- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Anasının kızı surekli yiyooAlın bu kızı başından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anasının kızı surekli yiyooAlın bu kızı başından
Bilmem ben yapmadımki ne bileyim sen yapmışsın işte ne yaptıysan artıkNasil nezaman yaaaa
İyi ve puding yerimAlın bu kızı başından
Bende anamın kızıyım bende sürekli yemek istiyorum. Ben yediğimde fazlaca yarıyor bana ,annem gibiAnasının kızı surekli yiyoo
Kahve topigine giremiyorum korkundan uleyn şimdi senin hatirin için gidip Nescafe yapıp gelecemAaaa hayirdir
Zıkkim beeee ne yapayim ben durduk yereBilmem ben yapmadımki ne bileyim sen yapmışsın işte ne yaptıysan artık
Sen ilk burda doğdun buraya gel sonra git zıkkımlanKahve topigine giremiyorum korkundan uleyn şimdi senin hatirin için gidip Nescafe yapıp gelecem
Kahve topigine giremiyorum korkundan uleyn şimdi senin hatirin için gidip Nescafe yapıp gelecem
Zıkkim beeee ne yapayim ben durduk yere
Sen ilk burda doğdun buraya gel sonra git zıkkımlan
2kere zıkkımıda kullanmak bana yakışirdi
O kadar çok yorgunum ki kalkamadim bakalım eşim yapacak mıLavinia_98 eeee hadi bekliyoruz kahve
Ozaman kahve topiginde de isin yokO kadar çok yorgunum ki kalkamadim bakalım eşim yapacak mı
Spor yok canım o yüzden veremedim birde ilaçlardan sanırımKız poni aynı Gr kilo vermişiz senle lakin 1 kilo bile verememişiz
Hadi ben dün kaçırdım biraz sen niye veremedim
Olsun canim bende profiline bakip 65 yazdimKaptanim yeni gordm msajini kbakma hedefim 65
Bakalım kaptanların parası varmı.Havai fişekler hazır mı
Havai fisek mi daha almadim kiHavai fişekler hazır mı
Sağol canım teşekkür ederimTebrik ederim arkadaşım