- 21 Nisan 2010
- 3.474
- 22.869
Kqptanın karnım tok . Yoksa yerdi hadi iyisin ısırmakla yetinecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kqptanın karnım tok . Yoksa yerdi hadi iyisin ısırmakla yetinecek
HaHhaa elmali kurabiye ozellikle belirtilmis tamam yememCuma harici pogca borek tatli ......elmalı kurabiye..... yemek yasaktir
Hiç merak etme. 10. Olmayız.Gecen hafta 5.olduk bu haftada sonuncu oluruz
Bize kötü örnek oluyorsun yok kurabiye falan kimse istemiyorTamam knka sen banq borek veer
Bende sana kurabiye
Yassakkkk artik bugun salı cumaya kadar detoksHaHhaa elmali kurabiye ozellikle belirtilmis tamam yemem
Peki aşure
Miniğim tatlı bebeğim canım ona da hayır dersek ortmenim sütlaç da olmaz mı dicen diye korkuyorum.HaHhaa elmali kurabiye ozellikle belirtilmis tamam yemem
Peki aşure
Onu yanlisikla attim uzgun olcaktiminik kalp0753 kızgın suratini gördüm
Neyse cumaaaya az kaldi dayanin gariiYassakkkk artik bugun salı cumaya kadar detoks
Yok size konuşmamki kime sinirlendim ona konuşurumSen borek ye cikolatanin dedigi gibi
Odul diye daha guzellerini yapariz
Buna yarildim
Yaaa konusma
Kalbim kirilir
Minik bi dilim çokalataaaaaaaaMiniğim tatlı bebeğim canım ona da hayır dersek ortmenim sütlaç da olmaz mı dicen diye korkuyorum.
Banada kızgın atmayın tırsıyorumOnu yanlisikla attim uzgun olcakti
Biz dayanırız da kurabiye canavarı var. Onu bilmiyoz.Neyse cumaaaya az kaldi dayanin garii
Sen sus hiç birşey söyleme sen susta kurabiyen konuşsun
Bu saatte olmaz bitter yarın yersinMinik bi dilim çokalataaaaaaaa
Kilo yaparım ama
Şu kıza ceza verinde görsün gününü minik kalp0753Cuma harici pogca borek tatli ......elmalı kurabiye..... yemek yasaktir
Imoji secerken karisiyir bazen .dBanada kızgın atmayın tırsıyorum
Aşure bitmedimiyaaHaHhaa elmali kurabiye ozellikle belirtilmis tamam yemem
Peki aşure