Günaydın canimGünaydın güzeller
Tamam300 ile baslayalim mi
bende soruyum bu soruyu onaAfiyet olsun.
Başarılar canım.
Ne yapmak lazım?
Tebrikler.
Afiyet olsun canım.
Harikasın.
Selam soyle.
Bu hafta daha iyi olursan özrün kabul olur.
Listede daha iyi olacak.
Muhteşem.
Harika.
Süper kaptan.
Afiyet olsun.
Hımmm hımmm .açık daha çaba gerekiyor olabilir.
Simay ne zaman 6 lari görecek.
Sağol canım stresim geçti ağrım kaldı eşek tepmiş gibiyimGeçmiş olsun. Stres yapma. Şifa olur inşallah.
Geçmiş olsun canım , stres yapma . Kolay gelsinGünaydın kızlarrrtemizlik kahvalti hersey tamam gibi ama benim karnim cok agriyor migdem bulaniyor ilac aldim misafir 10 gibi gelecek
Geçmiş olsun neren ağrıyor. Aşıdan sonra bende bir kaç gün kötü olum . İş yapma dikkat et bol bol dinlen canım . Geçmiş olsunSağol canım stresim geçti ağrım kaldı eşek tepmiş gibiyim
Günaydın canimGünaydın kızlarrrtemizlik kahvalti hersey tamam gibi ama benim karnim cok agriyor migdem bulaniyor ilac aldim misafir 10 gibi gelecek
Geldiniz mi incirden canim
Geldik pertimGeldiniz mi incirden canim
Sicagin altinda calismak zor Allah kolaylik versin canimGeldik pertim
Sagol canim ya beynim yukari bakmaktan döndü bugunde mübarek sıcakSicagin altinda calismak zor Allah kolaylik versin canim
Iki uc gun sicak gosteriyor sonra serinliyor havalarSagol canim ya beynim yukari bakmaktan döndü bugunde mübarek sıcak
Insallah canim düşun sabah ezaninda gidiyoruz genede sıcakIki uc gun sicak gosteriyor sonra serinliyor havalar
Günaydın canimGünaydın kızlar...
Gerçi bana gün 7 buçukta aydıoğlum sağolsun
Günaydın geçmiş olsun canımmGünaydın kızlarrrtemizlik kahvalti hersey tamam gibi ama benim karnim cok agriyor migdem bulaniyor ilac aldim misafir 10 gibi gelecek
Olsun canim bugunden sonra dikkat et haftaya daha guzel sonuclar alirsinBenim tarti sonuçlarım bu aralar çok dengesiz kızlar ondan hiç paylasasim da gelmedi akşam bakarım yine diye düşündüm unutmuşumZipzip- Cordelia
E Elif_Eylul
Yetmiyor yürüyorum su iciyorum aslında genel olarak aynı tip besleniyorum arada kaçıyor belki ama menü paylaşımlarını yapayım haklısınOlsun canim bugunden sonra dikkat et haftaya daha guzel sonuclar alirsin
Menü de paylasmiyorsun bu ara sadece adimlar yetmiyor demek ki