6 yıl önce boşanmıştım.Karsima şuan biri çıktı 2 çocuğu var bosanmis

Boşanma da illa erkek sorunludur denemez ama çocuklu erkeklerin yeni evliliklerinde denge kurması çok zor oluyor.
Yeni eş çocuklara iyi niyetli yaklaşsa bile adamlar kendi elleriyle bu durumu berbat edebiliyor. Eski eşle nasıl bir iletişimleri var çok önemli. İki çocuklu ve yeniden evlenmek isteyen bir erkeğin maddi durumununda iyi olması gerekiyor. Sizin de çocuğunuz, çocuklarınız olsa hepsine yetecek mi bu baba?
Çocuklu bir hayatınız olacak velayetleri annelerinde olsa bile.
Hepsini tek tek düşünüp öyle karar vermeniz gerekiyor.

Bir arkadaşım var. İlk evliliği 1 sene sürdü. Bir sebepten ayrıldı.
1 sene bekar kaldı 3 ay önce tekrar evlendi. Adamda evlenmiş boşanmış 1 çocuğu var ama başka şehirde yaşıyor annesiyle.
Ama gör arkadaşımı el üstünde tutuyor. Gözlerinden mutluluk okunuyor resmen kızın maşallah. Evet belki cicim ayları olabilir ama eski evliliğinde cicim ayı bile olamamıştı.
Adam o kadar düzgün öyle güzel seviyor ki inşallah hep böyle devam eder.
Bazen evlilik içinde bile o dinamiğin tutmaması için bir tarafın kötü olmasına gerek olmaz. İki iyi insan evlenir ama iyi bir evlilik olmaz. O yüzden kesin yargılı olmamak lazım.

2 çocuğun bütün yükünü üstüne alıp boşanan kadın için gayette dramatize bir durum. Milyon kerede düşünmüş olsanız yaşadığınız durum çocuklu bir kadınla aynı değil. Çocuksuz boşanan arkadaşlarım hepsi bekar gibi hayatına devam etti çocuğu tekrar evlendi, çocukla boşananlar ise resmen sürünüyor.

Son düzenleme:
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Erkek aileleri boşanmış kadınlara kötü gözle bakmıyor ki onların dertleri başka. Onlar el değmemiş genç sözde temiz kız arıyorlar oğullarına.

Eskiden, çoğu yorumdaki gibi ben de kimse iki çocuklu adamı kimse durduk yere boşamaz diye düşünürdüm. Son üç yılda üç boşanma gördüm, üçünde de kadın sıkıldı, çocuğu adama bıraktı. Bu adamlardan ikisi çocuğunu annesine baktırıyor ve bir daha evlenirsem çocuğum için diyor. Diğeri de başka çocuklu bir kadınla evlenerek yuva kurdu, çocuklar aynı yaşta kardeş gibi büyüyorlar. Bu yüzden beraber olduğunuz kişi kesin problemlidir diyemeyeceğim ama çocuklarına anneleri sürekli bakmıyorsa kesinlikle sizin bakmanızı bekleyecek. Bu sorumlulugu alıp almayacağını düşünerek bu yolda devam edin.

Bir kadın için bunu desek ne kadar çirkin olurdu değil mi: “iyi bir kadın olsa kocası boşamazdı”
Ben kadınla erkeği farklı değerlendiriliyorum açıkçası. Bosanmalarda genelde kusurlu taraf erkek oluyor çünkü. Evliyken eşine hayatı zehir edip boşandıktan sonrada yeniden evlenme derdine düşüyorlar. O yüzden boşanan kadına, iyi bir kadın olsa kocası bosamazdi değil zavallı kim bilir neler çektirde boşandı diyorum. Ama erkekler için görüşüm net, iyi bir eş olsa karısı ikisi çocuğu varken boşanmazdı.

