- 24 Haziran 2016
- 7.302
- 26.260
- 548
Tamm canim uyarın için sagol@Brzhuzur canım sen kelebeksin. Eskiden kalma çiçeğini düzeltir misin kelebeğim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamm canim uyarın için sagol@Brzhuzur canım sen kelebeksin. Eskiden kalma çiçeğini düzeltir misin kelebeğim![]()
Ondan bir ara bende alıyordum canım pirinç patlağı rijwafel diyorlar burdadaKizlar buna turkce ne deniyor, ara ogun olarak tuketiyorum
Princ patlağı canımMısır patlagimi
İnşallah Elifcim.Hosgeldin canim aramiza ben elif 32 yasindayim
İnşallah hedefine birlikte ulasiriz![]()
Heee iste mısırdanda gong varya ondan dedimPrinc patlağı canım![]()
Harikasınız kızlar . Tebrikler.Takimimizin üst üste 1.ciliği var soylemek gibi olmasin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoşbulduk canımHoşgeldin Zeynep.![]()
Tebrikler harikasın.Takıma geri geldim sanki. Ruh ikizim hoşgeldin. 8 ayda 30 kilo verdim. Sen de yaparsın.![]()
Hoşbulduk Sena ZeynepHoşgeldin canım
Tünaydın canım![]()
ADINIZ: ( isteğe bağlı ).merhaba canim hosgeldin aramiza ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misin![]()
Yoo hiç gerek yok. Spor yapıyorum bence spor yapmao şartTebrikler harikasın.
İnşallah ben de senin kadar başarılı olabilirim ruh ikizim. O zaman geriye dönüp biraz senin menülere bakmak lazım.
Gitti 1 saat önce
Hosgeldin tekrardan canim ben elif 32 yasindayimADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 166
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 58
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
MESLEGINIZ: Çevre Müh.
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Covid Süreci
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ideal kiloma dönerek daha sağlıklı olmak.
4 yasindaki çocuklarin programina bakmak lazim6.5 iyi canım ya 4 yaş çok erken geliyor bana küçücük yaşta sorumluluk zor oluyor
Ama 1 ve 2. Sınıfta normal ana okulu gibi 3. Sınıfta yani 6 -7 yaş gibi okuma yazmaya başlıyorlar
Sen belcikadamiydin değil mi
Ben seni sardunya ile karıştırıyorum ilk geldiğinde o geldi sandım :)