Duzelttim canimEtiketim cikmadi ama
Bildirim de görünmüyor
Zaten demisler tatli icinsali menusu
10.30 1 tereyagda yumurta 1 dilim cavdar 3 zeytin ,1 dlm peynir ,domates salatalik
15.30 1 dilim revani(bir gun oncesi misafire yapmistim onunla yemedim sonra bir gun sonra yerken): ...
18.30 1 kase yayla corbasi ,1 kase kuru fasulye ,ayran
@MiraPham E Elif_EylulZipzip-
su 2.lt
adim
8850 adim attım ama gelince kas gevsetici aldim ayagim agridi ...hoş.. tatlı yedin simay agrinla uyu iyi oldu sana ...
Burda orda heryerde
Zaten demisler tatli icin
Burda orda heryerde
burdayim bir yere gitmiyorum ama gunde 1 kere gelmeyle olmuyor spor olmayinca motive olamiyorum diyet konusunda kalktim dun yuruyuse ciktim bideHoş geldingitme bir daha bir yere
Rahatsizligin gectiyse diyete devam et canım sporda kendini yorma fazla,yavas yavas verirsin
burdayim bir yere gitmiyorum ama gunde 1 kere gelmeyle olmuyor spor olmayinca motive olamiyorum diyet konusunda kalktim dun yuruyuse ciktim bide
İyileştin mi ne yürüyüşü ?
burdayim bir yere gitmiyorum ama gunde 1 kere gelmeyle olmuyor spor olmayinca motive olamiyorum diyet konusunda kalktim dun yuruyuse ciktim bide
ben geldiiim. napıyosun canım? sessizlik bitmedi takımda, yaz bitiyor neyseki yakında kalabalıklaşırız inşallahEmoji birakip kaçayım en iyisi
Simdi oturdum kk da geziyorum canim aksama doğru sulama isleri varben geldiiim. napıyosun canım? sessizlik bitmedi takımda, yaz bitiyor neyseki yakında kalabalıklaşırız inşallah
1 haftalığına gitmişti galiba perşembe mi dönüyor canımValla bu gidisle tatilden tarti fotosuda atmicak
Amin insallah canim sagol
Bende bugun öyleyim 2300 adimdayim dahaBende çikolata yiyorum ne spor ne adım hak getire . Canım birşey yapmak istemiyor yine
Ah güzel kaptanım en azından sen bahçede çalışıyorsun. Ev soğuk üşüyorum yaktım elektrikli sobayı aldım battaniye yi 2 kare bitter çikolatamı yavaş yavaş yiyorum bitmesinBende bugun öyleyim 2300 adimdayim daha
Afiyet olsun canimAh güzel kaptanım en azından sen bahçede çalışıyorsun. Ev soğuk üşüyorum yaktım elektrikli sobayı aldım battaniye yi 2 kare bitter çikolatamı yavaş yavaş yiyorum bitmesin
Çok iyi ya sıcak havaları hep sevmişimdir. Ama burda dün yağmur yağdı bugün de soğuk hasta olmam inş. Çocuklara diyorum üstünüze giyinin yok sıcak diyorlardı. bakıyorum onlar sıcak bir ben üşüyorum herhaldeAfiyet olsun canim
Bugun burasi cok sicak ama evin icin serin neyseki
kolay gelsin canım. Evet 1.sınıf kaydı yaptırdık bakalım, haftaya uyum eğitimi başlıyor kısmetseSimdi oturdum kk da geziyorum canim aksama doğru sulama isleri var
Az kaldi tatiller bitiyor okullar acilacak
Oğlunu okula yazdirdin mi
Dikkat et canim bende sicagi severim de fazla sicaga da gelemiyorum 30 derece ustu iyi gelmiyor:)Çok iyi ya sıcak havaları hep sevmişimdir. Ama burda dün yağmur yağdı bugün de soğuk hasta olmam inş. Çocuklara diyorum üstünüze giyinin yok sıcak diyorlardı. bakıyorum onlar sıcak bir ben üşüyorum herhalde
Hayirli olsun bakalim canimkolay gelsin canım. Evet 1.sınıf kaydı yaptırdık bakalım, haftaya uyum eğitimi başlıyor kısmetse
sağol tatlımmHayirli olsun bakalim canim