- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Bence de.Keşke hazırlamasaydın .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de.Keşke hazırlamasaydın .
Orda rahat bırak insanları bari.Telefonumun şarjı bitiyor onu şarja takayım birazdan gelirim. Gelmezsen Rüyalarınızda buluşalım
Artırıyorum 25000Zipzip- adim yarısi icin 15bin siniri mi koysan
Orda rahat bırak insanları bari.
Senle ben çagrinca kalici olmuyoYeni uyelerde gelmiyor
Çağırdıgim uyede gelmedi
Evde attigimiz adimlarda sayiliyor mu ahaha ben minik bir ev kuşuyumdaDuyuru
Takim ici adim yarismasi yapiyoruz bu hafta
Yarisma yarin başlıyor cuma günü son bulacak
Bildirimleri fotografli bekliyoruz
Menu ve sporlari artik bu sayfaya yaziyoruz kizlar ama menulere yorum bekliyorum
Menulere yorum yapilmazsa yine eskisi gibi menu sayfasina gecis yaparim
E Elif_Eylul
Cordelia
Nehir6161
@Elisa83
@TekrarDene
@T u t a s t e
C Chikolata_gozlum
Poni Bon
@Tostombalakanne
@Brzhuzur
@SaskinAnne
@Ytmz
@bluegreeneyes
@Tutku44
@Tesnim1989
@I-cell_84
@sena zeynep
Chedarice
minik kalp0753
Göbeğini ne yapacağını düşünüyor.Cordelia zayıflayınca eşinin tepkisi ne oldu
Sayılıyor canımEvde attigimiz adimlarda sayiliyor mu ahaha ben minik bir ev kuşuyumda
Hak ediyorsun canım . Benim misafirlerim gelecek pazartesi malesef adım yarışında 1. Liğe oynayamayacağım sen ve çikolata 1. Liğe oynuyorsunuz. Ben seni tutuyorum bebeğim ortalığı karıştırıp kaçayım hemenBu adım yarışmasını ben kazanacağım. Hazır kimse spor yapmiyorken 1. Olayım..
Çiçeğin fermanı ( bu ne be )
Yediklerinde var canım sıkıntı bir de ben sporla kilo verebilen bir yapıdayım onu da bırakınca giden geri geldiSeninki izin dönüşğ çok sayılmaz ama eğer dediğin gibi 1.5 ayda 10 kg aldıysan ya yediklerine yada verdiklerine dikkat et derim
Ben de dikkat etmedim, bıraktığım dönemde, tatlılar fastfoodlar, gece yemeleri falan 3-5 arası alınca fazla geldi bianda o kadar alınması. Biz hiç koruyamayacağız sanırım kiloları hep bir verme çabası olacak ömür boyıncaYediklerinde var canım sıkıntı bir de ben sporla kilo verebilen bir yapıdayım onu da bırakınca giden geri geldi
Bu da mı profil mesajı?21.40 kocam geldi yazın bu tarihi seneye yıldönümünü kutlarız.
Ay son halini bi atsana bana çok merak ediyorum ne zamandır görmedim seniGöbeğini ne yapacağını düşünüyor.
1 tencere pilavı gömmüş.
Kardeşine falan bazen gece uyanınca bu kim diyorum demiş. Memnun yani.
Yoo bildiğin mesaj.Bu da mı profil mesajı?