- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
M MissHayaLet nerelerdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh maşallah ne bitmez fasulyeymişYok canim yaa kuru fasulye cikartiyoruz bugunde
Piknikteyiz biz
Nerden çıkarıyorsunuzhayır yani kurufasulyeyi yiyince başka yerden başka şey çıkıyor da tek aklıma gelen o oldu şuan benimYok canim yaa kuru fasulye cikartiyoruz bugunde
Ohh sefan olsun benim yerimede tavşan kanı bı çay iç mirapımmmPiknikteyiz biz
Afiyet olsunPiknikteyiz biz
Ben tartıldım gerçi benimki alışkanlık her gün tartılırımBen tartıyı unuttum . Çok özür dilerim. Bugün tartilmadim yarın tartılayim.
Daha bitmez dicem de kuru fasulye haftaya son tekrar cikmiyorOh maşallah ne bitmez fasulyeymiş
Soyle resim ile anlatayım o zamanNerden çıkarıyorsunuzhayır yani kurufasulyeyi yiyince başka yerden başka şey çıkıyor da tek aklıma gelen o oldu şuan benim
Olsun canim yarin tartilirsinBen tartıyı unuttum . Çok özür dilerim. Bugün tartilmadim yarın tartılayim.
Evde temizlik yapıyorum her yer supuruldu silindi Mutfak kaldıM MissHayaLet nerelerdesin
Oh eline sağlık. Ben takımda nerelerdesin dedim geçmişe gitmişsinEn.
Evde temizlik yapıyorum her yer supuruldu silindi Mutfak kaldı
Ohh. Mis gibi. İyi eğlenceler canımPiknikteyiz biz
Bende hergun tartilirim günde 5 kez. Bugün hazırlık yaparken unuttum. Nasıl olduysaBen tartıldım gerçi benimki alışkanlık her gün tartılırım
Tartılmadım mı o gün boşlukta hissediyorum kendimi...
Dün 56.2 idim tam 56 çıktım