- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bana diyo banaaaPazarteside mi tarti fotosu atalim
Var canım. Belki kas yok.Yuh sende hala yağ mi varbenim kaslarım yesemde gitmiyor
Cennetin
Günaydın kızlar ben anca aldım elime telefonu
Sana takti kafayiBana diyo banaaa
Heee deli iste neolcakSana takti kafayi
Filizin sol gozu attimi yakar hepimizi ben tarafsizim
Yok be sen de yağ yoktur gobkr var diyip durdun sende göbekte yok sen hala eski görüntüne takılıp kalmışsın kendini bizim gözümüzden goremiyorsun
Pazartesi tartı fotosu paylaşırsan hepiniz
Pazartesi tartı fotosu paylaşırsan hepinizböyle olursunuz
Gercekten disardan bakmak cok farkli oluyor mesela ben kendimi sisko hissediyorum vermem gereken kilo varmis gibi geliyorYok be sen de yağ yoktur gobkr var diyip durdun sende göbekte yok sen hala eski görüntüne takılıp kalmışsın kendini bizim gözümüzden goremiyorsun
Belediyeye haber verelim miTemizlik yapıyorum. Çok fena evi dağıtdım içinden çıkamıyorum
Prenses atarlı galiba annesine mi benziyor neBende erken kalktim kahvalti yaptim kizı parka götürdüm Eki Görüntüle 2904306
Aynı ben evetPrenses atarlı galiba annesine mi benziyor ne
Yemegi ne zaman yedin iki öğün mü uc öğün mu yiyorsunÇok acıktım
Bu hisle koruma sağlanıyor bence, relax olsan geri alırsin zatenGercekten disardan bakmak cok farkli oluyor mesela ben kendimi sisko hissediyorum vermem gereken kilo varmis gibi geliyor
2 ana 2 ara yapicm cnm bu hafta listemi hazirladim. Arada maden suyu yanina birsey yemedim diye aciktim. Bu hafta ucundan 79u gormeyi istiyorumYemegi ne zaman yedin iki öğün mü uc öğün mu yiyorsun
Relax birakamiyorum kendimi cok hızlı da kilo alabiliyorum alınca veremezsem diye korkuyorumBu hisle koruma sağlanıyor bence, relax olsan geri alırsin zaten
Oo planlar guzel canim2 ana 2 ara yapicm cnm bu hafta listemi hazirladim. Arada maden suyu yanina birsey yemedim diye aciktim. Bu hafta ucundan 79u gormeyi istiyorum
Ablam da aşı yoktuÇok şükür canım. Sağlıkla atlatsinlar. Aşi var mıydı?