Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben limonlu şekersiz yeşil çay içiyorum bazen bitki çaylarını limonlu içiyorum ödem artırıyor
Cumartesi yarış başlasın ozaman

Sabah menemene eppek bandim demej isterdim ama iki kuru wasa ile yedim kiz ogle ve aksamda ananas yogurt yapacagim wc isinide cozmem gerej cokkk calismam gerek cokkkk
Karbon yediysen ananas yeme sakin ters teper
Ananasta karbonhidrat yoğurtlu kabak yap canım
Ben ananas kür yaparken az karbon alsam ters tepiyordu
Oğlanın okulu nasıl geçti alisabildimi canım

Günaydın canlarım iyi uyumusuz bugün yenice kalktım hemen kahvaltı hazırlamam lazım oğlum okul için alışverişe gidebilirim
Tünaydın kolay gelsin canım

Son düzenleme:
merhaba :) ben yeniyim biraz bilgi verir yardımcı olur musunuz ? 69 kiloyum şuan 166 boyum 58 -59 kiloya düşmem lazım inşallah başarılı olabilirm:)
Hoş geldin canım
Teşekkür ederim Memnun oldum İnşallah hep birlikte veririz Tamam Yarın bildirimde bulunurum
Hoşgeldin canım
Günaydın canim
Tünaydın güzeller

Günaydın kızlarrrr

Günaydın kızlar

Allah kolaylık versin. Hayırlı olsun canım.

Günaydın.

Kaptanı duydunuz kabaklar detokslar hazır mı?

Günaydın..

Günaydın.

Günaydın.

Günaydın kızlar

Günaydın herkese size katılabilirmiyim
Hoşgeldin canım
Herkese hayırlı nurlu güzel sabahlar can kızlar

Günaydın canlarım iyi uyumusuz bugün yenice kalktım hemen kahvaltı hazırlamam lazım oğlum okul için alışverişe gidebilirim

Tunaydin kizlar yeni geldik okuldan .

Selam kızlar evde değilim bugün vakit buldukca gelirim. Fazla geçmiş biriktirmeyin lütfen

Günaydın kızlar uyum haftası olduğu için biraz meşgulüm sabahları okuldan geldik kahvaltı yaptık şimdi ortalığı toparlicam.

Bu cumami başlıyor yarisma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…