Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin amin.Günaydın kızlarçok fazla geçmiş yapamadim küçük kızım gece hastalandı apar topar hastaneye götürdük hastane sonrası eve döndük şimdi şükür iyi bende 2/3 saatlik uyku ile duruyorum
Tünaydın canımTünaydin
Sağlıkli gececek guzel bir haftamiz olsun
Nasılsınız güzel kadınlar
Sağol canım benimGünaydın geçmiş olsun canım
Evet canım zor oluyor size çok geçmiş olsun inşallah Allah şifa versin bir an önce iyilesinİnşaAllah çikom teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım. Biz de hastalıklarla boğuşuyoruz 10 gündür oğlumla eşim hastalandı daha sonra ben. Yavaş yavsş toparlanıyoruz. Ama en kötüsü miniklerin hastalaması. Allah acil şifa versin kuzuya
Varlığı bir derttt yokluğu yara
Sağol kuzum
Çok beklersin
Cok beklerim de cuma gunu görüşürüzÇok beklersin
benim İkizler rahata alışkın sıcakta sporcu değil penye bile giymek istemiyorlar evde bende kararlarına saygı duyuyorumSporcu sütyeni diye bişey yapmışlar
Hoşgeldin Cnm kaç kilo aldın ne yedinde aldın anlatsanaİnşaAllah çikom teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım. Biz de hastalıklarla boğuşuyoruz 10 gündür oğlumla eşim hastalandı daha sonra ben. Yavaş yavsş toparlanıyoruz. Ama en kötüsü miniklerin hastalaması. Allah acil şifa versin kuzuya
Varlığı bir derttt yokluğu yara
Kahvalti sonrasi normal canim cumaya sabit gelsen bile yeter kac kiloya dusmek istiyorsunBen 57 çıktım kahvaltıdan sonra tartildim birde regl 3. Gun
Aç karnına tartılsan 56 görürdün canım ne güzel işteBen 57 çıktım kahvaltıdan sonra tartildim birde regl 3. Gun
55 yeter canım spora da baslicam büyük olan okula baslicak bu hafta anca düzen gelince spora devam inşallahKahvalti sonrasi normal canim cumaya sabit gelsen bile yeter kaca dusmek istiyorsun
Sabah 4 te geldik bütün gece neredeyse uyumadım canım çok yorgunum duş aldım az önce şimdi temizlik yapayım bakalım cuma kaç gelirim bilemicemAç karnına tartılsan 56 görürdün canım ne güzel işte
Bence güzel bir eksiyle geliceksinSabah 4 te geldik bütün gece neredeyse uyumadım canım çok yorgunum duş aldım az önce şimdi temizlik yapayım bakalım cuma kaç gelirim bilemicem
55 guzel olur55 yeter canım spora da baslicam büyük olan okula baslicak bu hafta anca düzen gelince spora devam inşallah
Amin canım teşekkür ederimTünaydın canım
Sağol canım benim
Evet canım zor oluyor size çok geçmiş olsun inşallah Allah şifa versin bir an önce iyilesin
Sağol kuzum
Yaklaşık 3 kg kadarHoşgeldin Cnm kaç kilo aldın ne yedinde aldın anlatsana
Yok canim yaa kuru fasulye cikartiyoruz bugunde