Agzin bal yesin insallahRüyanın yorumunu yapıyım Cnmbeyin olarak ta zayıflamaya hazır olduğunu delalet bu rüya ..Hadi gözün aydın 3 vakte kadar zayifliyacaksin demekki
Çok kafaya taktıysan. Gece de benm kolumu eşim tuttu uykuda bu tahta burda ne yapiyo dedi bi gülme tuttu beni deKizlar size bir itirafta bulunayim mi sabah ben bir ruya gordum aman yarabbi bacaklarim agir yasamlardaki gibi olmus diyorum bunlar benim bacaklarim degil tamam kalin ama bu kadar da degil bu ne yuruyemiyorum kat kat olmus bi korkuyla uyandim direk bacaklarima bakiyorum esim dedi noldu dedim kabus kabus yat sen o an dedim sonum heralde bole olacakdedim kizim Su, ya vericen bu kiloyu ya vericen baska yolu yok
Çok kafaya taktıysan. Gece de benm kolumu eşim tuttu uykuda bu tahta burda ne yapiyo dedi bi gülme tuttu beni de
Hayırlı olsun canımTunaydin herkese oglum birinci sinifa basladi bugunheyecandan gece 3 kez yanima geldi zombi gibiyim hic uyumadik
Bence ara ogun yap canim yoksa aksam yemeginde daha cok yersinKarnim aç, akşam yemeği için erken. Ara öğün yapmak için geç
Aksamda sadece semizotu yemegi yicem. Hem tarhana hemde semizotu bulgurlu olduğu için olmaz dedim. Aslinda 14.00 gibi ara öğün yaptim ama cok aciktim suan napcam bilmiyorumBence ara ogun yap canim yoksa aksam yemeginde daha cok yersin
Kahve ic olmazsa canimAksamda sadece semizotu yemegi yicem. Hem tarhana hemde semizotu bulgurlu olduğu için olmaz dedim. Aslinda 14.00 gibi ara öğün yaptim ama cok aciktim suan napcam bilmiyorum
Evet eklicem salata ve yogurt. 1 dilimde ekmekKahve ic olmazsa canim
Aksam da yemegin yanina salata yada yoğurt ekle tek basina az gelir
Bende dahil olayim kaptanim olur muBizim kelebekler cicekler ne oldu kizlar karar verdi mi herkes cuma gunu yaris basliyor
Ben isterimBizim kelebekler cicekler ne oldu kizlar karar verdi mi herkes cuma gunu yaris basliyor
Olur tabi ki canim cuma gunu duyuru yaparizBende dahil olayim kaptanim olur mu
Olabilir aslinda kurayi nasil cekelim nette boyle bir uygulama vardi sankiBen isterimkurayla mi seçsen canm
Afiyet olsun canim1 eylül menüsü
Sabah tabagima ek 1 dilim ekmek vardi
Arada yeşilçay
14.00
1 armut+ 1 bardak süt
Akşam
2 servis kasigi bulgurlu semizotu
1 kase salata ve yoğurt
Akşam muhtemelen açlık hissederim. Küçük bir ara öğün yaparim