- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Spora başlıyorum çiçeğim.napiyorsunuz kızlarrr
pazara gittik eve geldim yemek yaotim simdi bir yesilcay demlenirken evi bir ustten supurucemmm . yesilcay icmeye gekcem yaninizaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spora başlıyorum çiçeğim.napiyorsunuz kızlarrr
pazara gittik eve geldim yemek yaotim simdi bir yesilcay demlenirken evi bir ustten supurucemmm . yesilcay icmeye gekcem yaninizaa
Benim çiçekler rengarenk mis gibi bikerem.Sıcaktan solmuş senin cicekler
YavheheeeeeBenim çiçekler rengarenk mis gibi bikerem.
Iyiyim ben canim simdi uyandim kahve ictimnapiyorsunuz kızlarrr
Sen fotografli bildirim yapmadin sanirim canim,Pazartesi kilo bildirim varmı Bildirince ne zaman gruplara giriyorum
Cuma bildirim yapsaydın cumaya listeye alabilirdikPazartesi kilo bildirim varmı Bildirince ne zaman gruplara giriyorum
Evet kaptanım Cuma’yı beklicem bakalım o zamana kadar kaç kilo vereceğim Üçlü sayılardan kurtulmak ilk hedefimCuma bildirim yapsaydın cumaya listeye alabilirdik
Kural geregi fotoğrafli bildirim sarti var canim
Pazartesi takim ici tartıliyoruz
Kurtulursun insallah canim takimda aktif olursan senin icin daha kolay olurEvet kaptanım Cuma’yı beklicem bakalım o zamana kadar kaç kilo vereceğim Üçlü sayılardan kurtulmak ilk hedefim
Kim gitti ☹KumsalveDeniz yarin yada bugun yapsaydin keske kilo bildirimi hem kaptanda kaydederdi hemde benim lere gecerdin 1.kişi gitti cünkü
Bugün pek bakamadım eşim evdeBirine hoşgeldin dersin cevap vermez,birine Afiyet olsun dersin cevap vermez kimine gecmis olsun dersin cevap vermez
Sanirım dellenmeye baslicam gene
Bende sana yazacaktim geldin mi diye hosgeldin evine canimBen geldim evime sağ sağlim . Biraz kafa dinleyeyim
TostombalakanneKim gitti ☹
Hosgeldin evine canimBen geldim evime sağ sağlim . Biraz kafa dinleyeyim
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Maşallah canım çok güzel zayıflamışsın.
Sağol canım burkmadi ama niye böyle oldu anlamadimdaGeçmiş olsun canım . Burktum u acaba ?
Şitttt. Fıstık hakasın
Haklısınız daha önce 10. Takımdaydım 20 kilo vermiştimKurtulursun insallah canim takimda aktif olursan senin icin daha kolay olur
Yillardir takimdayim az cok kilomu koruyorum canim
O zaman yine verirsin canimHaklısınız daha önce 10. Takımdaydım 20 kilo vermiştim