- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Hergun yapabilsen 1 ayda super incelme yasarsin aslindaEvadanmi heee olabilir 1gunde boyleyse![]()
Bende bugun açtım 2 dakika bakayim dedim annem seslendi kaldi oyle
simdi de yaprak sariyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hergun yapabilsen 1 ayda super incelme yasarsin aslindaEvadanmi heee olabilir 1gunde boyleyse![]()
Ohhh afiyet olsun..Hergun yapabilsen 1 ayda super incelme yasarsin aslinda
simdi de yaprak sariyoruz![]()
Dikkat et canım geçmiş olsun.Benim bugun hiç halim yok sırtim arkalarim kollarim ayak bileklerime kadar agriyo neden acaba![]()
Köyde iş bitmez canimHergun yapabilsen 1 ayda super incelme yasarsin aslinda
simdi de yaprak sariyoruz![]()
Sagol canim cok yemeyi düşünmüyorum bakalimOhhh afiyet olsun..
Sagol canimDikkat et canım geçmiş olsun.![]()
Aynen oyle canim is bitmiyor birde bahce var biliyorsun az sonra sulama yapacağız:))Köyde iş bitmez canim
Yapcam bakalim bugunde saat 7de yuruyuse cikarsak gelince yapcam
Yarin yeni kategori basliyo masada sarmada olcak 5 çayi katil haydiSagol canim cok yemeyi düşünmüyorum bakalim![]()
Biliyorum canim bahce işi bitmiyoAynen oyle canim is bitmiyor birde bahce var biliyorsun az sonra sulama yapacağız:))
Sarma tamam da yanına 4 cesit nerden bulayımYarin yeni kategori basliyo masada sarmada olcak 5 çayi katil haydi![]()
Semizotu topla salata yap pogca yap 5gecmicek 3tanede olabilirSarma tamam da yanına 4 cesit nerden bulayım![]()
Aa bir suru semiz otu var bahcede ama ben hiç yemem kiSemizotu topla salata yap pogca yap 5gecmicek 3tanede olabilir![]()
Omega semizotu balik yemediginde semizotu yiyin derler ama sen bisey yemiyosunkiAa bir suru semiz otu var bahcede ama ben hiç yemem ki![]()
O kadar yemek secmeye iyi yasıyorum benceOmega semizotu balik yemediginde semizotu yiyin derler ama sen bisey yemiyosunki![]()
Bünye kuvvetliO kadar yemek secmeye iyi yasıyorum bence![]()
Gecmis olsunBenim bugun hiç halim yok sırtim arkalarim kollarim ayak bileklerime kadar agriyo neden acaba![]()
kışta beni agresifleştiriyor olabilir ablacımSıcağı sevenler çok garip geliyor bana..tabi sana da soğuğu sevenler garip geliyorduryaz beni agresifleştiriyor. Sırf bu yüzden Antalya'dan tayin istetttim eşime...üç yıllığına Marmara' ya geldik. Dört yıl oldu
ama bu yıl kaçış yok dönüyoruz maalesef..
![]()
Ay hiç deme bunlara protein koymamışlar eksik kaldımIcinde protein olandanmi![]()
Ben bilmem kaç kalori eder acaba diyeti çok etkiler mi ki12 tane kayısı mi yiyelim şimdi.![]()
geçmiş olsun canımm hamlamışsındır bencede.Benim bugun hiç halim yok sırtim arkalarim kollarim ayak bileklerime kadar agriyo neden acaba![]()
Selam canımSelam kizlar naparsiniz ben bol bol geziyorumsimdide köydeyiz
![]()