Afiyet olsun canimMenum
10.00
2 kepekli galeta
1 d peynir
Domates biber
14.00
1 activia
5 fındık
15.00
4 kare bitter
16.40
1 tabak köz patlıcan salatası
5 yk kuru fasulye
5 yk yoğurt
Su simdilik 1 lt yatana kadar 2 olur
Afiyet olsun canımMenum
10.00
2 kepekli galeta
1 d peynir
Domates biber
14.00
1 activia
5 fındık
15.00
4 kare bitter
16.40
1 tabak köz patlıcan salatası
5 yk kuru fasulye
5 yk yoğurt
Su simdilik 1 lt yatana kadar 2 olur
Şekerin düşmüş olabilir. Meyve ye. Canım.Tansiyonum normal çıktı. Teşekkürler kaptanlarim. Ama halsizim cok kötü hissediyorum. Diyet mi, regl mi, sinirsel mi anlam veremedim. Ama diyete baglayip bozmicam şekersiz beslenmeyu
Eve gelince kahve yaninda biraz kuru uzum yedimŞekerin düşmüş olabilir. Meyve ye. Canım.
Kuru üzüm çok iyi olmuş.gecmis olsunEve gelince kahve yaninda biraz kuru uzum yedim
Aslinda disaro cikmadan da 3 hurma, 2 3 dilim muz yedim. Ama yeterli olmadi sanirim sabahta az yemiştim. Biraz daha dikkat edicem teşekkür ederimKuru üzüm çok iyi olmuş.gecmis olsun
Teşekkür ederim kaptanım bende biizm takımı etiket yapayım yine yoğun bir gün oldu kusura bakma
Şekerin düşmüş canım ondan olmuştur geçen hafta benimde öyle olmustu öğleden sonra kendine geldim.Aslinda disaro cikmadan da 3 hurma, 2 3 dilim muz yedim. Ama yeterli olmadi sanirim sabahta az yemiştim. Biraz daha dikkat edicem teşekkür ederim
Ben dün 2 top dondurma yedim iki kusur aydır ilk defa. Arkadaşlar diyor ki, resmen dondurmayla sevistinMesela bir menunde revani vardı o tatlı sana 2/3 gün ödem yaptirir diyetini 1hafta geriye atar.
Yanlış anlama senin yerinde olsam diyetine sadık kalır belirli bir kiloya gelince mesela 70 olunca yerim. Tatlıyı yemezsek olmeyecegiz ama diyetimizi kendi kendimize sabote ediyoruz.
Afiyet olsun canım3 Eylül menüsü
11.00
Peynirli Yarim omlet
Nescafe
Domates salatalık
Ara 3 4 dilim muz, 3 hurma
1 bardak kefir
Ara turk kahvesi biraz kuru üzüm, 3 ceviz
18.30
1 küçük kase tarhana
1 dilim ekmek
5 kofte
Salata ve yogurt
Eve yeni geldim paylasima baktim bu yuzdeyle birinci görünüyoruz
Dur incirden kazandiklarimla alayimHavai fisek masrafı çıktı bize
Ne kusuru kaptanim bende cok yoğunum bu aralar zor yetisiyorumTeşekkür ederim kaptanım bende biizm takımı etiket yapayım yine yoğun bir gün oldu kusura bakma
Afiyet olsun canim kahvaltin banada az geldi yarın daha guzel bir kahvaltı bekliyoruz3 Eylül menüsü
11.00
Peynirli Yarim omlet
Nescafe
Domates salatalık
Ara 3 4 dilim muz, 3 hurma
1 bardak kefir
Ara turk kahvesi biraz kuru üzüm, 3 ceviz
18.30
1 küçük kase tarhana
1 dilim ekmek
5 kofte
Salata ve yogurt