- 4 Haziran 2015
- 4.620
- 20.039
- 38
Öncesini bilmediğimden anlamadım başta, sanırım bahsi geçmiş, bende dedim başkasının profil msjını mı yazdın acaba geyik olsun diye. Sonra anladım koca senin kocaYoo bildiğin mesaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncesini bilmediğimden anlamadım başta, sanırım bahsi geçmiş, bende dedim başkasının profil msjını mı yazdın acaba geyik olsun diye. Sonra anladım koca senin kocaYoo bildiğin mesaj.
Bunları gördün mü sen?Ay son halini bi atsana bana çok merak ediyorum ne zamandır görmedim seni
Yaa maalesef.Öncesini bilmediğimden anlamadım başta, sanırım bahsi geçmiş, bende de başkasının profil msjını mk yazdın sende geyik olsun diye. Sonra anladım koca senin koca
Hayırr görmedimmmBunları gördün mü sen?
Teşekkürler canım ama sende göreceksin. Bir aslan burcu asla pes etmez.Hayırr görmedimmm
Maşallah mükemmel muhteşem olmuşsun, idölümsüm vallahi, ben 6lara düşme umudumu kaybettim, seni 5te gördükçe kendim düşmüş gibi mutlu oluyorum. Daim olsun fiziğün
Ay yok ben nasıl aslanım bilmiyorum ki ben maymun burcuyum bence, iştahla başlarım her işe sonunu görmeden bye bye, hep böyle oldu bitirdiğim çok nadirdir, beni başlamadna önceki planlama hayal kurma ve başlama kısmı motive ve mutlu ediyor. Sonra büyü bozuluyor, her işimde böyle.Teşekkürler canım ama sende göreceksin. Bir aslan burcu asla pes etmez.
Sağol kuzumSana güveniyorum. Canım benim.
Hoşbuldum canımoyy kuzumm insa elimden geleni yapacagim
bacım sen kaybolcan yeter da
üst kadrolarla samimiyet var anlasıliyor
hoşgeldinn canimmm
sagol kuzummm
pazartesiye 6 lar mi insa
gerekli sakalar dönmüş çiko sagolsun
incirin kabugu soyulur mu bea
Aman diyeyim sakın yapma ben acısını cekiyorum çok fena her sabah yataktan kilometrelerce yürümüşüm gibi kalkıyorum ayağımın altına çivi çakıyorlar sanki50.000 adım atacağım her gün hadi bakalım.
Orman'ın kalbi
Afiyet olsun canımMenüm
10.00
1 d ekmek
2 d peynir
Domates salatalik
1 tane çilek receli
14.00
1 avuç üzüm
17.00
2 d ekmek
Bir kase nohut yemeğı
Ayran
19.00
1 fincan sütlü kahve
2 kare bitter
Su 1.5 lt
Spor 3500 adım 350 puan Cordelia
Maalesef canım bu kadar hızlı alacağımı ben de tahmin edemedimBen de dikkat etmedim, bıraktığım dönemde, tatlılar fastfoodlar, gece yemeleri falan 3-5 arası alınca fazla geldi bianda o kadar alınması. Biz hiç koruyamayacağız sanırım kiloları hep bir verme çabası olacak ömür boyınca
Belki de sen öyle şartlandiriyorsun kendini.Ay yok ben nasıl aslanım bilmiyorum ki ben maymun burcuyum bence, iştahla başlarım her işe sonunu görmeden bye bye, hep böyle oldu bitirdiğim çok nadirdir, beni başlamadna önceki planlama hayal kurma ve başlama kısmı motive ve mutlu ediyor. Sonra büyü bozuluyor, her işimde böyle.
Herkeste takti bugun benim yedilere7ler seni bırakmıyor
Anlamadılar canım galiba , karadeniz gibi estir şu ortamıHerkeste takti bugun benim yedilere
Kavun karpuzun porsiyonu cok canim birinden 3_4 kare dilim yeterDünkü menüm
Kahvaltı menemen , domates salatalık peynir ekmek. Hepsinden 1 tane
Ara 3 kare kavun., 1 dilim
Arada yarım bardak şerbet içirdiler tansiyonum düşmüşdü
Akşam yok. Rahatsızdım biraz.
