet uyumlu olabilir. 10 çocuğum olsa gene boşanırdım ve bu ikimizi de kötü insan yapmaz.
Konu sahibi, adamı tanıyan bilen sensin. İyi anlaşıyoruz demişsin. Evlilik çok ciddi bi şey ve bu adamın ömür boyu üzerinden atamayacağı sorumlulukları var. Yakın bi arkadaşım 2 çocuklu bi adamla beraber ve bazen zorlanıyor. Yeri geliyor tatile gidemiyorlar, yeri geliyor planları iptal oluyor tüm bunlarla başa çıkabilecek durumda mısın ?
Allahım sonunda olgun bir cevapİnsanlar boşanabilir yahu. İyi adamlar da iyi kadınlar da boşanabilir. Boşandı diye hiç kimse kötü, berbat, falan olmaz. Bitmiştir bi şeyler ve herkes kendi yoluna devam etme kararı almıştır. Her şeyin bi ömrü var sonuçta. Çocuk var diye ittire ittire devam eden evliliklerde herkes çok mu mutlu sanki ? Boşanmak için ille de çok büyük şerefsizlikler falan yapmış olmaya gerek yok. Ben de boşandım ve eski eşim başka bir kadını çok da mutlu edebilir. Beni edemedi, uyuşamadık ama başkasıyla gayet uyumlu olabilir. 10 çocuğum olsa gene boşanırdım ve bu ikimizi de kötü insan yapmaz.
Konu sahibi, adamı tanıyan bilen sensin. İyi anlaşıyoruz demişsin. Evlilik çok ciddi bi şey ve bu adamın ömür boyu üzerinden atamayacağı sorumlulukları var. Yakın bi arkadaşım 2 çocuklu bi adamla beraber ve bazen zorlanıyor. Yeri geliyor tatile gidemiyorlar, yeri geliyor planları iptal oluyor tüm bunlarla başa çıkabilecek durumda mısın ?
Yok valla ben 1-2-3 çocuklu olup gerçekten hayatı adama zehir edip sonunda boşanan/boşanılan kadınlara da şahit oldum. Yargısız infaz yapmamak lazım.Kadın ve erkeklerin boşanma sebepleri çok farklı oluyor. 2 çocuğunuz olsaydı bin kere düşünüp öyle karar verirdiniz.
Bende şahit oldum ama bu çok istisna bir durum.Yok valla ben 1-2-3 çocuklu olup gerçekten hayatı adama zehir edip sonunda boşanan/boşanılan kadınlara da şahit oldum. Yargısız infaz yapmamak lazım.
Çocuğum olmuyor demedim .Eski eşim öyle diyor dedimE kendiniz yazmışsınız eski konunuzda çocuğum olmuyor o yüzden boşandık diye. Ben yanlış birseymi söyledim?
Kadın ve erkeklerin boşanma sebepleri çok farklı oluyor. 2 çocuğunuz olsaydı bin kere düşünüp öyle karar verirdiniz.
İstisna da olsa olaniliyor demek kiBende şahit oldum ama bu çok istisna bir durum.
Bende bu şekilde düşünüyordum.Olumsuz konuşmalar neticesinde korktum.Ben seviyorsam evlenirdim
Çocuk masraflı bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?