- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
de bana dee bakma oyle bana de ne diyeceksennbiliyorum kızıyorsunnn bu kıza .. guldugume bakna sana guluyorum halime agliyorum
su ve spor olmayinca ya sabit ya arti ya 200 gr eksi .. ayagim biraz daha iyi ben biraz yuryus yapabiliyorum birazda spor ekleyerek kendimi duzene sokucam ins aNeden artıben diyim
Geçmiş olsun canımDisari ciktim. Kendimi bayilcak gibi hissediyorum asmye geldim tansiyon baktircam
Hadi haftaya bomba gibi gel
Simay 74 u göreceğiz bu hafta. Ben karışmam.Eki Görüntüle 2910511
gecen hafta 76.4
bu hafta 76.6
E Elif_Eylul
Cordelia
Zipzip-
kim fikir verdiyse kamp konusunda ona tesekkur ederim miranin takimindayim
insa bu hafta sıkı kampta kendime guzel duzen olusturabilirim .. kendimi vermek istiyorum
bugun okula basladik tekrar cok guzel birgundu sukurler olsun ..
Sporu fazla yapma ama suyu içmeye çalış bence başka şeyler de vardır menülerini cogalt az yiyorsan. Tatlı hamur işi bunları bir süre tüketme makarna falan da senin kilonda artı değil sadece diyet ile bile daha fazla gitmeli.su ve spor olmayinca ya sabit ya arti ya 200 gr eksi .. ayagim biraz daha iyi ben biraz yuryus yapabiliyorum birazda spor ekleyerek kendimi duzene sokucam ins a
Yazacaktim birseyler sildimNe yazicagini bilemeyen kaptan
Gecmis olsun canimDisari ciktim. Kendimi bayilcak gibi hissediyorum asmye geldim tansiyon baktircam
bu hafta dikkat edicem kuzum tesekkur ederim biraz yemegi gec yiyoruz evet onu erkene cekmem lazim .. hamur isi falan yemem ama karbona dikkat etmem lazim canımSporu fazla yapma ama suyu içmeye çalış bence başka şeyler de vardır menülerini cogalt az yiyorsan. Tatlı hamur işi bunları bir süre tüketme makarna falan da senin kilonda artı değil sadece diyet ile bile daha fazla gitmeli.
Geç saatte yemek yiyorsan eğer erkene çek yemekleri aklıma başka birşey gelmiyor
Bende bu hafta spor yapmadim diğer haftayı bekliyorum.
yazsaydin kaptanim nolacak ki beni taniyorsunuz samimiyetimi biliyorsunuzYazacaktim birseyler sildim
Gecmis olsun canim
Mesela bir menunde revani vardı o tatlı sana 2/3 gün ödem yaptirir diyetini 1hafta geriye atar.bu hafta dikkat edicem kuzum tesekkur ederim biraz yemegi gec yiyoruz evet onu erkene cekmem lazim .. hamur isi falan yemem ama karbona dikkat etmem lazim canım
Yok canim taniyorum tabi ki ayaginin durumu aklıma geldi ondan fazla birsey yazmayim dedimyazsaydin kaptanim nolacak ki beni taniyorsunuz samimiyetimi biliyorsunuz
Aksam 8 de belli oluyor canim daha 2 takim paylaşmadiKacinciyiz belli oldumu kacirdim mi acaba