Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin orda saat kaçki kahvalti yapcanBen aksam ucar sabah yatar bsykusmuydu o Aksamdan kalmayim uyandim yatagin icinde oturuyom
Birazdan kahvalti hazirliyacam
Onlarin hormasindan uyuyamadik gece yarisa kadar takimda volta attikAynen horlama seslerinden uyuyamadım.
9.44 suanSizin orda saat kaçki kahvalti yapcan
Heee bizde 10 449.44 suan
Temizlik yapıyorum. Çok fena evi dağıtdım içinden çıkamıyorum
Kolay gelsin ozamanTemizlik yapıyorum. Çok fena evi dağıtdım içinden çıkamıyorum
Ruyalarda bulustuk mu kizTemizlik yapıyorum. Çok fena evi dağıtdım içinden çıkamıyorum
Kolay değil ya neden bu kadar dağıtdım anlamıyorum. Yatak odasında hiçbişey kalmadı hepsini atdın salona, tekrardan katlayıp yerleşdiriyorum.mobilyaların yerinide değişdim. Azcık manyağım galibaKolay gelsin ozaman
Yok rüya falan görmedim. Zaten gece kötü uyudum kaç kere kalkdım bilmedim yaa. Ağlıcaktımmen son. Uykuya dalmışımRuyalarda bulustuk mu kiz
Gelemezsen ruyalarda bukusuruz demişsin
Kolay gelsin canim
Mirada aksamdan kalma bak esniyorBurda.
Buralardayım kilo almaya calisiyorum
Gunaydin canimGunaydin kizlar
Günaydın canimGünaydın mutlu sabahlar.
Kolay gelsin canimTemizlik yapıyorum. Çok fena evi dağıtdım içinden çıkamıyorum
Bizim gurultuden mi uyuyamadin yoksaYok rüya falan görmedim. Zaten gece kötü uyudum kaç kere kalkdım bilmedim yaa. Ağlıcaktımmen son. Uykuya dalmışım
Neeeee neyiyosun hâlaaaaaBuralardayım kilo almaya calisiyorum
Gunaydin canim
Günaydın canim
Kolay gelsin canim
Siz yenimi uyandınız yaa ben kızı yatırıcam şimdi öğlen uykusuna kendisi saat 5 te kalkıyorda acil işleri falan var . Bendemi yatsamMirada aksamdan kalma bak esniyor
Canımmmmmm sende olmasan kimse çağırmayacak beni
Borek yedim kahvaltida ,yetmedi annem bazlama yaptı sicak sicak onu yedim 58 kilo ile geliyorum listeyeNeeeee neyiyosun hâlaaaaa