- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Günaydın canım. Geçmiş olsun.Günaydın kızlarçok fazla geçmiş yapamadim küçük kızım gece hastalandı apar topar hastaneye götürdük hastane sonrası eve döndük şimdi şükür iyi bende 2/3 saatlik uyku ile duruyorum
Gunaydin canim sabit olmanda guzelGunaydin herkese sabah 8de kalktim anneme temiizlige geldim sabitim
Misafirlere ragmen sabit gelebilmissin demek ki cumaya guzel.eksiler gelecekcok sukur misafirler gitti ben yorgunluktan bitik
Eki Görüntüle 2908334
E Elif_Eylul
Zipzip-
@MiraPham
Günaydın canim cok gecmis olsun neyi varmisGünaydın kızlarçok fazla geçmiş yapamadim küçük kızım gece hastalandı apar topar hastaneye götürdük hastane sonrası eve döndük şimdi şükür iyi bende 2/3 saatlik uyku ile duruyorum
Tebrikler canım ayağın düzeldi micok sukur misafirler gitti ben yorgunluktan bitik
Eki Görüntüle 2908334
E Elif_Eylul
Zipzip-
@MiraPham
Gecmis olsun canim neoldu hayirdirGünaydın kızlarçok fazla geçmiş yapamadim küçük kızım gece hastalandı apar topar hastaneye götürdük hastane sonrası eve döndük şimdi şükür iyi bende 2/3 saatlik uyku ile duruyorum
Çokmu kötü durumdayım
Afiyet olsunDün ki menüm
10.00
2 tane sosis
2 dilim ekmek
Peynir
1 haslanmis yumurta
1 brdk cay
------
15.00
1 dilim yaş pasta
Benim bugun dogum gunum ama du arkadasim supriz yapip pasta getirmis minik bi kutlama yaptik
--------
19.00
Haşlanmiş tavuk kanat ve but
2 tahta kasik bulgur pilavi
1.5 litre su
Spor ev işi oldu :)
BugünSporu ne zaman yapcan ?
Afiyet olsun canımDün ki menüm
10.00
2 tane sosis
2 dilim ekmek
Peynir
1 haslanmis yumurta
1 brdk cay
------
15.00
1 dilim yaş pasta
Benim bugun dogum gunum ama du arkadasim supriz yapip pasta getirmis minik bi kutlama yaptik
--------
19.00
1.5 litre su
Çokmu kötü durumdayım
Geçmiş olsun canım.ayagim biraz daha iyi kuzumm ama gunum yogun geviyor cok ayakta duruyorsam agri yapiyor tamamen ne zaman gecer
Afiyet olsun canımDün ki menüm
10.00
2 tane sosis
2 dilim ekmek
Peynir
1 haslanmis yumurta
1 brdk cay
------
15.00
1 dilim yaş pasta
--------
19.00
1.5 litre su
Ne yapcan?
Ekmek yemeKebap yiyoreeeeee
oy canimcok gecmis olsun neyi var peki
Gunaydin canim sabit olmanda guzel
Misafirlere ragmen sabit gelebilmissin demek ki cumaya guzel.eksiler gelecek
Günaydın canim cok gecmis olsun neyi varmis
Üşütmüş kızlar ya imdi iyi şükür dün içtiği suları bile kustu mide boş. Sağolun kızlarGecmis olsun canim neoldu hayirdir
Sağol canım benimGünaydın canım. Geçmiş olsun.
Günaydın geçmiş olsun canımGünaydın kızlarçok fazla geçmiş yapamadim küçük kızım gece hastalandı apar topar hastaneye götürdük hastane sonrası eve döndük şimdi şükür iyi bende 2/3 saatlik uyku ile duruyorum
Ayy hedefine cok az kalmış canim. Maşallah sanaGünaydın geçmiş olsun canım