- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Bak wc ye çıksan eksi gelecektin. Stress yapma takma kafana. Cumaya kadar çok güzel eksi geleceksin bence. Daha bugün salı sıkma canını.Cuma 74.2
Pazartesi 74.5
Bugün 74.2 demekki neymiş kilo aldım herhalde yinewc ye çıkamadım
Yani elimden geleni yapayım da artık gerisiBak wc ye çıksan eksi gelecektin. Stress yapma takma kafana. Cumaya kadar çok güzel eksi geleceksin bence. Daha bugün salı sıkma canını.
Camlari toplarken dikkat et mercimekli en pratik elektirikli supurgeyle alabilirsin.ben genelde boyle yapiyorum. Gecmis olsun canimEki Görüntüle 2902283
an itibariyle .. nasıl elimden düstü .. resmen düsmek istedisimdi bu isten nefret ediyorum
Oh ki ohStandart kahvaltı stilim. Domates salatalık ekmek kahve şöyle yanına simit olaydı ne olurdu birde peynir yada Nutella oooohhh
Nolur nolurNayır nolamaz
İkna ettim tartıyı bugün eksi 100 Gr geldimCumaya ikna et göstersin canım
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarrr
Günaydın kizlarr
Gunaydin
Günaydınnnn
Hayırlı sabahlar olsun
Günaydın çiçeklerimGünaydınlar
Yok kız ne pişi si kocam grip olmuş akşam bütün gece onunla uğraştım ıhlamur falan yaptım biraz toparladı gibi. Ufaklıkta 5 te uyudu gece. Sonra kalktım kahvaltı yaptım evi toparladım şimdi ufaklığı uyutuyorum.
Afiyet olsunda burda neden paylastınkiMenu ptesi
Sabah
1dlm tam bugday
2 catal peynirli omlet
1kk peynir
Ara
10 kaju 10 badem
Kahve
Aksam
6yk taze fasulye
2dlm kavun
1seevis kepcesi semizotu salatasi
Su: 3lt spor :Eki Görüntüle 2902404
E Elif_EylulCordelia Zipzip-
Geçmiş olsun canım Allah kolaylik versin sanada işin zor 3bebe 1kocaNolur nolur
İkna ettim tartıyı bugün eksi 100 Gr geldim
Günaydın çiçeklerim
Yok kız ne pişi si kocam grip olmuş akşam bütün gece onunla uğraştım ıhlamur falan yaptım biraz toparladı gibi. Ufaklıkta 5 te uyudu gece. Sonra kalktım kahvaltı yaptım evi toparladım şimdi ufaklığı uyutuyorum.
Geçmiş olsun canımNolur nolur
Günaydın çiçeklerim
Gecmis olsun canimNolur nolur
Günaydın çiçeklerim
Geçmiş olsun canım Allah kolaylik versin sanada işin zor 3bebe 1koca
Sende tıtısıňı buldun pıtısını aramaGeçmiş olsun canım
100 gram eksi çok az
Sağolun kızlarGecmis olsun canim
Üzüldün mü yoksaAnam gitti
Bilerek unutmustur gelir yarin cantasini almayaBirak çantasini unutmuş
Anam gitti
Ağıtlar yakıyor arkasından kesin üzüntüdenÜzüldün mü yoksa
Bile bile bırakmış demek ki tekrar geri gelecekBirak çantasini unutmuş
Ya onu yazacaktım bende sanki kendim 1 kilo vermiş gibi konuşuyorumSende tıtısıňı buldun pıtısını aramasenin gibi 50 Gr vermedik herhalde
Sağolun kızlar