Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ha maytapta gelir gelmez taktı beni kafaya benim uğraştığım cadı sayısı yetmiyo gel anam sende gel,
gülay niye uğraştığımı yada niye kızdığımı biliyon beni delirtme harbi çok kızgınım sana şuan...

Refciğim ablana çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
Kızlar ben geldim işe anca öğlen gelebildim sabah çok kötüydüm kalkamadım yataktan sonra gittim iğne vurundum. Işe gelesim hiç yoktu ama işlerim vardı mecburen geldim.

Sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir ve biraz reçel yedim.

öğlen : 5 yemek kaşığı kapuska yedim
1 su bardağı kadarda yoğurt yedim.

referanscım bende ablana geçmiş olsun demek istiyorum allah acil şifalar versin ablanada oğlunada

maytap bende tam olarak ondan diom sana öle...
ben 4. takımdan hayal hatta bunların değimiyle casper,hayalet ,hayal,cadı falan:)...

refem geçmiş olsun tatlım Allah tez zamanda şifa versin inş...

emme kaynatmişinız . cadılar . ben öylen ne yadim 1 kepce yogurt çorba .. salata ..

şimdide . 5.10 finduk ...yeşil içeçem . ana salata ve yeşiliçmekten yeşil olacam yakında ......

çocuklar yemek yiyyo patates oturtma bulgur pilavi cacık ve kaymaklı yumırta ..
ben cacıklarına göz diktim kalanını yerim ona göre .. bide yumurtadan 1 çatal aldım .....

kaymaklı yımırta ney nan ,
aebenim sana tava helal hoş olsun yi bacım yi 2 yımırtada benim için kır onuda yi:roflol:...

eferim canım cumaya olursun 79....a.s.

:roflol::dilcikar::roflol::sm_cool::teytey::dance:

banada aeben cim hatırlattı sağolsun,,bunu yaparsak başarırız asicim....:hooray:

buluşmayın be ne buluşuyonuz bende istiyom banane nası gelicem ben ankaraya mersine anca asiyle buluşuruz biz kız asi buluşalımmı:))

kaymaklı yımırta ney nan ,
aebenim sana tava helal hoş olsun yi bacım yi 2 yımırtada benim için kır onuda yi:roflol:...
kıs hayal sorma pek fane bişi oliyi yogurt yada süy kaymagı varya hani şu ekmek kadayıfının üstüne konan ... onu tereyagı gibi çızırtadıyon yımırtalarıde kırıyon feleket olıyı ..
ana iyiki dedik ha 2 çatal aldık okader .:dilcikar: allah iyilini versin ekmek kadayıfı istettin canımı ...:mymeka:öff

ebru zillisi geliyomu hiç msndende anlaşamıyoz bi türlüü
gelmiyo hiç 4.takımdanda çıktı kaydirigubbakcemile

ben pazara çıkıyom biraz ot çöp alayım ....:dance:
pınar hadi gözün aydın .
nazlım hoş geldin iyneyi yiyince gözün açıldı biraz galıba ...:1hug:

aha cacıda yemiyom hayal cadısı ...

özge nerdesin kıssss.. şaçların gözel olmuş ......

Son düzenleme:
loo bana bakıjn çeyrekten biraz fazla simitin içine çemen sürdümyedim cokacimcoookeğer alınmadıysam diğer yarısınıda yiicem çıbık deyin bakiim alındımmı:jeyyar:

delüüü yememişindir inşallah...ben aldım seni kız kim takar başkanı,aeben 'i vs.vs......:roflol::roflol:laelaelaelaelae

delüüü yememişindir inşallah...ben aldım seni kız kim takar başkanı,aeben 'i vs.vs......:roflol::roflol:laelaelaelaelae

MERSÜ CANIM .YEMEDİM ZATİ O KADRLA KALDIM.KAYNANAM KILIKLI PATTİS İSTEDİ FIRINLANMIŞ ONU YAPMIŞTIM ONDAN YEDİMACUK

he pınar varkene ....:1hug:
bide eger o simidin geri kalanını yediysen atıyom takımdan senı maytap ....:roflol::roflol::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…