Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeter kız arsa falanmı satdınız
Hee özel arsa sattik sırf havai fisek alayim diyeYeter kız arsa falanmı satdınız
Kiz kankani yalandan mi tebrik ediyonElisacigim verdiğin kiloyu gördüm yalandan tebrik ediyim bari kız okadar azıcık yemeye niye az veriyon sen .Biyerde bı sıkıntı var onuds cozse cozse North River çözerseni onun ellerine bırakıyorum benden fayda yok anam
Afiyet olsun canım 3öģune cikart buhafta menunu bakalim ne olcak11: 30
2 dilim tt ekmek üstü bal
1dilim tt ekmek üstü krem peynir salatalık marul
5 bardak çay
Ara
1 nektarin 1 kahve
18:00
1 kase yoğurt, salata
3lt su yine içerim inşaAllah
Spor yok adım 2.502
Çıkartamam ki , çocuklarla beraber 9 00 da kalkıyoruz. 9 dan önce kalkarsam zaten spor zamanı yürüyüşe çıkıyorum en az 1.5 saat yürüyorum yemek yiyince saatin geçmesini bekliyorum o zaman herşey gecikiyor. Sabah yürüyüş akşam 21 23 arası da çocukları yatırınca Eva yapıyorum. Bir misafir gelirse o zaman mecbur erken kalkıyorum spor hak getire hiç birşey yapamıyorum oraya buraya koşturmaktan .Afiyet olsun canım 3öģune cikart buhafta menunu bakalim ne olcak
Sen bilirsin fikir olarak söylemistim 2ögun vucuduna yetmiyo seninÇıkartamam ki , çocuklarla beraber 9 00 da kalkıyoruz. 9 dan önce kalkarsam zaten spor zamanı yürüyüşe çıkıyorum en az 1.5 saat yürüyorum yemek yiyince saatin geçmesini bekliyorum o zaman herşey gecikiyor. Sabah yürüyüş akşam 21 23 arası da çocukları yatırınca Eva yapıyorum. Bir misafir gelirse o zaman mecbur erken kalkıyorum spor hak getire hiç birşey yapamıyorum oraya buraya koşturmaktan .
s i d e l y a tebrik ediyorum canim bireyselde birinci oldun
Birincilik sirrini buraya yazabilir misin
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
6. Takım sampiyonnn. s i d e l y a kankam 1. Oldun.cok doğru seçim yapmışim.
İnşaAllah birinci olmam diyordum olmuşums i d e l y a bireysel 1. Ligini tebrik ederim canım .