şu hayal cadısınıu alın bari neyse sıramı bekliim baree
ha maytapta gelir gelmez taktı beni kafaya benim uğraştığım cadı sayısı yetmiyo gel anam sende gel,
gülay niye uğraştığımı yada niye kızdığımı biliyon beni delirtme harbi çok kızgınım sana şuan...
pinar korkma yoktur bebeiş için rahat olsun (ben bekciyim sanki nerden biliyosam)öhömm nese ilaç deyip kandini gecsetme piskolojik bunlar kremin geliyomuş inş 8 kilo verirsinnnnn
sağol canım pembe pembe başladı bakalım,sanırsam ilaçtan gecikti....
aeben doraa buluşmak başka bahara kaldı bu kıskanc gacılarda duysun :))))))))))
duyduk(((((((!!!!!!!::dilcikar:zamandır böle oldugumu
ve gelelim son habere bu saat itibarıyle 79,5 arkadaslar birde yemeseydim gece gece ahh ahh
bncede maytap gelsin yer olur cici anne giremiyo gelirsede başımızın üstünde yeri var ....a.s
yanlız maytap memedin sütünü kesmiycek kadar yapacan bozuşmayalım ha ....
evet kütom kıskanç karılar :dilcikar:kıskamdılar bizi engel olduler . zaman musaade etmedi ama . bidaki sefer kesin buluşacaz mutlaka ...delikafaduldensositososito
işte kızlar ben kilo verdiğim dönemlerde bunu düşünüyordum ve uyguluyordum. sağol pınarım hatırlattığın için :1hug:
bu sıralar herkesin regli gecikti mi yaww... bende bekliyorum gelmiyor. gelse bitsin diye bekleriz, gelmese gözümüz yollarda kalır. ne atılır ne satılır bişey bu -tatlicadiarzu-
ama tek dileğim kütonun ki geciksin :asigim: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıs hayal sorma pek fane bişi oliyi yogurt yada süy kaymagı varya hani şu ekmek kadayıfının üstüne konan ... onu tereyagı gibi çızırtadıyon yımırtalarıde kırıyon feleket olıyı ..kaymaklı yımırta ney nan,
aebenim sana tava helal hoş olsun yi bacım yi 2 yımırtada benim için kır onuda yi:roflol:...
gelmiyo hiç 4.takımdanda çıktı kaydirigubbakcemileebru zillisi geliyomu hiç msndende anlaşamıyoz bi türlüü
loo bana bakıjn çeyrekten biraz fazla simitin içine çemen sürdümyedim cokacimcoookeğer alınmadıysam diğer yarısınıda yiicem çıbık deyin bakiim alındımmı:jeyyar:
delüüü yememişindir inşallah...ben aldım seni kız kim takar başkanı,aeben 'i vs.vs......:roflol::roflol:laelaelaelaelae
he pınar varkene ....:1hug:delüüü yememişindir inşallah...ben aldım seni kız kim takar başkanı,aeben 'i vs.vs......:roflol::roflol:laelaelaelaelae