• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ama çok iyi olmuşsun sadece gobekte biraz çıkıntı kalmış onuda verirsin
O mavi elbiseyi ben sadece nişanliyken giydim. Evlendikten sonra hiç giyemedim. Evlenmeden hemen önce almıştım. Evlenirken 72ydim. Şuan 77yim. Demekki 5 kg gitse farkedicek. O elbise 44 beden. Bedenim hâlâ büyük maalesef.

O mavi elbiseyi ben sadece nişanliyken giydim. Evlendikten sonra hiç giyemedim. Evlenmeden hemen önce almıştım. Evlenirken 72ydim. Şuan 77yim. Demekki 5 kg gitse farkedicek. O elbise 44 beden. Bedenim hâlâ büyük maalesef.
Verirsin canım.masalalh azmine peki diyetisyenemi gittin birde kilo verdikçe deride sarkma oldumu

Verirsin canım.masalalh azmine peki diyetisyenemi gittin birde kilo verdikçe deride sarkma oldumu
Kendimde yaptım diyetisyenle de yaptim. Spor cok yapamadigim icin göbeğimde ve gogsumde sarkma oldu. Sıkılaşma olmadi yani bekledigim gibi...

Görmemiş olabilirler. Ya benim küçük oğlumda ayağının üstüne basamiyo topalliyo bastıkça agriyo ayağı anlamadım agliyo sürekli niye olabilir . Akşam acile goturucem
Geçmiş olsun canım

3 eylül menüm
Sabah
5-6 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği domates salatalık bir dilim ezine peyniri tek şekerli çay bir kupa
Öğle
Salata sadece

ara öğünde (16:00 gibi ) bir avuç leblebi bir iki dilim armut

akşam et sote biraz yanında pilav
2,5 litre su 5 bin adım 🙄
Afiyet olsun canım 🌹
Cuma menüsü
Sabah bir dilim peynir 2 dilim çavdarlı ekmek bir bardak çay, roka maydanoz bir tutam, 5 dilim domates salatalık 5 tane zeytin.

Öğlen yok kosturmacadan 🙈

Akşam 2 tane küçük çiğ börek (kızım çok istedi yapmak zorunda kaldım) 2 bardak ayran.
Su 3 litre Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia 1032p Eki Görüntüle 2910865
Afiyet olsun canım 🌹
Dünden sonra iki gün pazartesiye doğru yapabildiğim kadar adım ve spor yapicam🙈 birde küçük kızım ishal iki kere doktora götürdük bakalım inşallah bugünden sonra biraz daha düzelir gün içinde sürekli onun yemesi içmesi ile uğraşıyorum😔
Geçmiş olsun canım 😔
Görmemiş olabilirler. Ya benim küçük oğlumda ayağının üstüne basamiyo topalliyo bastıkça agriyo ayağı anlamadım agliyo sürekli niye olabilir . Akşam acile goturucem
Geçmiş olsun canım 😔
Biraz motivasyon gelsin mi
Maşallah canım çok güzel zayıflamışsın. 😍😍😍

Back