- 7 Ağustos 2016
- 4.176
- 15.185
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Günaydın canim hoşgeldin
Adanalar şalgamlar kebaplari yerse baklavami kalırBaklavalar gitmiş sankim
Ama yinede güzel vücudun
Çok güzelsin balım.
Durum çok mu vahim yoksamÇok güzelsin balım.
Biz seni böyle mezun etnedik ama.... kaptanlar o kadar emek verdi. Her halin harika ama cillop ol gene. Tamam mı canım benim.
Vurun abalıyaAdanalar şalgamlar kebaplari yerse baklavami kalır
Yok canim bisey abartiyolarDurum çok mu vahim yoksam
Biraz gitti ama geri gelirlerBaklavalar gitmiş sankim
Ama yinede güzel vücudun
Güzel heyecanlar bunlarTunaydin herkese oglum birinci sinifa basladi bugunheyecandan gece 3 kez yanima geldi zombi gibiyim hic uyumadik
Ah canım yaa.Tunaydin herkese oglum birinci sinifa basladi bugunheyecandan gece 3 kez yanima geldi zombi gibiyim hic uyumadik
Tunaydin canim hayirli olsunTunaydin herkese oglum birinci sinifa basladi bugunheyecandan gece 3 kez yanima geldi zombi gibiyim hic uyumadik
Okudumda valla nazar degecek yeride yoktu tum cadiligi ile ne yedi ne durdu komsularim yasca buyuk hep onlar gezdirdi sen dinlen diye ama cadiligi tutuyor anasina cekmisMaşallah nazar değdi kesin.
Tatlim 62 dememmismitmydin sen ben mi yanlis hatirliyorun
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Arkadaslar merhaba ismim Gül su daha once baska bir takimdaydim 70 kusur kilodan 58 e kadar dustum bazi ssbeplerden dolayi ayrilmak zorunda kaldim suan guncel 72.2 kilo olmam lazim tekrar vermek istiyorum ve farkettim ki buradaki motivasyon ve sinerjiyi tek basima yakalayamoyorum ve veremiyorum cunku burada cok kisa surede veriyorum.
[/QUOTE
aramiza hosgeldinADINIZ: Gül su
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 1.65
KİLONUZ: 72.2
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: yonetici
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: istah
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli ve genc gorunmek kilo ister istemez yasli gosteriyor
Ben neden kacirdim foto filan yokİnandık mı
Oy masallahhhBenim kiz 1.5 yaşında
Yok valla guzel yedim ole aldim motivasyonu sagladik mi irademi tutarim insallahh ekimdede insallah sıkıntı cıkmazsa spora baslamayi dusuniyodum oturarak cunku benim isTmm sen başarılı olursun. Bravo.
Hiçte yemedim nasıl oldu bilmiyorum şu içsem yarıyor benzeri cevap verseydin bu kız zor kilo verir diye düşünürdüm.
Dur atayım sana da beni beğenmediler amaBen neden kacirdim foto filan yok
Evet darisi sana yeniden kucugunle . Ay kacirdim.olmaz at bana ozeldenGüzel heyecanlar bunlar
Geç kaldın foto atmıştım
:)Ah canım yaa.
Sagol kaptanimTunaydin canim hayirli olsun
ADINIZ: Gül su
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 1.65
KİLONUZ: 72.2
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: yonetici
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: istah
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli ve genc gorunmek kilo ister istemez yasli gosteriyor
Aramıza hoşgeldin canım
Afiyet olsun canımDünkü menüm
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Salata domates salatalık
Zeytin 5 tane
1 tk tahin pekmez
Öğle sütlü yulaf ezmesi
Ara 2 erik
Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
1 tabak tavuklu sebze yemeği
Közlenmiş patlıcan salatası
Salata cacık
3 lt su 2 bardak yeşil çay 4o dk eliptik
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Harikasın.Oy masallahhh
Yok valla guzel yedim ole aldim motivasyonu sagladik mi irademi tutarim insallahh ekimdede insallah sıkıntı cıkmazsa spora baslamayi dusuniyodum oturarak cunku benim is