Çocukların nerde kalacağına konu sahibi karar veremez yalnız. Yarın birgün anneleri evlenip çocukları babalarına getirebilir birazda sen bak diye. Yada anne hastalanabilir, vefat edebilir... Çocuklu biriyle evlenen biri ben çocukları kabul etmiyorum diyemez. Tam tersi gerektiğinde onların sorumluluğunu almayı kabul ederek evlenmesi lazım. O yüzden herkes çocuksuz biriyle evlen diyor zaten.

İşte ben de diyorum ki konu sahibi baştan çocuklarla yaşamayacağını net olarak söylemeli ve sözünü almalı

Tabii anneleri ölürse şartlar değişebilir

İnanın iyi bir cinsel hayatı ve huzuru olduğu sürece yeni karısının gözünün içine bakar erkekler

Bakış açınıza hayran kalmamak elde değil

Bakış açınıza hayran kalmamak elde değil
İşte ben de diyorum ki konu sahibi baştan çocuklarla yaşamayacağını net olarak söylemeli ve sözünü almalı

Tabii anneleri ölürse şartlar değişebilir

İnanın iyi bir cinsel hayatı ve huzuru olduğu sürece yeni karısının gözünün içine bakar erkekler

Öyle bir pazarlık olmaz. Diyelim ki adam ge dedi geçti, ertesi gün çocukları getirdi. Çocukların annesi bakmıyorum dedi diyelim ki, ya da takdiri ilahi vefat etti. Ne yapacak konu sahibi? Sen söz vermiştin, yallah çocuk esirgemeye mi diyecek?

Ayrıntı vermen lazım? Yaşlarınız kaç?
Adamın çocukları kaç yaşında? Boşanma kararını okudun mu? Malı mülkü var mı?
Mesela benim boşandığım mikrop kimle evlenirse ona ya sınav olur ya ceza. 2 çocuğumuz var. Maaşının yarısını mahkeme kararıyla alıyorum. Benim icram bitince sıradaki icraları var. Kimseye mutluluk veremez. Ancak bela borç verir. Kendini de çok iyi kamufle eder. Ben mesela 2 çocuğum olmasına rağmen 2 küçük çocuklu biriyle brad pitt olsa evlenmem

Yeterince detay vermemiş ki konu sahibi
Tamam çocuk var da kimde kalıyorlar yaşları cinsiyetleri ne
Adam ilk eşiyle anlaşamamış hatta kötü şeyler yapmış olsa bile bu yeniden yapacağı anlamına gelmiyor bence benim bir tanıdığımın eşi aldattı ayrıldılar hala o aldattığı kadınlar birlikte çocukları bile var
Bu yine de bir kumar bence çocuk büyük problem başkasının diye değil çocuklar başlı başına problem senin çocuğun yoksa empati kuramazsın harcadığı paraya bile laf edersin senin çocukların olunca illaki sevgin ağır basar bu dengeyi kurabilecek misin ?

Yeterince detay vermemiş ki konu sahibi
Tamam çocuk var da kimde kalıyorlar yaşları cinsiyetleri ne
Adam ilk eşiyle anlaşamamış hatta kötü şeyler yapmış olsa bile bu yeniden yapacağı anlamına gelmiyor bence benim bir tanıdığımın eşi aldattı ayrıldılar hala o aldattığı kadınlar birlikte çocukları bile var
Bu yine de bir kumar bence çocuk büyük problem başkasının diye değil çocuklar başlı başına problem senin çocuğun yoksa empati kuramazsın harcadığı paraya bile laf edersin senin çocukların olunca illaki sevgin ağır basar bu dengeyi kurabilecek misin ?
evet kesinlikle erkeklerden artık e devlet şifresi alınıp her şeyi kurcalanmalı

Ahahahha hayal aleminde yaşıyor herhalde çocuğundan vazgeçen adam seni mal gibi satar halbuki di mi ya

Çocuklar kaç yaşında velayet kimde, adam neden ve ne zaman boşanmış bunları ben de sordum ama cevabı alamadım. Konuda yeterli bilgi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…