Oo supersin canim20 dk walk fitness
25 dk eva fitness
Tamam canikoo
Afiyet olsun ..Hindistan cevizli kahve yaptim simdi bu kahvenin ustunde yuzen yaglarin Eki Görüntüle 2907664 yag yakacagina emin miyizsanki bu iste bir is var
İzmir de çok sıcak..Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Burasıda çok sıcak oturduğum yerde terliyorum. Bugün çok sıcak
İpsiz yapıyorum bende.
Kabak çiçeği dolması..E Elif_Eylul bu dolmalar senin için keşke getirebilseydim.
Maşallah sporuna..20 dk walk fitness
25 dk eva fitness
Soğanı soteleyip azıcık domatea sosu yada salça bulgur pirinç ile pilav gibi suyla pişirip nane karabiber dedi annem, çiçekleri doldurunca az suyla pişiriyorsun üzerine inmesine yakın tereyağ ve zeytin yağı diyor annem ben hiç yapmadım.Afiyet olsun ..
Burda bir arkadaş bu hindistan cevizli kahve içiyordu tek onun etkisi değildir ama baya bir kilolar vermişti
Sen de istikrarlı ol bakalım
İzmir de çok sıcak..
Hele Dün çok boğucuydu son sıcaklar artık yavaş yavaş azalır..
Bak beni ararsınız der gibi güneş yakıyor
Kabak çiçeği dolması..
Hiç Yemedim içi diğer dolmalar gibi mı hazırlanıyor tadı farklı mı oluyor???
Maşallah sporuna..
Sen yenisin galiba
Hoş geldin...
Ben de mezun üyeyim takılıyorum
Çok geçmiş olsun tatlım. Dr. A git. Allah'tan oğlunu kurtarmışsin.Zipzip yarışı mı var kaptanımZipzip- ???
Okul başlıyor öğlenci olurum spor yapamam diyordum ama sabahçıyım çok şükür...
En azından zipzip yapayım bari
Şimdi yapamam oğlum yere kafa üstü çakılıyordu betona gelmesin başı diye ayağımı refleks olarak uzattım onun kafasını kurtardım ama kendi ayak küçük parmagimi kurtaramadım morardı şişti şimdi topalliyorum
Çatlama falan olmasından korkuyorum
Geçmiş olsun canımZipzip yarışı mı var kaptanımZipzip- ???
Şimdi yapamam oğlum yere kafa üstü çakılıyordu betona gelmesin başı diye ayağımı refleks olarak uzattım onun kafasını kurtardım ama kendi ayak küçük parmagimi kurtaramadım morardı şişti şimdi topalliyorum
Çok güzellerE Elif_Eylul bu dolmalar senin için keşke getirebilseydim.
Geçmiş olsun canımZipzip yarışı mı var kaptanımZipzip- ???
C Chikolata_gozlum ile zipzip yapalim dedik gunluk olarak artirarak gideriz diye düşündükZipzip yarışı mı var kaptanımZipzip- ???
Geçmiş olsun canım.Zipzip yarışı mı var kaptanımZipzip- ???
Aynen canim yeniyim 1 hafta bittiAfiyet olsun ..
Burda bir arkadaş bu hindistan cevizli kahve içiyordu tek onun etkisi değildir ama baya bir kilolar vermişti
Sen de istikrarlı ol bakalım
İzmir de çok sıcak..
Hele Dün çok boğucuydu son sıcaklar artık yavaş yavaş azalır..
Bak beni ararsınız der gibi güneş yakıyor
Kabak çiçeği dolması..
Hiç Yemedim içi diğer dolmalar gibi mı hazırlanıyor tadı farklı mı oluyor???
Maşallah sporuna..
Sen yenisin galiba
Hoş geldin...
Ben de mezun üyeyim takılıyorum
Oh ne güzel bitirmişsin canım.
Hmm kavrulunca tabi tadı daha bir başka güzel olur afiyet olsun size ...Soğanı soteleyip azıcık domatea sosu yada salça bulgur pirinç ile pilav gibi suyla pişirip nane karabiber dedi annem, çiçekleri doldurunca az suyla pişiriyorsun üzerine inmesine yakın tereyağ ve zeytin yağı diyor annem ben hiç yapmadım.
Sağol canım eşim işte..Çok geçmiş olsun tatlım. Dr. A git. Allah'tan oğlunu kurtarmışsin.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Sağol canımÇok güzeller
Geçmiş olsun canım
Hmm iyi düşünmüşsünüz hiç yoktan iyidirC Chikolata_gozlum ile zipzip yapalim dedik gunluk olarak artirarak gideriz diye düşündük
Cook geçmiş olsun canim
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Inşallah sen de mezun olursun ...Aynen canim yeniyim 1 hafta bitti
2. Haftadayim ins bizde mezun oluruz ya
3000-5000 e kadar çıkabiliriz banada uyarOh ne güzel bitirmişsin canım.Günlük ne kadar artırıcaz? Bana her rakam uyar
Geçmiş olsun canım , stres yapma . Kolay gelsin
Geçmiş olsun neren ağrıyor. Aşıdan sonra bende bir kaç gün kötü olum . İş yapma dikkat et bol bol dinlen canım . Geçmiş olsun
Yok canım emzirmiyorum parol var onu içeyim insaAllah birazda olsa hafifletirBugun oyle olur parol ve aspirin alabilirsin canim sen emzirmiyorsun demi
allah kolaylik versin canim zor sicakta
Evin pisligi pis insanlarla ugrasmaktan iyidir canim yengeside gelecekmis bir sekilde halledilir birlikte
Kaptan çıldırdı3000-5000 e kadar çıkabiliriz banada uyar
Yarin kac yapalim 1000 iyi mi :)