- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Misiri yaninda da pogacayi yeyince hep karbon oldu diye ayranla sisirdim kendimi kaptanimGecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim mısırı yemissin sonunda ama akşam yemeğin az geldi bana
Günaydın canim
O freni hiç bırakmadım dikkat ediyorum canmİyi bakalım gel gel en güzeli böyle böyle fren yaparsın
Kiz sinitzelin kendisi zaten yeterince bos kalori bide kizarinca hobaaa çiiikiii cikiiiŞinitzel yağda kızartılmadıysa güzel menü.
Ooo kimler gelmisO freni hiç bırakmadım dikkat ediyorum canm
Eee bende kafayi yediysem ne olacak
Oooo kaptan ben hanginizi toplayimEee bende kafayi yediysem ne olacak
Hayirli öğlenler canimHerkese hayırlı öğlenler hayırlı işler kokay gelsin herkese
Selam canımOoo kimler gelmiskac kgsun kiz
Oo cok iyi canim kilonu koruyorsunSelam canım
Cumartesi tartıldım
Iyi almamissin canim cok sukur , biz toplucaSelam canım
Cumartesi tartıldım
Yulaf olabilir, sandevic yapip getirebilirsin peynirli domatesliKızlar sabahları haşlanmış yumurta yerine ne yiyebilirim fikir verin bana lütfen dükkanda yiyebilecegim birşeyler
Teşekkür ederim tatlımOo cok iyi canim kilonu koruyorsun
Iyi almamissin canim cok sukur , biz toplucaKmsl Hnd i bekliyoruz kac oldu acaba
Yulafı yoğurtla yiyorum normalde öğlen arasındaYulaf olabilir, sandevic yapip getirebilirsin peynirli domatesli
İnce tambugday ekmek arası dilim peynir domates sandviç olabilir canım.Yulafı yoğurtla yiyorum normalde öğlen arasında
Sabah nasıl yapacam onu
Onlar icin kapakli kasikli kaplar var aslinda oyle bisey alsan hepsinin ayri koysan guzel olurYulafı yoğurtla yiyorum normalde öğlen arasında
Sabah nasıl yapacam onu
Peynir ye looo.Yulafı yoğurtla yiyorum normalde öğlen arasında
Sabah nasıl yapacam onu