- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
AbooooBen emzirmeden öncede vardı.Neyse
İnşaAllah çikom teşekkür ederimSelam canım hoşgeldinHayırlı olsun yeni başlanğıcın çoğu ödemdir zaten çabucak gider.
Çok geçmiş olsun canım. Biz de hastalıklarla boğuşuyoruz 10 gündür oğlumla eşim hastalandı daha sonra ben. Yavaş yavsş toparlanıyoruz. Ama en kötüsü miniklerin hastalaması. Allah acil şifa versin kuzuyaGünaydın kızlarçok fazla geçmiş yapamadim küçük kızım gece hastalandı apar topar hastaneye götürdük hastane sonrası eve döndük şimdi şükür iyi bende 2/3 saatlik uyku ile duruyorum
Varlığı bir derttt yokluğu yaraBen emzirmeden öncede vardı.Neyse
İsmin çok kısalmış o ne öyle dümdük filizAboooo
Ben sevmiyorum . Sevmediğim herşeyide vermiş Rabbul AleminİnşaAllah çikom teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım. Biz de hastalıklarla boğuşuyoruz 10 gündür oğlumla eşim hastalandı daha sonra ben. Yavaş yavsş toparlanıyoruz. Ama en kötüsü miniklerin hastalaması. Allah acil şifa versin kuzuya
Varlığı bir derttt yokluğu yara
İsmin çok kısalmış o ne öyle dümdük filizne güzel uzata uzata sesleniyorduk nağmeli nağmeli
Kazen abim düzeltmisİsmin çok kısalmış o ne öyle dümdük filizne güzel uzata uzata sesleniyorduk nağmeli nağmeli
Gecmis olsun canimİnşaAllah çikom teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım. Biz de hastalıklarla boğuşuyoruz 10 gündür oğlumla eşim hastalandı daha sonra ben. Yavaş yavsş toparlanıyoruz. Ama en kötüsü miniklerin hastalaması. Allah acil şifa versin kuzuya
Gecmis olsun canimİnşaAllah çikom teşekkür ederim
Gecmis olsun canim
Gecmis olsun canim
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Kahvaltı yapıyorum
Sağol canım hoşgeldinAyy hedefine cok az kalmış canim. Maşallah sana
Dünkü dolmalarin etkisi sanirimBildirimim
Cuma 81.2
Bugun 81.5
Fark +300
Tmm başlayım spora