Hayirli öğlenler canimHayırlı öğlenler yeni kalktım kendime geleyim tartılıp foto yollayacağım.
Bacım nazarami geldiniz acaba bi oku okut kendiniEki Görüntüle 2902283
an itibariyle .. nasıl elimden düstü .. resmen düsmek istedisimdi bu isten nefret ediyorum
Eski sporların yok nehircigim nedenHayırlı öğlenler yeni kalktım kendime geleyim tartılıp foto yollayacağım.
Birde çay dökülmesi pek fena olurEn nefret etdiğim olay yaşanmış. Kolay gelsin
3 gün çocuk baktım 3 gün de aşıdan dolayı spor yapamadım . Aşı yapan doktor 3 gün yat dinlen spor yok demişti o yüzden 1 haftadır spor yok.Eski sporların yok nehircigim neden
Hayırlı oğlenler canım.Hayırlı öğlenler yeni kalktım kendime geleyim tartılıp foto yollayacağım.
Rabbim beterinden korusunEki Görüntüle 2902283
an itibariyle .. nasıl elimden düstü .. resmen düsmek istedisimdi bu isten nefret ediyorum
Yapın yapın gözüm yokHayırlı oğlenler canım.Ooo baya geç kalmışsın sonra çikolata neden bu kadar adım atıyor sen uyandığında ben 10.000 adım atmış kahvaltı yapıp ev toplayıp dinlenmeye geçmişdim
Cuma kaçtın canımŞimdi gideyim de kahvaltı hazırlayayım
Yoğunlukların bitince eskisi gibi spor yaparsın o zaman güzelce gider kilolar canım.Yapın yapın gözüm yok
Tatildeyim ben şimdi kafama takmıyorum.
Şuan spor değil de derdim kilo nasıl verebilirim . Bunhaftaki misafirlerimi haftaya erteledim hafta ettim doğum yaptı onunla ilgilenmem gerek dün kaynım almaya geldi spor yapacam diye gitmedim .
Sabitsin canim dime artini atmissinŞimdi gideyim de kahvaltı hazırlayayım
Artilar gitmis canim cumaya eksiler gelecekŞimdi gideyim de kahvaltı hazırlayayım
Bende bişey yedin zann etdim.Kavhe yanı cikolata
Yok kiz yemedim kahvalti ettimBende bişey yedin zann etdim.
Cuma 74.2Cuma kaçtın canım