- 7 Ağustos 2016
- 4.177
- 15.186
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım10 Ağustos menü.
1 domates bir salatalık 2 dilim peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta.
Saat 15:00 1 tabak kısır 2 dilim yulaflı kabak.
Ara 1 türk kahvesi 3 çatal tirilece Zipzip- E Elif_Eylul @sportie
Ankaranin da soğuğu
Ne zaman gitsem soğuk
Bizim burası da kapalı yağacak sanki
Gecen hafta gunduzleri cok asiri sicakti ama gece 4den sonrasi buz gibi esiyordu alistik artik havasina
Kaptancigim mideyi doyurmak dediğin 1 avuç yemeğe bakıyor zaten ben körolasica nefsimi doyursmadim bir türlüAfiyet olsun canım sabah ve aksami zaten yogun birsekilde yemissin doymuş olman lazimdi
Tereyağbalima laf ettirmem doğal olan herşeyde şifa fayda var mantigi ile makul ölçülerde baslenmeye çalışıyorum güzeller güzeli mirabimPasta, sütlaç, tereyağ bal, tirileçe gördüm menülerde.
Afiyet olsun diyorum.
Sağol canımAfiyet olsun canım
Günaydın kızlar
Günaydınlarr
Günaydın kızlar, Ankara' da hava bozuk, bende yaz günü gibi elbise giydim çıktım.
Fukaranın düşkünü beyaz giyer kış günü atasözündeki fukara gibiyim. Kalabalığın arasına koy ilk ben görünürüm şu an
Günaydın bu alemin en azimli hırslı kızları
Anlaniz kızın uyumasindan fırsat diyerek kalktı kahvesini içti eliptiginin başına geçti
F Frozen01 canım kankam bu cuma çok pis ezicez @Poni Bon @nehir6161 yoldaşları
Günaydın kızlarGünaydın canlar
Selam canım. Banyomuzda tamirat var kaç gündü KV kalıyoruz. Busabah döndük çok şükür evimdeyim Kv sorunum yok ama insanın evi gibisi yok. Etiketlemişsin çok mutlu oldum teşekkür ederim. sen nasılsın neler yapıyorsunKızlar neler yapıyor sunuz nasıl gidiyor diyet ozlediklerimi etiket yapayım.
@Cedarice @Kmsl Hnd kackaloribu M MissHayaLet E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia C Chikolata_gozlum @Poni Bon @Elhan @T u t a s t e @Brzhuzur @Mucizemsn @sardunya1038
Günaydın canlar
Günaydın
Günaydın kızlarr
Günaydın guzellikler
Günaydın guzellikler
Dimii yaa..
Yesinler beeeee bosver takma bukadarPasta, sütlaç, tereyağ bal, tirileçe gördüm menülerde.
Afiyet olsun diyorum.
İyi ki cevap verdin. Ekmekte yok. Nasıl yedigini soracaktım. Laf etmedim ki afiyet olsun dedim.Tereyağbalima laf ettirmem doğal olan herşeyde şifa fayda var mantigi ile makul ölçülerde baslenmeye çalışıyorum güzeller güzeli mirabim
Trilece ben yedim akşam disarida eşimin kuzenleri ile birlikteydik eşim her zamanki gibi ye ye ye diye tutturduPasta, sütlaç, tereyağ bal, tirileçe gördüm menülerde.
Afiyet olsun diyorum.
Sana zaten laf edenin taş olcak 3çatal yersin 5catal mıçarsın gitti 1kiloTrilece ben yedim akşam disarida eşimin kuzenleri ile birlikteydik eşim her zamanki gibi ye ye ye diye tutturdu
Aman sen pişi yiyerek zayıflayansın. Trileçe sana ne yapacak.Trilece ben yedim akşam disarida eşimin kuzenleri ile birlikteydik eşim her zamanki gibi ye ye ye diye tutturdu
Manyak iste bu sadece konuşuyorAman sen pişi yiyerek zayıflayansın. Trileçe sana ne yapacak.