Kalmadı kas mas hakiki havuç dilimiyle dönüyorum arqnıza
Hahahahhaha tartıya yüzleşebilir miyim bilmiyorumOoo cuma tarto fotosu atarsin artik. Donun artik ya takim canlansin surekli filizle kaptana sariyorum yakinda donunce beni bulamayacaksiniz atacaklar tekmeyi bana
Afiyet olsun canım11 30
2 tb ekmek krem peynir domates salatalık kırmızı biber 1 kahve
16 :00
3 köfte salata 5 adet mantar 1 bardak cola
19 :00
2parça kuzu et salata 2 biber 5 bardak siyah çay
3lt su
Afiyet olsun canımMenu
Sabah (11:00)
1 dlm tam bugday
1/2 yumurta
1/2 kk peynir
1yk menemen
4 kaju
Ogle(15:00)
2 minik dlm kavun (lokmalik)
4yk barbunya
1 tane firinda kabak
Aksam(18:30)
5yk tazefasulye
1 bardak ayran
Su: 2.5 lt
En çok çikolata kirletti temizlik yapmadan kaçtı. İş olunca kimse yok. Kaptana kalır ben olmasam.
Ahh Ahh anca yiyip içip gezsinler.
Babaannem gibi söylene söylene temizliği de yaptım.
Haydi iyi geceler.
Işığı kapatayım.
Ruyalarda degilsen gel
Uzayin izi
Belli uzayliyim zaten
4 tane börek fazla gibi 1 tame yiyip yanında başka şey yeseydin keşke. Afiyet olsun.Bugünki menüm
Sabah 10.00 1.5 kepekli ekmek 2 haş yumurta domates salatalık az krem peynir 1 çatal tahin pekmez
Ara15.00 1 avuç içi çerez
Yarım elma
Akşam19.30 4 tane kepekli undan kıymalı börek ayran
Su 3 lt
Spor Eki Görüntüle 2904274 500 pZipzip- E Elif_Eylul Cordelia aslında saat 12 olunca kendiliğinden dokunmatik ya değmiş bi yere iş yaparken 3.500 adımdı saat 12 ye kadar geri 00.00 oldu adım sıfırlandı saat 12 denitibaren bu adım
Doğum günü kutlu olsun canım . Afiyet olsunGünaydın kızlar dünün menüsünü yazayım hemen dün oğlumun yaş gününü yaptık kosturmacali geçti aksam.
yorgundum gelemedim
20.08. cuma menüsü
Kahvaltı 09.00
1 domates
1 salata
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen 13.00
1 kase yumurtasız menemen
Çeyrek dilim çavdar ekmeği
Akşam
2 çatal pasta
5 kaşık kısır
1.5 litre su
Aralarda Nescafe
Dün adimim vardı ama adimsyaarim yanımda dildiZipzip- E Elif_Eylul
Yok bitdi sayılır. Kendimi diyorum odayı değilBelediyeye haber verelim mi
Geçmiş olsun canm size de bulasmamistir insaallahAblam da aşı yoktu
Eniştem de var canım
Teşekkür ederim canım bugün 9. Gün hiç bir belirti yok olsaydı belli olurdu dimiGeçmiş olsun canm size de bulasmamistir insaallah
Buyurun benim :)Heee deli iste neolcak
Nasil yatistiriyon peki canimAynen yaa acıkiyorum akşam az yediğim için.
MasallahEvin içinde 4400 adim attim aksama kac olacak bakalim
Rekorum 21000
Bazen Sade kahve, su, yeşil çay bazen, biraz kuru üzüm. Bazen yoğurt, bazen domates, salatalık ile.Nasil yatistiriyon peki canim
Guzel seylerr aklimda olsunBazen Sade kahve, su, yeşil çay bazen, biraz kuru üzüm. Bazen yoğurt, bazen domates, salatalık ile.
Benimde bel ip ince ama basen fena burdayım diyor. spor yapmadığım için sanırım ha birde bel ve göğüs tarafından çok ter atıyorum ondan mı ince kaldi acabaKalmadı kas mas hakiki havuç dilimiyle dönüyorum arqnıza
Bende de durum ayni canim gecen seneye kadar hep 58 e çıkarken kilom bu sene 55 lerde takiliyorum:))Kızlar ben 2 aydır beyaz ekmek yiyor um çayımı bol şekerli ve bazen tatlı abartıyorum ama hep 60 ta kaldım çok çok 61 çıktım ve geri indim 60a acaba vücut kendini o kiloya mi alıştı rdi hamilelik ten öncede hep 67 66 lardayim hiç değişmzdim.
Ama 50 lere gelince bir bakıyorum yine almışım 6 larda hep sabitim
Senin boyun kaç canım?Benimde bel ip ince ama basen fena burdayım diyor. spor yapmadığım için sanırım ha birde bel ve göğüs tarafından çok ter atıyorum ondan mı ince kaldi acaba
Ayyy maşallahBende erken kalktim kahvalti yaptim kizı parka götürdüm Eki Görüntüle 2904306
Hep aynı suratı mussuz hayatAyyy maşallahNeden kızgın hanımefendi
Ahaha valla diyetisyene seni gösterip kavga edecegimDikkat etmem gerekince daha cok yiyorum nedense anlamıyorum kendimi
2yas sendorumu diyorsunHep aynı suratı mussuz hayat
Benimde bel incecik simit bölgesi var o da hep karbonhidrat beslenmemdenBenimde bel ip ince ama basen fena burdayım diyor. spor yapmadığım için sanırım ha birde bel ve göğüs tarafından çok ter atıyorum ondan mı ince kaldi acaba