• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu günün sporunu da yapmış olmanın rahatlığıyla artk kitap kahve bölümüne geçebilirim :halay: tabii kaç dk sürer orası muamma çocuklar birazdan uyanır..

Eklentiler

• IMG_20210811_094748.jpg
    IMG_20210811_094748.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 31
Ankaranin da soğuğu
Ne zaman gitsem soğuk
Bizim burası da kapalı yağacak sanki

Gecen hafta gunduzleri cok asiri sicakti ama gece 4den sonrasi buz gibi esiyordu alistik artik havasina 🤭🤭

Valla Ankara' nın soğuğu her mevsim var. Hayır yorganı kaldıralı ne oldu ki daha, bu gidişle yeniden yorgana geçeceğim geceleri pike ile üşüyorum :bicak::bicak:

Pasta, sütlaç, tereyağ bal, tirileçe gördüm menülerde.
Afiyet olsun diyorum. :cool:
Tereyağbalima laf ettirmem doğal olan herşeyde şifa fayda var mantigi ile makul ölçülerde baslenmeye çalışıyorum güzeller güzeli mirabim😁😍

Günaydın kızlar :KK68: :KK68:

Günaydın kızlar, Ankara' da hava bozuk, bende yaz günü gibi elbise giydim çıktım.
Fukaranın düşkünü beyaz giyer kış günü atasözündeki fukara gibiyim. Kalabalığın arasına koy ilk ben görünürüm şu an :deli::deli:

Günaydın bu alemin en azimli hırslı kızları 😍😍
Anlaniz kızın uyumasindan fırsat diyerek kalktı kahvesini içti eliptiginin başına geçti😎😁
F Frozen01 canım kankam bu cuma çok pis ezicez @Poni Bon @nehir6161 yoldaşları 💪😏😁😁

Günaydın canlar :KK68:
Günaydın kızlar 💞💋🌺💞

Selam canım. Banyomuzda tamirat var kaç gündü KV kalıyoruz. Busabah döndük çok şükür evimdeyim 🤭 Kv sorunum yok ama insanın evi gibisi yok. Etiketlemişsin çok mutlu oldum teşekkür ederim. 🥰sen nasılsın neler yapıyorsun 🥰

Pasta, sütlaç, tereyağ bal, tirileçe gördüm menülerde.
Afiyet olsun diyorum. :cool:
Trilece ben yedim :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: akşam disarida eşimin kuzenleri ile birlikteydik eşim her zamanki gibi ye ye ye diye tutturdu 😂😂

Trilece ben yedim :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: akşam disarida eşimin kuzenleri ile birlikteydik eşim her zamanki gibi ye ye ye diye tutturdu 😂😂
Sana zaten laf edenin taş olcak 3çatal yersin 5catal mıçarsın gitti 1kilo🤣🤣🤣

Back