- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Amin canimŞuan inandım bak Allah muhabbetinizi artırsın
Ciddiyiz gercekten kardesiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canimŞuan inandım bak Allah muhabbetinizi artırsın
Deget yatE Elif_Eylul ablam bebem iyi geceler guzum anamın benden önce doğurduğu
He napayım GBT yi de Atacam burayaCoştun gene bu akşam git yat uyu
Yollarini gozluyordun geliyor mu sonundaYatayim yarin anam gelcek erken kalkayim iyi geceler
GittimDeget yat
Aslinda kazene yazsa dicekHe napayım GBT yi de Atacam buraya
Evet yarin kismetse kahvaltıyaYollarini gozluyordun geliyor mu sonunda
yoluna gül dökecek karga kakını yemeden yola çıkarYollarini gozluyordun geliyor mu sonunda
Onebee karga kalibiyoluna gül dökecek karga kalıbı yemeden yola çıkar
AmanAslinda kazene yazsa dicek
5 te kalk her an gelebilirEvet yarin kismetse kahvaltıya
KakişiOnebee karga kalibi
Sabahin en erken saatinde kalkip Borekler acsinyoluna gül dökecek karga kakını yemeden yola çıkar
Geldim geldim :)
hemde 3tane kız deli bu deliCocukla düğünemimgidilir
Iyi geceler canım aslında gece 12den sonra ki muhabbet ayrı bı güzel olursun bilirsin iyi düşünİyi geceler vardia sistemine geçmişiz beni 3-5 e yazmayinda diğer saatler uyar 3-5 e yurt dışındakileri yazın onları 00-01 iolur :) açılışa gittik ama sadece kahve içtim neler geldi geçti masadan acayip midem ağrıyor ama kahveyi abartmış olabilirim
Bebe azilarini çıkarıyor bırak muhabbeti babayı attık odadan o kadar fena geçiyor 3gecedirIyi geceler canım aslında gece 12den sonra ki muhabbet ayrı bı güzel olursun bilirsin iyi düşün
Maşallah pek tatlı olmuş saçlar sararmaya mi başlamış sankiBebe azilarini çıkarıyor bırak muhabbeti babayı attık odadan o kadar fena geçiyor 3gecedir
Evet canım ama sonra yine kahveye döner bence abide öyleydi şimdi kahve oldu saçlarMaşallah pek tatlı olmuş saçlar sararmaya mi başlamış sanki