- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
TeşekkürlerHoşgeldin canım
Günaydın kızlar uyum haftası olduğu için biraz meşgulüm sabahları okuldan geldik kahvaltı yaptık şimdi ortalığı toparlicam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerHoşgeldin canım
Günaydın kızlar uyum haftası olduğu için biraz meşgulüm sabahları okuldan geldik kahvaltı yaptık şimdi ortalığı toparlicam.
Cumartesi başlıyor canimBu cumami başlıyor yarisma
İyiyim canım bende napayım cumartesi dönüyorum burada annem calsiiyo ona biraz kısa biseyelr yapıyorum hazır olsun diye annem calsiiyor aksama pertim Cikiyo inanki sizleri çok özledim cumartesi donucem inşallah evime nasip olursaSelam canim iyiyim sen nasilsin
Geleli cok olduTunaydin canım incirdemisin
Simdi söyle kelebekleri tutsam ,cicekler ne olacak arada bir yerledeyimBirini seçmen lazım
Allah kolaylik versin canimİyiyim canım bende napayım cumartesi dönüyorum burada annem calsiiyo ona biraz kısa biseyelr yapıyorum hazır olsun diye annem calsiiyor aksama pertim Cikiyo inanki sizleri çok özledim cumartesi donucem inşallah evime nasip olursa
Sakin kimseyi tutmuyosunHer ikisinide tutuyorum
Kolay gelsin canim
Erken bitmiş öğlen sıcağına kalmamışsınızGeleli cok oldu
Gel aglasalim kaderdasimHoşgeldin canım
Müge başlamadan geldimErken bitmiş öğlen sıcağına kalmamışsınız
Muge basladi miMüge başlamadan geldim
Yaa hava serin gidince incir duruyo olmasi
Banane banane bizi al onları almaSimdi söyle kelebekleri tutsam ,cicekler ne olacak arada bir yerledeyim
PazartesiMuge basladi mi
Banane banane bizi al onları alma
Tv yok burda varda dedem bakiyo aşağıda sadecePazartesi
Sıkinti yok simdilik , sabah 6.50de gelmis elinde hayat bilgisii kitabi anne bi oku burda ne yapilacak diyor oglum henuz yapilmayacak birak kitabi dedim az sonra matematikle gelmis bari su toplamalari yapiyim anne diye insallah bu hevesi daim olurKarbon yediysen ananas yeme sakin ters teper
Ananasta karbonhidrat yoğurtlu kabak yap canım
Ben ananas kür yaparken az karbon alsam ters tepiyordu
Oğlanın okulu nasıl geçti alisabildimi canım
Ne taraftasınBana bak
Tamam canım iyi oldu benim icinCumartesi başlıyor canim
Bizim evdekileri vereyim kimse bakmaz bizde tvye haberleri bile netten okuyoruz oglum bizden daha dikkatli izlemeye baslayip etkilenince biraktik tv isiniTv yok burda varda dedem bakiyo aşağıda sadece