Ayni tip besleniyorum diyorsun belkide beslenme tipini degistirmen gerekiyor canimYetmiyor yürüyorum su iciyorum aslında genel olarak aynı tip besleniyorum arada kaçıyor belki ama menü paylaşımlarını yapayım haklısın
Selam canim hayirli olsun zorlu bir süreç kolay gelsinSelam kızlar napiyosunuz hava ne kadar sıcak bende birazdan kardeşime gidicem yeni evi tutmuşlar ev toplanicak yarında yeni evin temizliği var
Evet başımda agriyo dünden beri çok da sıcak kavruluyo ortalık . Sağol canımSelam canim hayirli olsun zorlu bir süreç kolay gelsin
Bana da dua et . Ne güzel hemen duan kabul oldu ev bulundu taşınıyor . Kolay gelsin canım. Allah razı olsun canım senden ne güzel gelinine yardım edeceksin. Allahım işlerini kolaylaştırsın senindeSelam kızlar napiyosunuz hava ne kadar sıcak bende birazdan kardeşime gidicem yeni evi tutmuşlar ev toplanicak yarında yeni evin temizliği var
Sağol canım teşekkür ederim ne duası istiyosun. Ya benim kalbim temiz dün bana dedi abla ev çok güzel tutacaksiniz deidm. Eşim arabaa alacak buldu ta karşıya gitti Anadolu yakasına olmicak dedim sanırım his meselesi. Ya 7 aylık hamile annesi aşıdan hasta olmuş onumuzdeki ay abisi evleniyo onlarda yoğun . Benim annemde calisiyo . Dayısının eşi gelecek yardıma beraber yapıp cikicaz napimBana da dua et . Ne güzel hemen duan kabul oldu ev bulundu taşınıyor . Kolay gelsin canım. Allah razı olsun canım senden ne güzel gelinine yardım edeceksin. Allahım işlerini kolaylaştırsın seninde
Afiyet olsunGunaydin dünki menüm
10.00
domates salatalik biber
2 dilim tm bgdy emek
3 cay kasigi visne receli
------
16.00
Mercimek corbasi
-20.00
Bulgur pilavi
Yogurt
1 lt su
Sagol canimAfiyet olsun
Iste arada kacanlari yuruyusun telafi ediyor sabit kaliyorsun surekli bence tam anlamiyla baslamalisin ve takimla daha cok bag kurmalisin o zaman daha mptive olursun , sahsen sen gelip menu yazip cikiyorsun yada tarti fotosu kac ay oldu kimdir bu I_cell ben bilmiyorumYetmiyor yürüyorum su iciyorum aslında genel olarak aynı tip besleniyorum arada kaçıyor belki ama menü paylaşımlarını yapayım haklısın
Bugun oyle olur parol ve aspirin alabilirsin canim sen emzirmiyorsun demiSağol canım stresim geçti ağrım kaldı eşek tepmiş gibiyim
allah kolaylik versin canim zor sicaktaSagol canim ya beynim yukari bakmaktan döndü bugunde mübarek sıcak
Evin pisligi pis insanlarla ugrasmaktan iyidir canim yengeside gelecekmis bir sekilde halledilir birlikteSağol canım teşekkür ederim ne duası istiyosun. Ya benim kalbim temiz dün bana dedi abla ev çok güzel tutacaksiniz deidm. Eşim arabaa alacak buldu ta karşıya gitti Anadolu yakasına olmicak dedim sanırım his meselesi. Ya 7 aylık hamile annesi aşıdan hasta olmuş onumuzdeki ay abisi evleniyo onlarda yoğun . Benim annemde calisiyo . Dayısının eşi gelecek yardıma beraber yapıp cikicaz napim
Afiyet olsun canim bulgur miktari ne kadardi , su yine az en az 2 lt icmelisinGunaydin dünki menüm
10.00
domates salatalik biber
2 dilim tm bgdy emek
3 cay kasigi visne receli
------
16.00
Mercimek corbasi
-20.00
Bulgur pilavi
Yogurt
1 lt su
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Allah kolaylık versin günaydın canımInsallah canim düşun sabah ezaninda gidiyoruz genede sıcak
Günaydın canımGunaydin canim
Afiyet olsun canimHindistan cevizli kahve yaptim simdi bu kahvenin ustunde yuzen yaglarin Eki Görüntüle 2907664 yag yakacagina emin miyizsanki bu iste bir is var
Selam . Hayırlı olsun canım. Kolay gelsinSelam kızlar napiyosunuz hava ne kadar sıcak bende birazdan kardeşime gidicem yeni evi tutmuşlar ev toplanicak yarında yeni evin temizliği var