Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ellerine sağlık canım

Merhaba. Eline sağlık canım

Tamamdır canım eline sağlık

Harikasınız Zamanlama süper
Simdi dustu jeton :) sizin yazidiginiza istinaden yazdim pusuda beklemedim . Arkadas daha aktif olmanizi anlatmis ki sadece siz degil birkac kisi bu sekilde genel konusmus sizin nezninizde ama hemen git mi diyorsunuz diye algilamissiniz aciklama yaptim . Zira gitmek isteyen zaten gidiyot kalmak isteyip vakit ayiranda kaliyor

Dünde o gününüz de değilmişsiniz ozaman zaten geleli kaç gün oldu .Burda çoğumuz gün içinde nelerle uğraşıyoruz ama buraya, birbirimize bır sorumlulugumuz var bunu bilerek katılıyoruz. Hele yeni gelenlerin daha heyecanlı aktif olmasını bekliyoruz açikcasi..Ama ne yazikki genelde olmuyor .Şayet günde 2,3 mesajla gecistirip kimseye cevap vermiycekseniz bence daha mantıklı kaptanlar da biz de emek harcamayalim Şuan size bu mesajı yazarken bile kaç dk gitti bide böyle düşünün

Eline sağlık canım

Kaptan ya hemen kaciryorsun surda sayili gunumuz kaldi sayili gun cabuk gecer bak uzulursun sonraaa
Kapanacagimiz günden bı gün önce sabaha kadar burda olup muhabet goygoy yapalım . Aynı evlenecek kızın kına gecesi bütün arkadaşları ile baba evinde geçirdiği son gece gibi

Iyi aksamlar arkadaslar... Eliptik bisikletle biraz calismaya calistim ama bilegim hala aciyor basaramadim. Ilerleyen günlerde sporumu da aksatmadan yapmak istiyorm.
Yuklenme birden bence .. zaten ilk zamanlar sporsuzda güzel kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…