- 3 Ocak 2020
- 5.708
- 31.676
hosbuldum kuzumHoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbuldum kuzumHoşgeldin canım
Kolay gelsin Guzel eksi tebrik ederim canimKizlar ağaç dikiyoruz sabahtan beri.
Bildirimim
Cuma 82.5 kg
Bugun82.2
Fark -300 gr
Anamla oturuyozNe yapıyorsunuz kizlar
Iyi oturmalar sizde kalacak miAnamla oturuyoz
Tebrikler CanımKizlar ağaç dikiyoruz sabahtan beri.
Bildirimim
Cuma 82.5 kg
Bugun82.2
Fark -300 gr
Sagol evetIyi oturmalar sizde kalacak mi
Imamin dedigini yap yaptigini yapma napiyom kiz bebe dis doneminde acla tok ayni geldim sonrasinda demek ki uykusuzlukmusPampa sen beni gaza getirecektin hani yarin bu artilari at ya
Oglumda rahat gecirdi hic haberim olmuyordu bile bi bakiyorum pirtlamis ama kizin zor geciyor sagol canomOyy rabbim kolaylık versin kuzuya benim kız dişleri çifter çifter çıkardı azılarda dahil bütün dişleri çıkartırken hiç ateşimiz olmadı çok şükür diş dönemi rahat geçti bizde darısı size olsun
Afiyet olsun canım Öğlen 1dilim yemissin aksami salata yogurt gecirebilirdinSelam kızlar bugünün menüsü kahvaltı saat 09.00
Domates salata peynir 1 dilim 5 zeytin 1 dilim kepek ekmeği
Öğlen yok
Saat 14.30
1 dilim pide (disaridaydim)
Ara 15.30
üzüm 1 tane muz
18.35 Nescafe
Aksam yemedim gündüz bir tane pide yediğim için
8000 küsur adım
Şuan 1litre su iki yaparım
Zipzip- E Elif_Eylul
Eva 19 20 yi yaptım . Sonra diyorum ya ben bunları yapmıştım. Dün de yaptım kafa yerinde değil aynı yerde sayıp duruyorum . Diğerlerine başlayacağım . Filiz kaptan kızmadı birşey demedi artıma ama sinirli bana görünmeyeyim ona spora devam edeyim.Ne yapıyorsunuz kizlar
İşte benim kankam ya , tebrik ederim güzelim . Sen eksi ben artı 300Kizlar ağaç dikiyoruz sabahtan beri.
Bildirimim
Cuma 82.5 kg
Bugun82.2
Fark -300 gr
Misafirlerim vardı. Gitdiler. Evde ufak tefek işlerimi hall edip yürüyüşe çıkıcam. İnşallahNe yapıyorsunuz kizlar
Afiyet olsun canımKahvaltı 2 hş yumurta, 1 dilim peynir, domates salatalık dereotu, maydanoz,
Ara 2 kuru kayısı 3 incir
Akşam Nohutlu salata. , Cacık
Su 4 litre
Yeşil çay 3 fincan
Spor tamamlayıp yazarım.
Zipzip- E Elif_Eylul
Çok geçmiş olsun benim tansiyon hep düşer çok kötü bişeyya sabahlari tansiyonum dusuyor ama ben dengemi kaybettim o yuzden dustum abdest alamadim kuzum
En sevdiğim şey oggggg
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Bir dilim derken yani bir pide yanlış yazmisimAfiyet olsun canım Öğlen 1dilim yemissin aksami salata yogurt gecirebilirdin