- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
İnşallah canım yaDüzen tabiki oturcak canim alişcak bazen gitmek isticek bazende az daha uyuyim dicek, ders zor gelince
Bizimde aynı maalesefSelamm kizlar. Sabah kizimi okuluna götürdüm 1 saatliğine ordan kizlari babaannelerine bıraktım ordan okuluma gittim. Gelirken kızları aldım eve babasina birakip kızımın veli toplantısına katıldım. Baya hareketli bi gündü
Afiyet olsun canımPerşembe menüsü
Sabah çeyrek simit 1 haşlanmış yumurta domates salatalık roka maydonaz bunlar bir avuç, 5 zeytin bir dilim peynir bir bardak çay.
Ara 2 ceviz 5 fındık.
Akşam bir tabak salata bir tabak yogurtlu kabak.
Su 2 litre 3 olur.
Zipzip- E Elif_Eylul
hollanda canim egitime cok erken baslaniyor ama okuma yazma 6-7 yaslarinda 3. sinifta baslaniyorÇok erken. Hangi ülke merak ettim.
Hicbirsey yokmu canim yakinindaKizlar ben hala yemek yiyemedim ya disardaki isler bitmedi gitti , oglen ictigim kahve ve 10 findikla duruyorum
Afiyet olsun canimPerşembe menüsü
Sabah çeyrek simit 1 haşlanmış yumurta domates salatalık roka maydonaz bunlar bir avuç, 5 zeytin bir dilim peynir bir bardak çay.
Ara 2 ceviz 5 fındık.
Akşam bir tabak salata bir tabak yogurtlu kabak.
Su 2 litre 3 olur.
Zipzip- E Elif_Eylul
ben iki gundur 1 lokma ekmek yemedim kizYemiyeyim mi açmı kalayımben diyen bir kız çocuğu vardı o geldi aklıma
pirinc biliyom bendeDedim iste mısir patlagi ama bana inanmadilar
Ahaaaaaa gitti nurlandi
Afiyet olsun canım
Sağolun bebiklerAfiyet olsun canim
Çiçekleri severiz ama koparinca solarlar degilmi simdi soldurmaya geldik
Haydi kizlar bu hafta güzel sonuc almaya hazirmiyiz
Herkes gardinı alsın simdi yenmeye geldik
Sizden ricam,buhafta dikkat etmeniz menulerde kaçamak dahi birsey görmek istemiyorum
@chikolatagozlum
@nehir6161
@TekrarDene
@Brzhuzur
@sandriyon
Sismaniye
@Tostombalakanne
@Frytiop