Su 2.5 litre
Spor 5000 adım
Bugünkü menüm
Kahvaltı 2.5 hş yumurta, domates salatalık, 1 dilim peynir
Ara yarım kase aşure
Akşam Fırında tavuk sebze, 1 kase yoğurt
Su 3 litre.
Spor 5500 adım.
Zipzip- @Filiz16 Cordelia
Japon arkadaslar 31. Gunu elemisler acaba neden ayin hirsizi diyor yahu
Dilini isir , poponu filan kasi at nali as hatta kapiya21.40 kocam geldi yazın bu tarihi seneye yıldönümünü kutlarız.
Afiyrt olsunMenüm
10.00
1 d ekmek
2 d peynir
Domates salatalik
1 tane çilek receli
14.00
1 avuç üzüm
17.00
2 d ekmek
Bir kase nohut yemeğı
Ayran
19.00
1 fincan sütlü kahve
2 kare bitter
Su 1.5 lt
Spor 3500 adım 350 puan Cordelia
Tabi ki sayiliyor , aramiza hosgeldinEvde attigimiz adimlarda sayiliyor mu ahaha ben minik bir ev kuşuyumda
Cola ne kiz ödul mu11 30
2 tb ekmek krem peynir domates salatalık kırmızı biber 1 kahve
16 :00
3 köfte salata 5 adet mantar 1 bardak cola
19 :00
2parça kuzu et salata 2 biber 5 bardak siyah çay
3lt su
Anlamadılar canım galiba , karadeniz gibi estir şu ortamı
Sonuncu olduk diye kendime ödül verdiydimKavun karpuzun porsiyonu cok canim birinden 3_4 kare dilim yeter
Japon arkadaslar 31. Gunu elemisler acaba neden ayin hirsizi diyor yahu
Dilini isir , poponu filan kasi at nali as hatta kapiya
Afiyrt olsun
Tabi ki sayiliyor , aramiza hosgeldin
Cola ne kiz ödul mu
Sonuncu mu oldukSonuncu olduk diye kendime ödül verdiydim
Sonuncu degil kiz oSonuncu olduk diye kendime ödül verdiydim
Gunaydin pampa uyanda hamsiye gidekSonuncu mu olduk
Baluga bu havada gidilmezzz kizumm guneste parlar baluk kacar , yagmurda gidecezsun dereye g.t islanmadan baluk tutulmaz bu hafta bizim g.tler kuru kaldi balukk kacti gorduk sonunculuguGunaydin pampa uyanda hamsiye gidek
Afiyet olsun guzel menu canimMenu
Sabah (11:00)
1 dlm tam bugday
1/2 yumurta
1/2 kk peynir
1yk menemen
4 kaju
Ogle(15:00)
2 minik dlm kavun (lokmalik)
4yk barbunya
1 tane firinda kabak
Aksam(18:30)
5yk tazefasulye
1 bardak ayran
Su: 2.5 lt
Verirsin burdan kopma canim pampamHerkeste takti bugun benim yedilere
Iyi geceler canimIyi geceler kizlar
Moda ruzgarlari esiyor burdaBunları gördün mü sen?
Afiyet olsun canim11 30
2 tb ekmek krem peynir domates salatalık kırmızı biber 1 kahve
16 :00
3 köfte salata 5 adet mantar 1 bardak cola
19 :00
2parça kuzu et salata 2 biber 5 bardak siyah çay
3lt su
Ordada geyik var miTelefonumun şarjı bitiyor onu şarja takayım birazdan gelirim. Gelmezsen Rüyalarınızda buluşalım
Balukta avlayamadik bu havada usagumBaluga bu havada gidilmezzz kizumm guneste parlar baluk kacar , yagmurda gidecezsun dereye g.t islanmadan baluk tutulmaz bu hafta bizim g.tler kuru kaldi balukk kacti gorduk sonunculugu