- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canim nice mutlu yillara31.08.21
12.00
2 dilim tam b ekmegi
Peynir zeytin
15.00
Tantuni yogurtlu
20.00
Et döner
22.00
yesil cay
2 lt su ictim
1eylul
12.00
2 dilim tam bug ekmek
Peynir zeytin
14.00
1 kucuk corba kepcesi asure
19.00
Patates puresi (yarım)
Kuzu incik (bitirdim)
Yaprak ciger (bitirdim ekmeksiz)
Karides (2 çatal)
3 dilim kucuk kavun
2 bardak malibu
Dün evlilik yiĺ dönümümuzde restaurant muzikli baslangic ara sicak ana yemek seklinde ilerledigi icin karisik gozukebilir
1lt su
Sagol canim darısı hayirli bir sekilde sana insallahEvlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canim nice mutlu yillara
Sagol canimSagol canim darısı hayirli bir sekilde sana insallah
Afiyet olsun canım1 Eylül Çarşamba menü
10.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Domates salatalık
5 zeytin
14.30
1 fincan sütlü kahve
4-5 çatal karpuz
10 fındık
19.00
6 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 kase cacık
21.00
7 badem
1 kuru kayısı
3 litre su
30 dk kondisyon bisiklet
@zipzip
E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canım31.08.21
12.00
2 dilim tam b ekmegi
Peynir zeytin
15.00
Tantuni yogurtlu
20.00
Et döner
22.00
yesil cay
2 lt su ictim
1eylul
12.00
2 dilim tam bug ekmek
Peynir zeytin
14.00
19.00
Patates puresi (yarım)
Kuzu incik (bitirdim)
Karides (2 çatal)
3 dilim kucuk kavun
2 bardak malibu
Dün evlilik yiĺ dönümümuzde restaurant muzikli baslangic ara sicak ana yemek seklinde ilerledigi icin karisik gozukebilir
1lt su
Günaydın canim kolay gelsinGünaydın canlarımiyi uyumusuz bugün yenice kalktım hemen kahvaltı hazırlamam lazım oğlum okul için alışverişe gidebilirim
Kolay gelsin canımGünaydın canlarımiyi uyumusuz bugün yenice kalktım hemen kahvaltı hazırlamam lazım oğlum okul için alışverişe gidebilirim
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun31.08.21
12.00
2 dilim tam b ekmegi
Peynir zeytin
15.00
Tantuni yogurtlu
20.00
Et döner
22.00
yesil cay
2 lt su ictim
1eylul
12.00
2 dilim tam bug ekmek
Peynir zeytin
14.00
19.00
Patates puresi (yarım)
Kuzu incik (bitirdim)
Karides (2 çatal)
3 dilim kucuk kavun
2 bardak malibu
1lt su
Sabah menemene eppek bandim demej isterdim ama iki kuru wasa ile yedim kizBugün perşembe lütfen dikkat edin arkadaşlar kaç haftadir takim çokkk kötü rica ediyorum..........
Ben yazacağım bugün neler yapacağız kelebekleri nasıl yeneceğiz.Ooo ben giremedim 2 gun neler kacirdim yaanapicaz cicek kaptanim yapalim kazanalim bu cmt basliyormus sanirim yaris
Nasıldı okulTunaydin kizlaryeni geldik okuldan .
Tatlım wasa ne demek . Nedir ki oSabah menemene eppek bandim demej isterdim ama iki kuru wasa ile yedim kizogle ve aksamda ananas yogurt yapacagim wc isinide cozmem gerej cokkk calismam gerek cokkkk
Adı üstünde kelebek ne kadar ağır olabiliriz ki . Bizi yenmeniz için çok çalışmalısınızBen yazacağım bugün neler yapacağız kelebekleri nasıl yeneceğiz.
Wasa ekmek gibi düşun kuru muru bisey galetanin uzun diktorgen haliTatlım wasa ne demek . Nedir ki o
Geçmiş olsun bu arada
Kız takımın adı kelebek.Adı üstünde kelebek ne kadar ağır olabiliriz ki . Bizi yenmeniz için çok çalışmalısınız