Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık canımYazdım ben
Çiçekler
Mira kaptan
Poni Bon
F Frozen01
M MissHayaLet
North River
Tutku44
minik kalp0753
Yıldızlar
Filiz kaptan
@chikolatagozlum
Nehir6161
@Tostombalakanne
Fitt_anne
@Brzhuzur
@pisi pisi kopatim
Katılmak isteyen istemeyen bildirsin lütfen C.tesi Basliyoreeee.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Evet katılırım tam motiveyimAijoo takım içi kilo verme Challenge var katılır mısın?
Benim takımda kim var eve gidince bakacam bugün takıma fazla bakamadım hep yoğundum kaptanımız sensin o zaman başlasın yarışTakım yarışması yapiyore. Aldım verdim ben seni yendim oynadık.
Ağzından bal damlıyor dilek harikasın tabiki bizim takım kazanacak inşaallahYok balim biz çalışacağiz kaptanımız dinlenicekki kupayi kaldırırken yorgun olmaması gerekiyor
Tamam canım çiçeksin.bu arada diğer takım kelebek olacaktı düzeltiyorum.Evet katılırım tam motiveyim
Kelebekmi karar varTamam canım çiçeksin.bu arada diğer takım kelebek olacaktı düzeltiyorum.
Kelebek olacaktı. Ben yanlışlıkla yıldızlar dedim.Kelebekmi karar var
Kelebek oldun.Banada yıldız olmak yakışırdı E Elif_Eylul kaptan arkana yaslan ve yıldızlari izle Bu hafta çok eğleneceuk
Aksamlari gecmi yiyosunBen yazmayayım menümü. Daha akşam yemeği bile yemedim. Yüzmek çok acıktırıyor ya
Canım başlıyor musun diyete. C.tesi çiçekler kelebekler kapismasi başlıyor?Aksamlari gecmi yiyosun
Tatildemisin hayirdir ne yuzmesi bu
Ben bugun basladim canimCanım başlıyor musun diyete. C.tesi çiçekler kelebekler kapismasi başlıyor?
İlk kez ilk seçiliyorum çok heyecanlandım
Yıldızlarda kayar durmaz yerindeBanada yıldız olmak yakışırdı E Elif_Eylul kaptan arkana yaslan ve yıldızlari izle Bu hafta çok eğleneceuk